Kıyamam yaaa senin özeldeki doktor çok pimpirik ve maşallah felaket tellalı gibi. Devletteki testin sonucunu bekle bakalım canım ordaki sonuca göre doktor olayına karar verirsin. Ama senin doktor muayne sırasında senin gülmene kızmıştı tçya o zamandan beri pek sevmedim kendisini inşallah sonucun iyi çıkacak hiç kendini yıpratma şimdiden. Benim doktorum mesela o kadar pozitif ki ben de 29 yaşındayım senin ikili test sonucun kesin temiz çıkar çok gençsin daha diyor, böyle pozitif olan moral veren doktorlar lazım bize. Doktorum olumsuz bir şey görse bile o kadar naif, özenle anlatıyorki bize moralimiz bozulmak yerine çözüm olarak ne yapsak moduna geçiyoruz hemen. Keşke doktorlara birazda psikolojik eğitim verseler, hastayla nasıl konuşulur nasıl davranılır vs diye.

Mideniz ne durumda hanımlad
Biz senle aynı haftadayız, çok şükür benim mide eskiye nazaran bir tık daha iyi. Artık istifra etme durumum günde 1-2 ye düştü. Malesef gebelik reflüsü olmuştu bende doktor gaviscon şurup verdi ilk defa dün içtim bayağa rahatlattı şiddetli mide yanması olan varsa tavsiye ederim

bir şey soracağım canım hangi şehirdesin. bursa da pembemavi hastanesi var bütün hamilelere down sendromlu olabilir diyerek diğer testlerden istiyorlar. gittiğin hastaneyi doktoru bir araştır istersen . bu durumu ticarete döken doktor hastane çok var. bende özele gidiyorum pazartesi ben de gireceğim taramaya eğer bana da böyle birşey denirse şayet anında başka doktora da görünürüm senin gibi.

Benim gebelik belirtileri neredeyse bitti. Ara ara kasık agrısı o kadar. Korkuyorum. Sanırım bugun bi doktora gidip baktırcam

Kızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?

Genelleme yapmıyorum ama devlet hastanelerinin doktorları daha iyi, para düşünceleri yok en azından. Ama özelde kimi parasının hakkını veriyor, kimide para almak için daha çok uğraştırıyor. İkili test bende yaptırmayacaktım, ben devlete gidiyorum doktor ikili için kan alalım dedi bende seslenmedim sorsaydı yaptırmazdım. Vardır bi bildiği dedim

Kızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?
Ben bütün gece uyanıp duruyordu. şu hamile yastıklarından almayı dusunuyorum ama hiç araştırmadim iyi midir bilmem.

Devlette bana sordular yaptırmak ister misin diye. Ama yaptırırken perinatolog hiçbir şey anlatmadan baktı geçti. '2 hafta sonra başka bir test icin randevu al' dedi ne testi olduğunu bile söylemedi. Bu yüzden begenemedim devlettekileri.bilgilendirmiyorlar yani. Hatta eşim girsin mi diye sorduğumda üstüne bi de azarladilar beni bebeğimin kalbini ilk duyduğum gün. Hiç sevinememistim bu yuzden

O yüzden hastane araştırması önemli, devlette olsa özelde olsa iyi hastane olacak

Ben dayak yemiş modunda uyanıyorum ekstra kasıklar da ki hareketliliğimde cabası

Kızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim

Kızlar son kullanım tarihi 8 gün geçmiş Fındıklı çikolata yedim 3 gündür . 2 li 3 lu yuvarlak çikolatalar çok abartmadan yedim ama yedim yani . Bir sakıncası olur mu yeni fark ettim sasirdim
Canım ciddi bozuk olsa miden hemen reaksiyon gösterirdi zaten korkma. Sindirim sistemimiz zaten artık aşırı hassas. Ama içine sinmezse doktoruna mesaj atıp bi danış istersen. Bende gebeliğin başlarında bi kıyma ile iki kere yemek yaptım iki yemek de bana dokundu herhalde kıymada bi bozukluk varmış. Ama eşime hiç etki etmedi ki normalde onun midesi benden daha hassas.

Farketmedigine göre tadi kötü değildir bisey olmaz canım yinede vücudundan hemen atılması için bol su tüketebilirsin

:) kusmadıysan bişey olmaz merak etme

Sorun olmaz korkma canım

Devlet hastanesi tek sıkıntısı eşleri almıyorlar diğer türlü ben butün herseyi devlette öğrendim özelde 5 dakika sürmüyordu muayene geçen devlet kontrolumde yarım saatten fazla dr benle ilgilendi kardeşim kantine gitmiş hatta cikacagin yoktu dedi. Özelin tek avantajı cinsiyet öğrenmek ve eşimin bebeği görmesi bana göre tabi özelde ki dr lar da doktoruna göre değişiyor bakalım bu ay tavsiye üzerine başka bir bayan dr a gideceğim özelde ikili için de devlette randevu aldım doktor ultrason da az çok belli oluyor yaştan dolayı da gerek görmedi gibiydi geçen gün ama ben yine de hazırlıklı olmak adına baktiracagim 12 hafta içinde olmak lazım die bekliyorum

Teşekkürler arkadaşlar yok kusma olmadı tadida güzeldi. Tarihi görünce şaşırdım sadece.
Bende küçük yogurtlardan yemiştim bişey olmadı şükür bi kaç gün farketmio sanırım tarihlerde tadin da bi sknti da yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…