Uyuamıyorum ki uyukluyorum çünkü oğlum bazen sabaha kadar ayakta memeden kestigim için uyku düzeni bozuldu tam bir bitmişlik durumundayım
Ben tek cocugum inan cok zor ..ha kendimin 2.ye suan icin cesareti var mi hic yok ama kardesim olsun cok isterdim..o yuzden üzme kendini..aradan cikmis olur 2 yila buyur sende islerine devam edersin..

Ben hala sık acikiyorum...sıksık acikinca atistirmalik biseyler olsun hem de saglikli olsun istiyorum ne yiyorsunuz.bazen ufak ufak pogca yapiyorum 2gun yiyorum git gel :)))

Merhaba arkadaşlar 13.haftamdayım ve grip oldum benim gibi grip olup atlatan varmı nasıl atlattınız bebişime birşey olucak diye çok tedirgin oluyorum.

Hareketler başlayınca dün dans ediyordu bugün neden hiç hareket etmedi diye kaygının zirvesi başlıyor. Şimdiden söyleyeyim kızlar, ilk hareket edince bir hafta hareket etmeyebiliyor. 26.haftadan önce düzenli hareket beklemiyoruz, dr öyle diyor. İlla hareket etsin ben merak ettim derseniz çikolata yeyip süt içip sola uzanın, yine hareket etmezse biraz dinlenin. Çok yorulunca da hareket etmiyor.

Evet haklısın canım. O yanmalar sıkıntı ya umarım gebeliğin ilerleyen dönemlerinde daha yoğun yaşamazsın.

Evet ben böyleyim bugün mesela bir sürü ev isim vardi. Ben uyudum uyandım kalktım evin içinde gezinin tekrar yattım uyudum. Hafta içi de işten gelince aynıyım. Uyuyorum sürekli. Basit yemekler yapıyorum. Tekrar uyuyorum..
Benim ilk gebeligim ve ben de ayni düşünceler içinde oluyorum zaman zaman. Korkuyorum da aynı zamanda yetebilecek miyim becerebilecek miyim diye

Uyuamıyorum ki uyukluyorum çünkü oğlum bazen sabaha kadar ayakta memeden kestigim için uyku düzeni bozuldu tam bir bitmişlik durumundayım
Gece uyuma gündü yoğun iş, bebek ev eş derlen bunları yasaman çok normal canım. İnan çoğu insan yaşıyor. Hele ki hamileyken daha bunalım oluyor her şey daha çok göze batıyor. 1. Gebeliğin rahatlığını yaşadın şimdi ki daha zor çok iyi anlıyorum o yüzden seni. Hepsi geçip gidecek çocukların beraber büyüyecek arkadaş yoldaş olacaklar birbirlerine. Ben hep böyle düşünüyorum. Kızımda hala emiyor İnan bende uyumuyorum ama en azından bende iş yok. Arada anneme kaçıp dinleniyorum.
Hepsi geçecek her şey güzel olacak. Çocuk işi hem dünyanın en güzel şeyi hemde eeen zorlu süreci maalesef

Merhaba arkadaşlar 13.haftamdayım ve grip oldum benim gibi grip olup atlatan varmı nasıl atlattınız bebişime birşey olucak diye çok tedirgin oluyorum.
Geçmiş olsun ben de 12 deyim iki gundur gribim. Sabah akşam yarim çay bardağı turşu suyu içtim.Aksam siddetli bas agrisi olunca 1 tane parol içtim.Dinlenmeye çalışıyorum.Yarin okul ve nöbetçiyim.Allah yardımcımız olsun.

ogluma ne olacak vücut yorgunlugudur. Gecede uykusuz kaldığın için böyle oluyor.Ama geçecek emin ol.Kuzun da süt olayı bittiği için adapte olmaya çalışıyor.Ben de senin gibi hamilelik dolayısı ile oğlumu sütten kesmek durumunda kalmıştım.O dönem gece çok zordu.Ama geçti.Simdi iyiki varlar diyorum.Kardeş bambaşka birşey.

36 bitmek üzere.Ben de ikisi birlikte büyüsün yaşım iyice ilerlemeden demistim ama pişmanlık oldu işte.Umarım en kısa zamanda biter bu anksiyete

Benim hiç bulantım kusmam olmadı. Ve iştahım inanılmaz açık zor durduyorum kendimi. Sigara kullanıyordum bırakınca iştaha vurdu. Bi de elevit iyice iştah açıyorsa diye kullanmayayım dedim.

Demek ki sadece ben değilim bu durumda olan.Ama fiziki sıkıntılar,hamileliğin getirdiği duygusallık ve kaygı durumu oldukça yıpratmaya başladı beni.Umarim benim de yüzüm güler bu neden yaptım neden hamile kaldım kafasından kurtulurum bir an önce

Ben tek cocugum inan cok zor ..ha kendimin 2.ye suan icin cesareti var mi hic yok ama kardesim olsun cok isterdim..o yuzden üzme kendini..aradan cikmis olur 2 yila buyur sende islerine devam edersin..
Zaten bunu planlayarak isteyerek hamile kalmıştım ama beynimizdeki o olumsuzluk canavari yok mu sürekli sorgulatan

Sizede çok geçmiş olsun bende dinlenmeye çalışıyorum bol vitamin ıhlamur sıvı tüketmeye çalışıyorum parol içip içmemekte kararsız kaldım inşallah cabuk toparlarız

ogluma ne olacak cnm bnm daha ufak bir çocuğun var ve bence çocuğun en zor dönemlerinden biri olan 2 yaş civarındasınız. Sendromu ayrı, uykusu çişi ayrı. Ve bir can taşıyorsun. Yeni sütten kestin o hormonların geri gitmeye çalışırken bir yandan da gebelik hormonları vücuduna akın ediyor. Bize göre daha çok bocalama var bu sebeple vücudunda. Hormonların allak bullak . Bu sebeple bu düşüncelerini gayet normal kabul et. Seninle çok çok alakası yok aslında. Yaşımız 35 i geçti 40 ımızda yapcak değildik ikincileri. Ben de okuyorum daha. Yrn zor bir sınavım var ve hiç konaantre olamadım düzgün çalışamadım oysa öyle değilimdir. Hata mı ettim gebelikle beraber bunu nasış yürütcem diye sürekli düşünüyorum. Seninki de aynı şekilde bir de kendi işin. Daha da sahiplenmek durumundasın. Hepsini atlatcaz kısmetse sonra da iyiki de yapmışız dicez. Büyücekler ve bu süreçte kesinlikle çok zorlancaz ama emin ol değecek. Varsın bikaç sene ekstra yıpranalım. En azından Allah aratmadı çok şükür. Öpüyorum güzel anne

Umarım oyledir.Aslinda hamile olduğum için değil ama çok büyüdüğü için ve daha bir düzene girer diye düşündüğüm icin kesmiştim ama hiç te öyle olmadi.Emip deliksiz uyuyan çocuk 4 te uyanıp 8 e kadar oturuyor ve beni de uyutmuyor.Gunde 3 saat uyuyup ise gidiyorum ve stresli bir isim var.Cocugum da kreşe gidiyor arıyorlar uyumadı mi okulda huzursuz diye.Aklim orda kalıyor eve geliyorum gece 2 lere kadar maraton.Esim yardımcı olmaya çalışıyor ama o da yoğun benim gibi.Haftada 1 abla geliyor temizliğe yüzeysel yapıp gidiyor kendim yapsam daha iyi.Mikrop kapacakmışız gibi geliyor..Sanırım bu fiziki şartlar neticesinde dediginiz gibi psikolojimin bozulması normal

Cnm karanlıkta mı kalkıp otıruyor? Eğer kullanmıyorsan black out perdeleri öneririm içeriye hiç ışık girmiyor doğal olarak gece diye kalkmıyorlar. Uyanınca bile daha gece uyuypruz diyip devam ettiriyordum ben o zamanlar. Gerektiğinde de kızıyordum valla. Sessizce yanında uyuyor numarası yapıyordum. Sohbet etsem kalksam etsem hayatta uyumazdı. Sessizce dururdum. Hiç istifini bozma isterse karanlıkta kalksın gitsin nasılsa gidemicek uyacak illaki. Kendi kendine dalmayı öğrendi mi uyansa da devam eder bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…