Kızlaaaar zaman ilerlemiyor bir türlü yaaa daha iki hafta var kontrole. Eşime dedim acaba haftaya cts gitsek mi diye belki bir hafta önceden gideriz biz. Nasılsa 10 gün içinde diğer muayene ücretsiz yine giderim esas haftasında olmazsa napim. İşime gelir hem cinsiyeti netleşsin istiyorum ve hareketlerini pıt pıt aralarda hissetsem de bazen olmuyo bi görsem rahatlasam. Bir ay sonra fln net hissedilcek gün içinde o zmn takmam kafama. İnsan düşük yapınca endişeleniyor hele ki benim gibi hiç kanama lekelenme olmadan kaybedince.. inşallah hepimizin sağlıkla gelcek bebişleri hepimiz çok mutlu olcaz. Sonra da bebişlerimizin gazıydı sütüydü gülümsemeleriydi onları konuşcaz

Iyi dayaniyosunuz ya ben de ilk de oyleydim bun da ben de etrafımda pek bi sabırsız ablam soruyo ne zamn gidecek sin diyorum daha bi hafta oldu
Hadi ya sadece bir hafta mi geçti diyo hay Allah'ım napcaz böyle

Iyi dayaniyosunuz ya ben de ilk de oyleydim bun da ben de etrafımda pek bi sabırsız ablam soruyo ne zamn gidecek sin diyorum daha bi hafta oldu
Hadi ya sadece bir hafta mi geçti diyo hay Allah'ım napcaz böyle

hele bi hareketlerini hissedeyim 2 ay bile gitmem ama tam anlamıyla hissettikten sonra

İçin nasıl rahat edicekse öyle yap canım, bizim için en kötü şey stres çünkü. Bebişimi görmek her annenin hakkı doktorlarda 1 ay sonra çağırmasaymış canım. İyiki amerikada filan yaşamıyoruz, sigorta kapsamadığı için 3 kere filan ultrasona giriliyormuş

Kilo aldırıyormuş bi kaç sayfa önce diğer arkadaşlar yazdı
Canım ben önceki gebeligimde elevit kullandım. Ve çok kilo almadığımi düşünüyorum. Toplamda 14 kilo almistim..
Kiloyu yapan gebelik iştahı bence. Elevit ile ilgisi yok. Zaten 15. Haftadan sonra başlıyor bulantılar azalıp iştah artmaya. 12. Haftada da vitamin başlanıyor hop vitamin kilo aldırdı oluyor. Biraz dikkatli yemek lazım.

Ay evet bir arkadaşım yaptı orda doğum öyle demişti o da. Ben delirirm yaşıyor mu diye ya. Bi hareketlense içim rahat etcek de neyse az kaldı ona da

Hangi güneş kremini kullanıyorsun söylemen mümkün mü :) ben normalde solante kullanıyordum ama gebelikte napcam bilemedim. Gebeler için olanını aldım yüzüm sivilce doldu oyüzden bıraktım.
Kizlar devlette ki kadin doktor evomere diye catlak kremi onerdi.dogal paraben vs icermiyor inceledim papatya suyu,ebegumeci ,ginseng ozleri varmis ve fiyatida uygun..ciller icinde meladay suncare onerdi ama gunes kremim var onu almam..sizlerlede

Hangi güneş kremini kullanıyorsun söylemen mümkün mü :) ben normalde solante kullanıyordum ama gebelikte napcam bilemedim. Gebeler için olanını aldım yüzüm sivilce doldu oyüzden bıraktım.
Ben de solante kullaniyodum yine o var.memnun kalmistim bitirememistimde :)

Bende elevit kullandim önceki hamileliğinde toplam 6 kilo aldim, bencede kilo aldirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…