Tüp bebek doktorumdu onda devam ediyorum çok sevdiğim çok güvendiğim için ama tabi bayağa pahalıya geliyor 350 TL muayenesiHadi cok şükür. Allah saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne güzel doktormuş odarısı bizimkilerin başına
Kıyamam yaaaHerkese merhaba..2li test sonucu kombine degerim 1370/1 ve cut off degeri altindayken kan 230 ve mom degerim 5.48di..nipt testi onerisiyle doktorumun yikildim cunki yasim 28..kostur kostur 2 gun önce atastirma hastanesine gittim..tatli mi tatli bir doktor bu degerlerde hicbir sey yok,genetik test yaptirilmis olmak icin yaptirilmaz dedi..ve erkek dedigo bebegimede kiz gibi dedi devlette soylenmiyor falan diyorlardi adam gayet iyi ilgilendi.sevincten aglayarak ciktim odadan..özeldeki doktorun yolunu tuttuk..kanda neden yuksek cikar dedim down sendromu riski dedi ve bana 23 yasinda bir kizin raporunu acti kan degeri o mom deger benimkine yakin fakat ensesi 5. Iyide bizim bebegin 0.9 olctunuz gelisiminde de bir sey yok..gelisiminde bir sey yok diye olmayacak diyemeyiz dedi.esimo hayatimda ilk kez o kadar sinirli gördum ciktik aklimiz almadi.bir doktor hicrsey yok drken biri risk gördü.elimizede 3 tane brosur sıkıstirdi..dün is cikisi karar aldim 2liyo devlette tekrarlatacaktim ama zamanda gecmiyordu dolmusta bir cocuk surekli agliyordu annesine mizmizlaniyordu..o agladi ben agladim..benim evladim boyle olacakmi ? Hastaneye gittim yine tatli bir kadin ultrasona bakarken gozleri parliyor..olcumde yine sorun yok ve 2liyi ordada yaptirdim..ciktim esim aradi..o da fetal dna da karar kilmis.birazda benim aglama krizlerim sonlanmadigindan..harmony testinde karar kildik isvece gidiyormus.ben devlette yaptirdigim 2li sonucumun iyi gelcegine inaniyorum ve cidden burada uygulanan hicbir uygulamaya guvenmiyorum artik.bugun kan vermeye gidicez..bu arada 2 devlette ki doktorda kiz gibi derken ozeldeki kadinin erkek demesi :)) iyice guvenim sarsildi.sigorta yaptirmistik simdi hastane ve doktoru bir yandan degistirme dusuncesindeyim bir yandan da tekrar doktor aramak yorucu geliyor ve ozelde keske yalniz dogumu yapsaydim..bin pismanim..boylesine zehir ettikleri icin,2li yaptirdigim ve en basindan fetal dna yaptirmadigim icin..cok dua ettim hepimize Allah kimseyi evladiyla sınamasin evlat acisida gostermesin...Rabbim tüm analara güc kuvvet versin..simdi 10 güne devlet sonucu gelir 15 güne dna..inanin cok merak ediyorum..devletteki iyi geldiginde nerede hakkimi ararim o bile mechul.
Biz senle aynı haftadayız, çok şükür benim mide eskiye nazaran bir tık daha iyi. Artık istifra etme durumum günde 1-2 ye düştü. Malesef gebelik reflüsü olmuştu bende doktor gaviscon şurup verdi ilk defa dün içtim bayağa rahatlattı şiddetli mide yanması olan varsa tavsiye ederimMideniz ne durumda hanımlad
bir şey soracağım canım hangi şehirdesin. bursa da pembemavi hastanesi var bütün hamilelere down sendromlu olabilir diyerek diğer testlerden istiyorlar. gittiğin hastaneyi doktoru bir araştır istersen . bu durumu ticarete döken doktor hastane çok var. bende özele gidiyorum pazartesi ben de gireceğim taramaya eğer bana da böyle birşey denirse şayet anında başka doktora da görünürüm senin gibi.Herkese merhaba..2li test sonucu kombine degerim 1370/1 ve cut off degeri altindayken kan 230 ve mom degerim 5.48di..nipt testi onerisiyle doktorumun yikildim cunki yasim 28..kostur kostur 2 gun önce atastirma hastanesine gittim..tatli mi tatli bir doktor bu degerlerde hicbir sey yok,genetik test yaptirilmis olmak icin yaptirilmaz dedi..ve erkek dedigo bebegimede kiz gibi dedi devlette soylenmiyor falan diyorlardi adam gayet iyi ilgilendi.sevincten aglayarak ciktim odadan..özeldeki doktorun yolunu tuttuk..kanda neden yuksek cikar dedim down sendromu riski dedi ve bana 23 yasinda bir kizin raporunu acti kan degeri o mom deger benimkine yakin fakat ensesi 5. Iyide bizim bebegin 0.9 olctunuz gelisiminde de bir sey yok..gelisiminde bir sey yok diye olmayacak diyemeyiz dedi.esimo hayatimda ilk kez o kadar sinirli gördum ciktik aklimiz almadi.bir doktor hicrsey yok drken biri risk gördü.elimizede 3 tane brosur sıkıstirdi..dün is cikisi karar aldim 2liyo devlette tekrarlatacaktim ama zamanda gecmiyordu dolmusta bir cocuk surekli agliyordu annesine mizmizlaniyordu..o agladi ben agladim..benim evladim boyle olacakmi ? Hastaneye gittim yine tatli bir kadin ultrasona bakarken gozleri parliyor..olcumde yine sorun yok ve 2liyi ordada yaptirdim..ciktim esim aradi..o da fetal dna da karar kilmis.birazda benim aglama krizlerim sonlanmadigindan..harmony testinde karar kildik isvece gidiyormus.ben devlette yaptirdigim 2li sonucumun iyi gelcegine inaniyorum ve cidden burada uygulanan hicbir uygulamaya guvenmiyorum artik.bugun kan vermeye gidicez..bu arada 2 devlette ki doktorda kiz gibi derken ozeldeki kadinin erkek demesi :)) iyice guvenim sarsildi.sigorta yaptirmistik simdi hastane ve doktoru bir yandan degistirme dusuncesindeyim bir yandan da tekrar doktor aramak yorucu geliyor ve ozelde keske yalniz dogumu yapsaydim..bin pismanim..boylesine zehir ettikleri icin,2li yaptirdigim ve en basindan fetal dna yaptirmadigim icin..cok dua ettim hepimize Allah kimseyi evladiyla sınamasin evlat acisida gostermesin...Rabbim tüm analara güc kuvvet versin..simdi 10 güne devlet sonucu gelir 15 güne dna..inanin cok merak ediyorum..devletteki iyi geldiginde nerede hakkimi ararim o bile mechul.
Aldığı parayı hak ediyor dediğinizde anlamıştımTüp bebek doktorumdu onda devam ediyorum çok sevdiğim çok güvendiğim için ama tabi bayağa pahalıya geliyor 350 TL muayenesi
Dna bana gore ikili yaptirmadan yaptirilmasi gereken bir seymis bilmek isteyen icin.ben kaderci olamadim hic aslnda ikili yapmadan once gerceklestirmis olsak kafamiz rahat olacakti.belki bosuna ama icim rahat edecek en azindan 6ayimi zehir etmemis olucam iyi gelirse sonuclar..her sey bir tecrube bizde bunu deneyimledik.bir daha olurda cocuk istersem devlete hastanelerine daha güvenecegim.cocugumun asilarini orada yaptiracagim..diger her sey ticarethane..biz de ne yazik ki parcasi oluyoruz bilmedigimiz bir alan..
BenKızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?
Devlette bana sordular yaptırmak ister misin diye. Ama yaptırırken perinatolog hiçbir şey anlatmadan baktı geçti. '2 hafta sonra başka bir test icin randevu al' dedi ne testi olduğunu bile söylemedi. Bu yüzden begenemedim devlettekileri.bilgilendirmiyorlar yani. Hatta eşim girsin mi diye sorduğumda üstüne bi de azarladilar beni bebeğimin kalbini ilk duyduğum gün. Hiç sevinememistim bu yuzdenGenelleme yapmıyorum ama devlet hastanelerinin doktorları daha iyi, para düşünceleri yok en azından. Ama özelde kimi parasının hakkını veriyor, kimide para almak için daha çok uğraştırıyor. İkili test bende yaptırmayacaktım, ben devlete gidiyorum doktor ikili için kan alalım dedi bende seslenmedim sorsaydı yaptırmazdım. Vardır bi bildiği dedim
Devlette bana sordular yaptırmak ister misin diye. Ama yaptırırken perinatolog hiçbir şey anlatmadan baktı geçti. '2 hafta sonra başka bir test icin randevu al' dedi ne testi olduğunu bile söylemedi. Bu yüzden begenemedim devlettekileri.bilgilendirmiyorlar yani. Hatta eşim girsin mi diye sorduğumda üstüne bi de azarladilar beni bebeğimin kalbini ilk duyduğum gün. Hiç sevinememistim bu yuzden
BenKızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?
Canım ciddi bozuk olsa miden hemen reaksiyon gösterirdi zaten korkma. Sindirim sistemimiz zaten artık aşırı hassas. Ama içine sinmezse doktoruna mesaj atıp bi danış istersen. Bende gebeliğin başlarında bi kıyma ile iki kere yemek yaptım iki yemek de bana dokundu herhalde kıymada bi bozukluk varmış. Ama eşime hiç etki etmedi ki normalde onun midesi benden daha hassas.Kızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim
Farketmedigine göre tadi kötü değildir bisey olmaz canım yinede vücudundan hemen atılması için bol su tüketebilirsinKızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim
:) kusmadıysan bişey olmaz merak etmeKızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim
Sorun olmaz korkma canımKızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim
Devlet hastanesi tek sıkıntısı eşleri almıyorlar diğer türlü ben butün herseyi devlette öğrendim özelde 5 dakika sürmüyordu muayene geçen devlet kontrolumde yarım saatten fazla dr benle ilgilendi kardeşim kantine gitmiş hatta cikacagin yoktu dedi. Özelin tek avantajı cinsiyet öğrenmek ve eşimin bebeği görmesi bana göre tabi özelde ki dr lar da doktoruna göre değişiyor bakalım bu ay tavsiye üzerine başka bir bayan dr a gideceğim özelde ikili için de devlette randevu aldım doktor ultrason da az çok belli oluyor yaştan dolayı da gerek görmedi gibiydi geçen gün ama ben yine de hazırlıklı olmak adına baktiracagim 12 hafta içinde olmak lazım die bekliyorumGenelleme yapmıyorum ama devlet hastanelerinin doktorları daha iyi, para düşünceleri yok en azından. Ama özelde kimi parasının hakkını veriyor, kimide para almak için daha çok uğraştırıyor. İkili test bende yaptırmayacaktım, ben devlete gidiyorum doktor ikili için kan alalım dedi bende seslenmedim sorsaydı yaptırmazdım. Vardır bi bildiği dedim
Bende küçük yogurtlardan yemiştim bişey olmadı şükür bi kaç gün farketmio sanırım tarihlerde tadin da bi sknti da yoktuTeşekkürler arkadaşlar yok kusma olmadı tadida güzeldi. Tarihi görünce şaşırdım sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?