Dr bize herhangi bir şey söylemedi ama eşim de korkuyor, zor hamile kaldı çünkü. Şimdi en fazla haftada bir oluyor hamile olduğumu öğrendiğimizden beri.

Bir de o var. Benim ilk hamileliğinde yasak değildi. Esim pek istemiyordu. İcimde bebek varken tuhafına gidiyordu. Bakalım bunda daha hic olmadı. Bakalım ne hissedecek.

l
İnşallah canım sizin de inşllah yoğunluğumuz azalır. Paylaşımlarınız artar. Yani aslında tek sebep cinsellik de değil. Ama olamayınca da malesef uzaklaşıyoruz ve gerginlikler artiyor
İnşallah canım benim. Öyle tabi o zamanlarda bile bir iletişim kuruluyor sadece ikinize ait olan.

10 ve 11. haftalarda karında batmalarım oldu benim de, ayakta kaldıkça artan türden. 12. haftada kesildi ve çok şaşırdım.
Sizin yazdığınız i hatırlıyorum evet birazda o yüzden rahatım önden benzer şeyler yaşandığını okuyunca diyorum normal demekki... Enfeksiyon filan olmasında inşallah

Ah cnm kıyamam çok geçmiş olsun.çok ağrıları olmuştur kuzunun. Onlara bişi olmasın yaa dayanamıyorum yeminle. Dünya duruyor sanki insanın çocuğu hastalanınca.
Hemde nasıl durmak. Eşim işe gidemiyor 1haftadır ona rağmen çok yorgunuz. Ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi. Kullandığı ilaç kortizon. Sık sık başı ağrıyor napıcağını bilemediğinden krize giriyor 17 aylık haliyle. Çok zor gerçekten. Allah tüm hastalara şifa versin mübarek aylar hürmetine, özellikle de çocuklara

Hamilelik agrısız sızısız olmaz ki :)
Malum karın genişliyo rahim büyüyo icinde bebegimiz olusuyor
Bendede sıkca kasılma karıncalanma bacaklarda cekme falan oluyor
Bunada şükür :)
Canım bacalarda kramp tarzı çekmeler ol7rsa doktoruna şöyle. Magnezyum veriyor suda eritilen iyi geliyor. Dün benim de ayağıma kramp girdi. Eşim ovdu açıldı ama çok acidi. Doktora söyleyeceğim.

Canım bacalarda kramp tarzı çekmeler ol7rsa doktoruna şöyle. Magnezyum veriyor suda eritilen iyi geliyor. Dün benim de ayağıma kramp girdi. Eşim ovdu açıldı ama çok acidi. Doktora söyleyeceğim.
Bana verdigi vitaminlerden birinde var magnezyum osteocare marka :)
Eskiden daha cok olurdu ama sürekli belirtiler değiştigi icin üstünde durmuyorum gelen giden rahatsızlıkların :)

Muz tüketin çok iyi geliyor kramplara hem bebeğe de kg aldiriyor

Kiyamam çok geçmiş olsun Allah en kısa zamanda şifasını versin insallah

Ben isteyerek planlayarak hamile kaldım 1 oğlum var bazen çok ciddi kaygılarım oluyor.Ikisine birlikte bakamayacakmışım,yeni bebeğimi sevemeyecekmişim,oğlumu ihmal edecekmisim gibi..Bazen pişmanlık kaygı yoğun üzüntü geliyor.

Kız beni düşün motive ol:) benim 4. :)

Allah bağışlasın. Bu günlerde bende de ayrica o düşünceler de var. Zaten ben kendimi bildim bileli anne olmak istiyordum. Eşimi ben kandırdım. Planlayarak yaptık. Ama şu an acaba erken mi davrandık diyorum. Ailem uzakta benim çalışmam lazım. Eve bile şu an yetemiyorum. Minicik çocuğa nasıl bakicam? Eşimle aramızdaki ilişkimiz nasıl olacak korkusu?bundan sonra hayatımiz eskisi gibi olmayacak korkusu..
Hani doğumdan sonra bebegini kabul edemeyen anneler var ya onları duyduğumda çok şaşırırdım nasıl bir anne böyle düşünür diye. Şu an bir benzerini yaşıyorum resmen ki hiç aklıma gelmezdi

Canım kombine risk oranın kaç? Bu bahsettigin yas riski mi sadece?

Ama sizin zaten 1 tane evladınız olmuş bütün o evrelerden geçmişsiniz. Oglunuz da zaten size yardımcı olur mutlaka. Sevgi kısmına gelince bence iki evladınıza da ayrı sevgiyi mutlaka gosterirsiniz

Açıkçası burda ilk kez itiraf ediyorum ama ben de acele ettiğimi düşünüyorum. Evle hiç ilgilenemiyorum isim basımdan aşkın çok yoğun çalışıyorum. tam rahata ermişken ben ne yaptım diyorum.Oglum 2.5 yasinda keske tam kolaylamisken tek cocuklu olmanin keyfini sürseydim diyorum

ınsallah bütün bunlari hormonlarımiz söyletiyordur bize ve en kısa zamanda geçer. Aslinda artık bunları düşünmemiz bize acıdan başka bir şey vermeyecek. Geriye donemeyecegimize göre ileriye bakmamız lazım artık. Bence burası bizim için dönüm noktamız olsun ve farklı bakmaya çalışalım olur mu? Böyle dusundukce mutsuz olup bebisimizi de mutsuz ediyoruz

Benn bugün esim.bisey yapmışta çocuğu öldürsem doymam gibiydim valla garibim anlamadida noluyoruz diye. Aşırı gergin ve stresliydim tahammülsuzlestim bi yanım ne suçu var kötü davranma diyor bi yanım hormonlarıma engel olamiyo gibi. Neyse kafa göz yarılmadan kurtuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…