Tam bir sayko ya :))) esim bakip bakip bu kiz degil yaaa diyo hahahaha :)))) benim gozlerde iri bu da iri gozlu sanirsam :)) ne degisik bir sey ya sana benzemesi..
Kamptan bahseden arkadaş sizsiniz galiba demi... Bak bu tam sizin çocuk masallahi var... Kampta odun toplarken hayal edebilirsin

Kamptan bahseden arkadaş sizsiniz galiba demi... Bak bu tam sizin çocuk masallahi var... Kampta odun toplarken hayal edebilirsin
Evet canim ya zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye poz vermeyi biliyo simdiden bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur

Kilo mevzusundan sonra bende decavit alıcam muhtemelen . Doktorum henüz yazmadı . Muhtemelen farklı bir marka yazıcak yine . Folik asittede aynısını yaptı çünkü. Vitaminde kendim karar vereceğim
Kilo mevzusu nedir acaba? Bana elevit yazdı doktor.

Ekledigimden emin olamadim..arrtik direk foto atabiliyormusuzzz :) Cok komik degil mi ya :)))resmen poz verdi cingöz.
Bu dudaklarla nasil erkek olacak :) Havalianne__
Çok tatlı yaa :) geçen korkup acile gittiğimde benimki de böyle duruyordu ellerini hareket ettirmişti kafasının yanına dedim çocuk off diyor yeter anne :) insana benzemeye başlamış dedim dr gülmüstü.. ha birde bizim burda ozellerde nöbetçi kadın doğum uzmanı olmuyor cnm ben o yüzden de devlette dr seçmiştim özelde arıyorlar telefonla minnet edip gelirse geliyor dr yoksa ordan şunu yapın buna bakın yönlendiriyor buda sinir bozucu oluyor

Evet canim ya zaten biz bunun tutunmasina bile dalga geciyoduk babasiyla hic ugrastirmadi mucadeleci falan diye poz vermeyi biliyo simdiden bayilirim foto cekmeye bolbol artik sosyal medya maymunu olur

İkili testte free beta hcg kaç çıktı canım senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…