Merhabalar canım. Benim kan değerlerim iyi çıktığı için bana demir ilacı vermedi doktorum, içinde omega olduğu için imom verdi multivitanin olarak. Demir eksikliğin çok yok ise doktora danışarak demir ilacı yerine kuru üzüm, pekmez gibi besinlerle takviye yapabilirsin. Ben akşamları kuru üzüm leblebi yiyorum 1 avuç, sabahta kahvaltı da tahin pekmez karışımı yiyorum ama az (kilo yapmasın diye).Mrb arkadaslar 2li testi yaptirmayan var mi? Ben yaptirmadim. Bir de arada aksatarak ictigim folik asiti biraktirip vitamin ve kan ilaci verdi doktor ama Ben onu da icmeye baslamadim cunku midem cok kotu. Kan ilacin da bulanti ve kabizliktan dolayi psikolojik olarak hic icesim gelmiyo.Elevit ve maltofer vermis ama Ben elevit yerine decavit aldim. Sizler hangi ilaclari kullaniyorsunuz ya da benim gibi icemeyen var mi
Ben bişey icmiyomMrb arkadaslar 2li testi yaptirmayan var mi? Ben yaptirmadim. Bir de arada aksatarak ictigim folik asiti biraktirip vitamin ve kan ilaci verdi doktor ama Ben onu da icmeye baslamadim cunku midem cok kotu. Kan ilacin da bulanti ve kabizliktan dolayi psikolojik olarak hic icesim gelmiyo.Elevit ve maltofer vermis ama Ben elevit yerine decavit aldim. Sizler hangi ilaclari kullaniyorsunuz ya da benim gibi icemeyen var mi
Maalesef bu ikili taramalar düşük güvenilirlikleri var ve sadece tahmin veriyoraslında böylesi çok çok güzel. Bende bir haftadır reflu başladı. Yemekten sonra veya acıkınca sanki yemek borumda ejderha var. İşte zorlasa da bizi, Bebislerimizin varlığına emin oluyoruz. Hareketler başlasa da bari. Belirtiler azaldı diye kaygilanmayip, rahatlığın tadını çıkarsak.
Canım senin troid ne durumda? İkimizin benzerdi sanırım, benim en son tsh 3,15 çıktı dahiliye doktorum düşük dozda ilaç takviyesine başlayalım diyor, kadın doğum doktorum hayır öyle bi şeye gerek yok diyor.Ayyy kuzum bende aşırı kiloluyum 115le hamile olduğumu öğrendim bulantilarla 112 ydim 7. Haftada şimdi ne durumdayım bilmiyorum. Ben hep kiloluyum aslında bu vermiş halim. Bende insülin direnci filan vardi normalde sporla beslenmeyle düzene soktum büyük ölçüde açlık şekerinde 75 çıkmıştı. Bizim çok daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor canım birbirimizi takip edelim eğer sende istersen tabi beni doktorum bulantim olması iyi ilk aylarda kilo almazsin dedi hatta ilk üç ay ne kadar verirsen kar demişti. Yani yoğun bı diyetten bahsetmiyorum ama bulantim olması iyi çok zorlama kendini yemek için demişti. Bebek zaten beslenir depolarından demişti. Neyse öyle işte içimi dökmek istedim seni görünce... En sağlıklı şekilde tamamlariz gebeliğimizi inşallah
6 mıBende elevit kullandim önceki hamileliğinde toplam 6 kilo aldim, bencede kilo aldirmiyor
ilk haftalarda ben de hareketsiz oturuyordum. sonra bana bi yaşam enerjisi geldi maşallah hem işte hem evde eskisinden daha aktifim. dönemseldir seninki de bence.Kızlar ya aranızda benim durumumda olan var mi?Ben ciddi şekilde gebelik depresyonuna girdim galiba.Surekli basım ağrıyor,hiç birşey yapmak istemiyorum,sürekli uyumak istiyorum,moralim çok bozuk ve durmadan yiyorum.Kaygi ve pişmanlık var keşke hamile kalmasaydım diyorum kimseye de söyleyemiyorum
6 mısırrın nedir bacım? Anlat bizde faydalanalım
Canım ben sürekli yatiyorum iş ten geldiğim anda nakavt evin sorumluluğu kocamda yaptıkları yenmiyor ben mutfağa girdiğim anda öğürüyorum dolayisiyla kendi çapında yapıp yiyo ya da dışardan yiyoz durum böyle olunca biz zaten ailecek depresifizKızlar ya aranızda benim durumumda olan var mi?Ben ciddi şekilde gebelik depresyonuna girdim galiba.Surekli basım ağrıyor,hiç birşey yapmak istemiyorum,sürekli uyumak istiyorum,moralim çok bozuk ve durmadan yiyorum.Kaygi ve pişmanlık var keşke hamile kalmasaydım diyorum kimseye de söyleyemiyorum
Umarım öyledir ama herşeyin üstünde hamile olduğum için pişmanlık duymama ne demeli?Keşke sadece oğlum olsaydı tek çocuk yeterdi diye düşünürken buluyorum kendimiilk haftalarda ben de hareketsiz oturuyordum. sonra bana bi yaşam enerjisi geldi maşallah hem işte hem evde eskisinden daha aktifim. dönemseldir seninki de bence.
Işlerim çok yoğun kendi ofisim olduğu için çalışmak zorundayım.Ara veremiyorum dinlenme şansım yok.Ben ne yaptım diyorum tek çocuk neyime yetmedi diyorum delilik gibi.Oysa ne kadar istemiştim hamile kalırkenCanım ben sürekli yatiyorum iş ten geldiğim anda nakavt evin sorumluluğu kocamda yaptıkları yenmiyor ben mutfağa girdiğim anda öğürüyorum dolayisiyla kendi çapında yapıp yiyo ya da dışardan yiyoz durum böyle olunca biz zaten ailecek depresifiz
Bi çok işi reddediyorum hayat suan rolantide
Seni çok iyi anliyorum sanki kariyerimi ellerimle baltaliyorum ama o sağlık la doğsun yeterki tekrar basarım gazaIşlerim çok yoğun kendi ofisim olduğu için çalışmak zorundayım.Ara veremiyorum dinlenme şansım yok.Ben ne yaptım diyorum tek çocuk neyime yetmedi diyorum delilik gibi.Oysa ne kadar istemiştim hamile kalırken
Olabilir canım, ben de geçen haftalarda mide bulantıları yüzünden nerdeyse oturup ağlayacaktım. Eğer ki ilk istediğim zaman hamile kalıp bu psikolojiyi yaşasam eminim ben de pişmanlık bile yaşardım. Bu bebeği çok beklediğimiz için şikayet etmemeye sabırlı olmaya çalışıyorum. Ama inan daha 3-5 gündür yüzüm az biraz gülmeye başladı. Seni de eminim baş ağrısı vs yıkmıştır iyice.Kızlar ya aranızda benim durumumda olan var mi?Ben ciddi şekilde gebelik depresyonuna girdim galiba.Surekli basım ağrıyor,hiç birşey yapmak istemiyorum,sürekli uyumak istiyorum,moralim çok bozuk ve durmadan yiyorum.Kaygi ve pişmanlık var keşke hamile kalmasaydım diyorum kimseye de söyleyemiyorum
Sanırım bu düşünceler bazı hamilelerde oluyor. Ben de kimseye söylemesem de hamilelik çok zormuş bi tane çocuk yeter, ikinciyi hiç düşünmesem olacak modundayım. Sanki istediğim an ikinciye hamile kalabilecem de, bu da ayrı trajikomikUmarım öyledir ama herşeyin üstünde hamile olduğum için pişmanlık duymama ne demeli?Keşke sadece oğlum olsaydı tek çocuk yeterdi diye düşünürken buluyorum kendimi
Eylul gibi almistim ya 1 yil dolmus olmuyo..solentelerde cok fazla kesinlikle bitmiyo..doktorun onerdiginden de alirim yineCanım 1 seneden sonra kullanımı sakıncalı olabilir açıldıktan sonra
Benim ilk gebelik bir de..2 haftadir evdeki hicbir seye dokunmamisim bugun esimle tum gun evi temizledik oyle bitkin hissediyorum ki durup dururken agliyorum..sanirim bizim canimiz biraz testlere sıkıldıgı icin..bende senin gibi harmony testini bekliyorum..normalde de yapim buydu en kotusunu dusunurdum simdi de oyle devam ediyo iyiki esim benim gibi degil..o olmasa coktan kecileri kacirmistim..sabaha karsi 5te uyaniyorum bu ara..uykularim bile rahat degil..erken mi oldu diyorum daha 1.5 yil evliydik bir yandan yas gidiyordu diyorum..korkuyorum cogu zaman..ben nasil dogurcam diyorum..keske senin gibi uyuyabilsem en cok istedigim sey..uyurken unutuyorsun en azindn her seyi..gunduz is var aksamlari biseyler oruyorum kafam dagiliyo..bebise baddaniye ordum.. :))) sonuclarimizi alalim derin bir oh cekicez..insallah..Kızlar ya aranızda benim durumumda olan var mi?Ben ciddi şekilde gebelik depresyonuna girdim galiba.Surekli basım ağrıyor,hiç birşey yapmak istemiyorum,sürekli uyumak istiyorum,moralim çok bozuk ve durmadan yiyorum.Kaygi ve pişmanlık var keşke hamile kalmasaydım diyorum kimseye de söyleyemiyorum
Ben o mantikla hamile kaldim bir daaha cifte korunurum herhalde..ya hemen olmazsa.hemende oluyormus valla oyle deme :)Sanırım bu düşünceler bazı hamilelerde oluyor. Ben de kimseye söylemesem de hamilelik çok zormuş bi tane çocuk yeter, ikinciyi hiç düşünmesem olacak modundayım. Sanki istediğim an ikinciye hamile kalabilecem de, bu da ayrı trajikomik
Uyuamıyorum ki uyukluyorum çünkü oğlum bazen sabaha kadar ayakta memeden kestigim için uyku düzeni bozuldu tam bir bitmişlik durumundayımBenim ilk gebelik bir de..2 haftadir evdeki hicbir seye dokunmamisim bugun esimle tum gun evi temizledik oyle bitkin hissediyorum ki durup dururken agliyorum..sanirim bizim canimiz biraz testlere sıkıldıgı icin..bende senin gibi harmony testini bekliyorum..normalde de yapim buydu en kotusunu dusunurdum simdi de oyle devam ediyo iyiki esim benim gibi degil..o olmasa coktan kecileri kacirmistim..sabaha karsi 5te uyaniyorum bu ara..uykularim bile rahat degil..erken mi oldu diyorum daha 1.5 yil evliydik bir yandan yas gidiyordu diyorum..korkuyorum cogu zaman..ben nasil dogurcam diyorum..keske senin gibi uyuyabilsem en cok istedigim sey..uyurken unutuyorsun en azindn her seyi..gunduz is var aksamlari biseyler oruyorum kafam dagiliyo..bebise baddaniye ordum.. :))) sonuclarimizi alalim derin bir oh cekicez..insallah..
Ben de ayni durumdayim cnm bulantilarim hafiflese de hem istahim yok hem de yemeye de korkar oldum ne yesem karnim sis midem agzimda ilaclari bile icemiyorum. Hamilelikten once kokulu tuvalet kagidi almisim aman allahim onun kokusundan tuvalete bile zor giriyorumBen bişey icmiyom
Zaten iki lokma ile 2 bardak suyu zor iciyom ilaçlara(vitamin) uzak bi durumum var...
2 liyi de yaptirmiyom mandira filozofu olucak benim çocuğum
Dr. Banu hnm güneş kremi ve hatta kozmetik ürünler için bişey demedi kullanilabilir mis
Ben de relax olmaya karar verdim avene yi kullaniyordum devam ediyorum belki yazın yogun kullanım olacağı için degistiririm
Bugün bi de şampuan aldım bi sürü bişey içermediğini iddia eden kokular beni mahvediyor bakalım bu sampuanla ne yapiciz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?