Valla hiç bilmiyorum canım başka bi arkadaş ben kullandım elevitle alakası yok kilonun gebelik iştahıyla alakası var demiş. Sağlıklı beslenirsek aldırmaz bence .
Ben de öyle düşünüyorum ama bu vitamin benim midemi mahvetti, ilk içtiğim akşam gece uyanıp istifra ettim, sonrası da hep mide yanması. Yemek yemeye de korkuyorum böyle olunca. İnşallah alışır bünyem buna da.

Kızlar doktoru magnezyum veren oldu mu? Kabızlığa da iyi geliyormuş da ondqn sordum? Gidince danışcam içebilir miyim diye

Önce pipi görüyorum sanki dedi, sonra yok değil belli olmuyor dedi. Ben de dedim acaba kız olduğunu görür gibi oldu da kesinleşmeden bi şey demedi mi Teşekkür ederim canımmm hayırlısı inşallah

Hayırlısı kuzum ben bacak arası düz gördüm, birde bu haftalar yanılma çok oluyor. Ben Nisan başı kontrol var o zaman soracam

Hayırlısı kuzum ben bacak arası düz gördüm, birde bu haftalar yanılma çok oluyor. Ben Nisan başı kontrol var o zaman soracam
Seninle haftalarımız aynı, benim bu haftanın sonunda ikili test sonucum çıkıcak, o zaman gittiğimizde bir defa daha bakarsa söyleyebilir gibi, 14. haftaya girmiş olcam.

Hayır canım kalkıyor salona gidiyor ışıkları açıyor ve oyuncaklarıyla oynuyor gelip beni kaldırıyor yanimda dur korkuyorum diyor ne yapacagimi şaşırdım.Ayagimda bile sallıyorum artık uyusun diye ama mümkün değil.Eskiden emer uyurdu sanırım meme arıyor.Ben hiç emzik biberon vermedim zaten 2.5 yaşında artık.Ataraks mi versem diyorum

Çok teşekkür ederim canım inan rahatladım biraz olsun.Yasadiklarim normal ve gececek en azından bunu bilmek guzel

Evet canım 3.20 ydi 7. Haftada o zaman doktorum hatırlat tekrar bakcaz 12. Haftada demişti bende bklemedeyim salı günü randevum var tekrar bakılacak işte bakalım ne çıkacak belkide düşmüştür bilemiyorum. Senin doktor son kontrolünde tekrar baktimi

Sana da sınavında başarılar.Ben de mimarım gecenin 3 ünde proje yetiştiriyorum 12 yıllık ofisim yanimda çalışanları çıkarmak zorunda kaldım malum kriz.Tekim şu an ve yetişemiyorum telefon susmuyor çocuğum atak döneminde ve hamileyim bakalım ne olacak halim

Bebiş doğup biraz büyüyünce çok rahat edeceksen, iki yavrucuğun birbirlerine arkadaş olacaklar. Güzel günler seni bekliyor ileride

Testi çok takmıyorum canım sonuçlarimiz iyi gelecek eminim.Sen de ferah tut içini

Birinci doğunca ikinciyi de istiyoruz aslında öyle olmuyor Rahat batıyorsa artık

Benim doktor iki defa baktı, beni ikna etmek için dil döktü. 11. haftada devlet hastanesinde baktırdım en son, 3,15 çıktı.

Tadını çıkarmaya çalış canım en azından evdesin bu süreçte..Doğumdan sonra da güç geliyor anneye.Hersey kendiliginden oluyor aslinda.Ben de ikisini de idare edebileceğim bir sekilde..Bunu biliyorum ama kaygılanmamak elde değil işte yine de..

Herkes yaşadığı zorlukları zamanla unutuyor demekki yoksa bence çoğu kadın ikinciyi yapmazdı
Ben unutmadim hem de hiç ama 1. Olunca 2. Icin baskı onun tarafindan da geliyor hatta en acımasızi

"Eee herkesin kardeşi vsr ben yalniz mı kalacam

Bu baskilara çok dayandım ama kızım pes!!!dedirdi
Çevre den beş beter sosyal baskı falan dinlemezdim ama
Aklınıza bu lafımı kazıyın isteyerek de istemeyerek de
  1. 1. Yi yaptiysan en kötü ihtimalle
  2. 1. Için paşa paşa 2.yapiyorsun
  3. 2. Yiyaptiriyor çoğu ilk çocuk
  4. duygu sömürüleri hayatınızi kemiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…