İkili testte free beta hcg kaç çıktı canım senin
O yuksek diye harmony testi yaptirdik zaten.orda bir sıkıntı var.gerci adi uzerinde 2 deger birlesince nasil citt off altindaylem bu degee yuksek oldu anlamadik ya.. neyse artik :)
230 mom degeri de 5.48

Senin bebiş kız:)
Bagira bagira anne ben burdayim mi dedi ziilli :) klasik cumleye baglicam sagliikli olsun tek dilegim... bu arada gunaydin herkese 1 haftadir 6da hortluyorum belim sirtim benimde cok kotu su hamislik yataklarindan kullanan var mi destekli biseyler gormustum

O yastıklar çok iyi oluyor kullanan tanıdıklarım vardı. Ben bacak arası normal yastıkla halletmiştim. Yastıkla yatmaktan bi süre sonra kocaya pek yer kalmıyor :)

Çok şükür. Bende de bazen oluyor. Hoc belirti kalmıyor. Çok korkuyorum. Demek çok takılmayacağız.
Sorma yeni hiç kalmadı. Kızımda 9 ay mide sıkıntısı cektm. Bunda masallah sanki hamile değilim. Arada sadece kasık agrısı o dA kızımı kaldırdığım için

O yastıklar çok iyi oluyor kullanan tanıdıklarım vardı. Ben bacak arası normal yastıkla halletmiştim. Yastıkla yatmaktan bi süre sonra kocaya pek yer kalmıyor :)
E Elwing6 Baş altındaki bir süre sonra ikiye çıkıyor. Bir tane bele, bir tane bacak arasına, bir de sarılmaya. 5tane yastıkla yatmadan rahat edemiyordum :) şimdilik bacak arasıyla başladık. Elyaf yastıklar süper oluyor yumuş yumuş

Sorma yeni hiç kalmadı. Kızımda 9 ay mide sıkıntısı cektm. Bunda masallah sanki hamile değilim. Arada sadece kasık agrısı o dA kızımı kaldırdığım için
Erkek bebekler ilk trimesterda kasık ağrısı yapıyor cinsiyet bellimi ağır kaldırmayla alakalı olmayabilir :)

Kizlar devlette ki kadin doktor evomere diye catlak kremi onerdi.dogal paraben vs icermiyor inceledim papatya suyu,ebegumeci ,ginseng ozleri varmis ve fiyatida uygun..ciller icinde meladay suncare onerdi ama gunes kremim var onu almam..sizlerlede paylasyim dedim..

aslında böylesi çok çok güzel. Bende bir haftadır reflu başladı. Yemekten sonra veya acıkınca sanki yemek borumda ejderha var. İşte zorlasa da bizi, Bebislerimizin varlığına emin oluyoruz. Hareketler başlasa da bari. Belirtiler azaldı diye kaygilanmayip, rahatlığın tadını çıkarsak.

Ben duydum malesef, bir tanidigimizin ikili testi iyi usg ölçümleri iyi bebeği down sendromluydu. Annede 27 yasindaydi
Bize de doktorumuz ikili test için 'bu test down sendromlu olmadığını tespit etmiyor. Sadece ihtimalinin çok düşük olduğunu soyluyor' demisti

Bana doktorum gaviscon yazdı canım

Gavisconu günde 1 kere mi kullanıyorsun canım. Bana da doktor verdi ama nasıl içeceğimi sormamışım. Benim 3 öğün yemekten sonra midem çok fena oluyor
Gaviscon un hiç zarari yokmuş canım. Benim bir arkadaşım sise sise içtim hamileyken demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…