ayakta çok kalırsam uzun süre yürürsem belim ağrıyor ama kasık ağrısı çok fzla yaşamıyorum onu normal sayıyorum artık ama karın ağrısı ve mide ağrıları başladı galiba salı dr um ilaç alan verir belki

Cok geçmiş olsun

Herkese merhaba
Herkes sağlıkla bebişini kucağına alsın inşallah..
Bebeğinin cinsiyetini öğrenen var mı? Sağlıkla olsun ben bu sefer çok merak ediyorum
Çin ve rus takvimine göre erkek
Hani şu 2li tarama testinde beta hcg 50nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diyorlar ya benim 82 yani bu teste göre kız
Bakalım ne olacak ama her şeyden önce sağlıkla olsun inşallah ❤❤

2 li tarama testinde cinsiyet belli mi oluyor yani anlamadım.
Hayır hayır olmuyor
Kesinlikle bilimsel bir şey değil zaten doğruluğu da yok muhtemelen
Sadece öyle düşünülen bir konu var
Benim de 82 olduğu için kız o teste göre dedim

Ayrıca bilgisi olanlar için bir şey sormak istiyorum
2li tarama testinde papp-a değerin 0.539 çıkmış
Bu değer çok mu düşük?.sizce risk var mı?

benim rus 'a göre erkek çin ' e göre kız
çatlayacağım meraktan

Kızlar ya sizde de depresif mod var mı? Son bikac gündür hiçbir kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok. Eşime abuk subuk tripler atıyorum 2 gündür de erkenden uyuyorum neredeyse hiç konuşmayıp. Halimden hiç memnun değilim ama düzeltmek için de bi çabam yok sanırım. D vitamini eksikliğinde depresyon hali yazıyordu ona yeni başlattı doktor da. Acaba hormonal bir şey mi? Sizde de böyle olan var mı?

Bazılarına hiç bişey yapmamıs bazılarına tahlil yapıp vermiş benim gibi bikaç kişiyede sormadan tahlil yapmadan vermiş
Doktordan doktora değişiyor
Bana da tahlil yapmadan verdi multivitamini. İlk haftalarda yapışan tahlilim var sadece.

Bende salı günü gidicem doktora çok heycanliyim... Agrilarimizda normaldir diye düşünüyorum yaa vücut değişiyor sonucta

Ben hamileligimin başından beri o mordayım . Çok üzülüyorum ama , elimde değil.

Yok bizde yasak değil ama benim işlerim eşimin işleri 1 haftadır birbirimizden uzağız bu anlamda. O da bir etken olabilir evet eşimin yoğun olmasından dolayı, kendi işimin yorucu ve stresli olmasından dolayı da böyle olabilirim.. Siz de inşallah bu yasaklı günlerden en kısa zamanda kurtulursunuz

10 ve 11. haftalarda karında batmalarım oldu benim de, ayakta kaldıkça artan türden. 12. haftada kesildi ve çok şaşırdım.

l
İnşallah canım sizin de inşllah yoğunluğumuz azalır. Paylaşımlarınız artar. Yani aslında tek sebep cinsellik de değil. Ama olamayınca da malesef uzaklaşıyoruz ve gerginlikler artiyor

Bizim cinsel ilişki maalesef yasak. 2 aydır yok Ben nevrotik halimi ona bağlıyorum. Yani bence etkisi büyük. Sizde de benzer durumlar varsa
Dr bize herhangi bir şey söylemedi ama eşim de korkuyor, zor hamile kaldım çünkü. Şimdi en fazla haftada bir oluyor hamile olduğumu öğrendiğimizden beri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…