Bennbugün esim.bisey yapmışta çocuğu öldürsem doymam gibiydim valla garibim anlamadida noluyoruz diye. Aşırı gergin ve stresliydim tahammülsuzlestim bi yanım ne suçu var kötü davranma diyor bi yanım hormonlarıma engel olamiyo gibi. Neyse kafa göz yarılmadan kurtuldu
Çalışıyor musun canım
Kombine 1/329 benimCanım kombine risk oranın kaç? Bu bahsettigin yas riski mi sadece?
Her zaman böyle depresif olmuyorum tabi ki eminim bebegim doğunca herşey düzene girer su akar yolunu bulur ama hormonlar evet çok etkililerınsallah bütün bunlari hormonlarımiz söyletiyordur bize ve en kısa zamanda geçer. Aslinda artık bunları düşünmemiz bize acıdan başka bir şey vermeyecek. Geriye donemeyecegimize göre ileriye bakmamız lazım artık. Bence burası bizim için dönüm noktamız olsun ve farklı bakmaya çalışalım olur mu? Böyle dusundukce mutsuz olup bebisimizi de mutsuz ediyoruz
Evet canım nifty.Hangi lab.?Ne kadar verdin?Nift testi yaptık bugünogluma ne olacak sen de mi nifty yapmıştın
Aynı laborotuarda yapılmış testimiz hastaneler farklı ama. Doktorun bakalım ne der muhtemelen genetiğe göndermek isteyebilir ama tüp bebekte bu yapıldı zaten diyorsun. Bu testler tanı değil bu arada tahmin suanki duruma göre hic korkmaKombine 1/329 benim
Cinsiyet belli olmuş muydu senin ? Ben kızımda öyleydim. Beni aradıklarında bile tahammülüm yoktu ama özellikle kadınlara karşı. Annem için ölür biterim o benim her şeyim ona bile ters davranırdım. Ah çok zor zamanlardı yaKızlar ya sizde de depresif mod var mı? Son bikac gündür hiçbir kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok. Eşime abuk subuk tripler atıyorum 2 gündür de erkenden uyuyorum neredeyse hiç konuşmayıp. Halimden hiç memnun değilim ama düzeltmek için de bi çabam yok sanırım. D vitamini eksikliğinde depresyon hali yazıyordu ona yeni başlattı doktor da. Acaba hormonal bir şey mi? Sizde de böyle olan var mı?
Yok canım daha belli olmadı. Ya ben kişileri geçtim kendime bile sinir oluyorum. Bugün yemek yaparken bir şey dogruyordum birkaç defa elimden kaydı sinirden aglayacaktimCinsiyet belli olmuş muydu senin ? Ben kızımda öyleydim. Beni aradıklarında bile tahammülüm yoktu ama özellikle kadınlara karşı. Annem için ölür biterim o benim her şeyim ona bile ters davranırdım. Ah çok zor zamanlardı ya
Sakin olmaya çalış dicem de insanın elinde değil. Benim Doğumdan sonra bile devam etti inş senin uzun sürmez yaYok canım daha belli olmadı. Ya ben kişileri geçtim kendime bile sinir oluyorum. Bugün yemek yaparken bir şey dogruyordum birkaç defa elimden kaydı sinirden aglayacaktim
HayırlısıBenim oğlumda 10. haftada bi başladı 6. aya kadar sürdü senin öyle olmaz inşlh
İnşallahSakin olmaya çalış dicem de insanın elinde değil. Benim Doğumdan sonra bile devam etti inş senin uzun sürmez ya
dün kontrolüm vardı dr akıntın var mı diye sordu, sarı akıntım var dedim. Ketoral fitil yazdı hamileliklerde mantar veya enfeksiyon olabiliyormuş. Bir şikayetim yoktu aslında, bulanık olmayan sarı akıntı da hamileliğimin başından beri var. Doktorun bir bildiği var dedim kullanıyorum şimdi ama üç seferlik zaten fitil. Batmanın onunla alakası var mıydı bilmiyorum ama zaten bir süre önce kesilmişti batmalar. Solda miyomum var belki o yüzden olmuştur, ya da kasık fıtığım vardı çocukluktan gelen, belki o kendini belli ediyordur, doktora bunları soracaktım ama batmalar kesilince unuttum sormayı.Sizin yazdığınız i hatırlıyorum evet birazda o yüzden rahatım önden benzer şeyler yaşandığını okuyunca diyorum normal demekki... Enfeksiyon filan olmasında inşallah
Öyle oluyor demi gitmeden sunuda bunuda sorayım diyorsun doktor karşısında unuyutyo insan. Neyse ki geçmiş canım benimde geçer diye tahmin ediyorum unutmazsam ben sorucam salı günü inşallahdün kontrolüm vardı dr akıntın var mı diye sordu, sarı akıntım var dedim. Ketoral fitil yazdı hamileliklerde mantar veya enfeksiyon olabiliyormuş. Bir şikayetim yoktu aslında, bulanık olmayan sarı akıntı da hamileliğimin başından beri var. Doktorun bir bildiği var dedim kullanıyorum şimdi ama üç seferlik zaten fitil. Batmanın onunla alakası var mıydı bilmiyorum ama zaten bir süre önce kesilmişti batmalar. Solda miyomum var belki o yüzden olmuştur, ya da kasık fıtığım vardı çocukluktan gelen, belki o kendini belli ediyordur, doktora bunları soracaktım ama batmalar kesilince unuttum sormayı.
Genoks zaten Türkiye’de bir tek burda yapılıyormuş hangi Lab verirsen ver kanı onlarda buraya yolluyormuş 2000 tl verdim kendi hastanem 3800 tl istediEvet canım nifty.Hangi lab.?Ne kadar verdin?
dün kontrolüm vardı dr akıntın var mı diye sordu, sarı akıntım var dedim. Ketoral fitil yazdı hamileliklerde mantar veya enfeksiyon olabiliyormuş. Bir şikayetim yoktu aslında, bulanık olmayan sarı akıntı da hamileliğimin başından beri var. Doktorun bir bildiği var dedim kullanıyorum şimdi ama üç seferlik zaten fitil. Batmanın onunla alakası var mıydı bilmiyorum ama zaten bir süre önce kesilmişti batmalar. Solda miyomum var belki o yüzden olmuştur, ya da kasık fıtığım vardı çocukluktan gelen, belki o kendini belli ediyordur, doktora bunları soracaktım ama batmalar kesilince unuttum sormayı.
Senin sonuçlar nasıldı doktorum Pazartesi gel genetik için dedi ben o kadar beklemedim hastanem zaten çok uzak bugün ayarladık verdik kan genetik için inşallah haftaya Pazartesi sonuç alırızAynı laborotuarda yapılmış testimiz hastaneler farklı ama. Doktorun bakalım ne der muhtemelen genetiğe göndermek isteyebilir ama tüp bebekte bu yapıldı zaten diyorsun. Bu testler tanı değil bu arada tahmin suanki duruma göre hic korkma
Biraz daha büyüse iyice rahatlayınca 2. yi düşünemez hale geliyor insan ikisi beraber buyur zor tabi kolay değil ama kardeşiyle yaş yakın olunca oynuyorlar insanın çok hoşuna gidiyor kavgaları da cabası tabiAçıkçası burda ilk kez itiraf ediyorum ama ben de acele ettiğimi düşünüyorum. Evle hiç ilgilenemiyorum isim basımdan aşkın çok yoğun çalışıyorum. tam rahata ermişken ben ne yaptım diyorum.Oglum 2.5 yasinda keske tam kolaylamisken tek cocuklu olmanin keyfini sürseydim diyorum
Kızlar ya sizde de depresif mod var mı? Son bikac gündür hiçbir kimseye hiçbir şeye tahammülüm yok. Eşime abuk subuk tripler atıyorum 2 gündür de erkenden uyuyorum neredeyse hiç konuşmayıp. Halimden hiç memnun değilim ama düzeltmek için de bi çabam yok sanırım. D vitamini eksikliğinde depresyon hali yazıyordu ona yeni başlattı doktor da. Acaba hormonal bir şey mi? Sizde de böyle olan var mı?
O mod bende ilk zamanlar vardı hatta buraya da yazmıştım eşim gitsin diye bakıyorum die şehir dışına çıkıyor devamlı gitse diyordum.. bana bişey dediği de yok bu arada gözümün içine vakar devamlı ama ben bundan bile bunalıyordum. O dönem yasaktı bizimde enfeksiyondan dolayı hiç sorun etmedi o ama sanırım uzak kalmakta o yönden etkiliyor. Sonra değişti modum tabi ama son 3 gündür yine benim gereksiz triplerim ağlamalarım başladıBen hamileligimin başından beri o mordayım . Çok üzülüyorum ama , elimde değil.
Yok kuzum ya tek lab.olur mu birçok lab.var en az 5 tane benimki Veracity.Kani güney Kıbrıs a yolladılar.Genoks zaten Türkiye’de bir tek burda yapılıyormuş hangi Lab verirsen ver kanı onlarda buraya yolluyormuş 2000 tl verdim kendi hastanem 3800 tl istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?