- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
T tuboz 13. hafta başında, doktor cinsiyet için bir şey demedi, var mı bir fikriniz teyzeleri? Eki Görüntüle 2244204
Ben de öyle düşünüyorum ama bu vitamin benim midemi mahvetti, ilk içtiğim akşam gece uyanıp istifra ettim, sonrası da hep mide yanması. Yemek yemeye de korkuyorum böyle olunca. İnşallah alışır bünyem buna da.Valla hiç bilmiyorum canım başka bi arkadaş ben kullandım elevitle alakası yok kilonun gebelik iştahıyla alakası var demiş. Sağlıklı beslenirsek aldırmaz bence .
Önce pipi görüyorum sanki dedi, sonra yok değil belli olmuyor dedi. Ben de dedim acaba kız olduğunu görür gibi oldu da kesinleşmeden bi şey demedi miKız gibi kuzum
Önce pipi görüyorum sanki dedi, sonra yok değil belli olmuyor dedi. Ben de dedim acaba kız olduğunu görür gibi oldu da kesinleşmeden bi şey demedi miTeşekkür ederim canımmm hayırlısı inşallah
Seninle haftalarımız aynı, benim bu haftanın sonunda ikili test sonucum çıkıcak, o zaman gittiğimizde bir defa daha bakarsa söyleyebilir gibi, 14. haftaya girmiş olcam.Hayırlısı kuzum ben bacak arası düz gördüm, birde bu haftalar yanılma çok oluyor. Ben Nisan başı kontrol var o zaman soracam
Hayır canım kalkıyor salona gidiyor ışıkları açıyor ve oyuncaklarıyla oynuyor gelip beni kaldırıyor yanimda dur korkuyorum diyor ne yapacagimi şaşırdım.Ayagimda bile sallıyorum artık uyusun diye ama mümkün değil.Eskiden emer uyurdu sanırım meme arıyor.Ben hiç emzik biberon vermedim zaten 2.5 yaşında artık.Ataraks mi versem diyorumCnm karanlıkta mı kalkıp otıruyor? Eğer kullanmıyorsan black out perdeleri öneririm içeriye hiç ışık girmiyor doğal olarak gece diye kalkmıyorlar. Uyanınca bile daha gece uyuypruz diyip devam ettiriyordum ben o zamanlar. Gerektiğinde de kızıyordum valla. Sessizce yanında uyuyor numarası yapıyordum. Sohbet etsem kalksam etsem hayatta uyumazdı. Sessizce dururdum. Hiç istifini bozma isterse karanlıkta kalksın gitsin nasılsa gidemicek uyacak illaki. Kendi kendine dalmayı öğrendi mi uyansa da devam eder bi şekilde
Çok teşekkür ederim canım inan rahatladım biraz olsun.Yasadiklarim normal ve gececek en azından bunu bilmek guzelogluma ne olacak cnm bnm daha ufak bir çocuğun var ve bence çocuğun en zor dönemlerinden biri olan 2 yaş civarındasınız. Sendromu ayrı, uykusu çişi ayrı. Ve bir can taşıyorsun. Yeni sütten kestin o hormonların geri gitmeye çalışırken bir yandan da gebelik hormonları vücuduna akın ediyor. Bize göre daha çok bocalama var bu sebeple vücudunda. Hormonların allak bullak . Bu sebeple bu düşüncelerini gayet normal kabul et. Seninle çok çok alakası yok aslında. Yaşımız 35 i geçti 40 ımızda yapcak değildik ikincileri. Ben de okuyorum daha. Yrn zor bir sınavım var ve hiç konaantre olamadım düzgün çalışamadım oysa öyle değilimdir. Hata mı ettim gebelikle beraber bunu nasış yürütcem diye sürekli düşünüyorum. Seninki de aynı şekilde bir de kendi işin. Daha da sahiplenmek durumundasın. Hepsini atlatcaz kısmetse sonra da iyiki de yapmışız dicez. Büyücekler ve bu süreçte kesinlikle çok zorlancaz ama emin ol değecek. Varsın bikaç sene ekstra yıpranalım. En azından Allah aratmadı çok şükür. Öpüyorum güzel anne
Evet canım 3.20 ydi 7. Haftada o zaman doktorum hatırlat tekrar bakcaz 12. Haftada demişti bende bklemedeyim salı günü randevum var tekrar bakılacak işte bakalım ne çıkacak belkide düşmüştür bilemiyorum. Senin doktor son kontrolünde tekrar baktimiCanım senin troid ne durumda? İkimizin benzerdi sanırım, benim en son tsh 3,15 çıktı dahiliye doktorum düşük dozda ilaç takviyesine başlayalım diyor, kadın doğum doktorum hayır öyle bi şeye gerek yok diyor.
Sana da sınavında başarılar.Ben de mimarım gecenin 3 ünde proje yetiştiriyorum 12 yıllık ofisim yanimda çalışanları çıkarmak zorunda kaldım malum kriz.Tekim şu an ve yetişemiyorum telefon susmuyor çocuğum atak döneminde ve hamileyim bakalım ne olacak halimogluma ne olacak cnm bnm daha ufak bir çocuğun var ve bence çocuğun en zor dönemlerinden biri olan 2 yaş civarındasınız. Sendromu ayrı, uykusu çişi ayrı. Ve bir can taşıyorsun. Yeni sütten kestin o hormonların geri gitmeye çalışırken bir yandan da gebelik hormonları vücuduna akın ediyor. Bize göre daha çok bocalama var bu sebeple vücudunda. Hormonların allak bullak . Bu sebeple bu düşüncelerini gayet normal kabul et. Seninle çok çok alakası yok aslında. Yaşımız 35 i geçti 40 ımızda yapcak değildik ikincileri. Ben de okuyorum daha. Yrn zor bir sınavım var ve hiç konaantre olamadım düzgün çalışamadım oysa öyle değilimdir. Hata mı ettim gebelikle beraber bunu nasış yürütcem diye sürekli düşünüyorum. Seninki de aynı şekilde bir de kendi işin. Daha da sahiplenmek durumundasın. Hepsini atlatcaz kısmetse sonra da iyiki de yapmışız dicez. Büyücekler ve bu süreçte kesinlikle çok zorlancaz ama emin ol değecek. Varsın bikaç sene ekstra yıpranalım. En azından Allah aratmadı çok şükür. Öpüyorum güzel anne
Bebiş doğup biraz büyüyünce çok rahat edeceksen, iki yavrucuğun birbirlerine arkadaş olacaklar. Güzel günler seni bekliyor ilerideDemek ki sadece ben değilim bu durumda olan.Ama fiziki sıkıntılar,hamileliğin getirdiği duygusallık ve kaygı durumu oldukça yıpratmaya başladı beni.Umarim benim de yüzüm güler bu neden yaptım neden hamile kaldım kafasından kurtulurum bir an önce
Testi çok takmıyorum canım sonuçlarimiz iyi gelecek eminim.Sen de ferah tut içiniBenim ilk gebelik bir de..2 haftadir evdeki hicbir seye dokunmamisim bugun esimle tum gun evi temizledik oyle bitkin hissediyorum ki durup dururken agliyorum..sanirim bizim canimiz biraz testlere sıkıldıgı icin..bende senin gibi harmony testini bekliyorum..normalde de yapim buydu en kotusunu dusunurdum simdi de oyle devam ediyo iyiki esim benim gibi degil..o olmasa coktan kecileri kacirmistim..sabaha karsi 5te uyaniyorum bu ara..uykularim bile rahat degil..erken mi oldu diyorum daha 1.5 yil evliydik bir yandan yas gidiyordu diyorum..korkuyorum cogu zaman..ben nasil dogurcam diyorum..keske senin gibi uyuyabilsem en cok istedigim sey..uyurken unutuyorsun en azindn her seyi..gunduz is var aksamlari biseyler oruyorum kafam dagiliyo..bebise baddaniye ordum.. :))) sonuclarimizi alalim derin bir oh cekicez..insallah..
Birinci doğunca ikinciyi de istiyoruz aslında öyle olmuyorSanırım bu düşünceler bazı hamilelerde oluyor. Ben de kimseye söylemesem de hamilelik çok zormuş bi tane çocuk yeter, ikinciyi hiç düşünmesem olacak modundayım. Sanki istediğim an ikinciye hamile kalabilecem de, bu da ayrı trajikomik
Benim doktor iki defa baktı, beni ikna etmek için dil döktü. 11. haftada devlet hastanesinde baktırdım en son, 3,15 çıktı.Evet canım 3.20 ydi 7. Haftada o zaman doktorum hatırlat tekrar bakcaz 12. Haftada demişti bende bklemedeyim salı günü randevum var tekrar bakılacak işte bakalım ne çıkacak belkide düşmüştür bilemiyorum. Senin doktor son kontrolünde tekrar baktimi
Herkes yaşadığı zorlukları zamanla unutuyor demekki yoksa bence çoğu kadın ikinciyi yapmazdıBirinci doğunca ikinciyi de istiyoruz aslında öyle olmuyorRahat batıyorsa artık
Aynen öyle ben hamileliği unutmuştum mesela.Bebegi kolay büyütmedik hala da bebek sayılır gerçi de..Işte insanoğlu böyleHerkes yaşadığı zorlukları zamanla unutuyor demekki yoksa bence çoğu kadın ikinciyi yapmazdı
Tadını çıkarmaya çalış canım en azından evdesin bu süreçte..Doğumdan sonra da güç geliyor anneye.Hersey kendiliginden oluyor aslinda.Ben de ikisini de idare edebileceğim bir sekilde..Bunu biliyorum ama kaygılanmamak elde değil işte yine de..Evet ben böyleyimbugün mesela bir sürü ev isim vardi. Ben uyudum uyandım kalktım evin içinde gezinin tekrar yattım uyudum. Hafta içi de işten gelince aynıyım. Uyuyorum sürekli. Basit yemekler yapıyorum. Tekrar uyuyorum..
Benim ilk gebeligim ve ben de ayni düşünceler içinde oluyorum zaman zaman. Korkuyorum da aynı zamanda yetebilecek miyim becerebilecek miyim diye
Buğu var amaT tuboz 13. hafta başında, doktor cinsiyet için bir şey demedi, var mı bir fikriniz teyzeleri? Eki Görüntüle 2244204
Ben unutmadim hem de hiç ama 1. Olunca 2. Icin baskı onun tarafindan da geliyor hatta en acımasıziHerkes yaşadığı zorlukları zamanla unutuyor demekki yoksa bence çoğu kadın ikinciyi yapmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?