InsAllah dediğiniz gibi olur.. Çünkü eşime karşı da özlem duyuyorum dün akşam nasip olursa seneye bu zamanlar böyle olamayacağız artık ne güzel film izliyoruz bak sessiz sakin romantik.. takılma bu kadar çok bunalirsan annenlere götürürüz yine film izleriz diyo ona göre çok normal ama bana öyle gelmiyor işte.. bebeği çok da istiyorum bazen çok korkuyorum bise olursa naparim die ama sanırim dediğiniz gibi görünce bitecek insAllah yada hareketlerini net hissettigimde..
Cnm dediğin gibi olabilir ama bence doktora gitmelisin nolır nolmaz
Kızlar bana yardımcı olun, sabah bi kalktım pembemsi içinde damar gbi kırmızı kan vardı çok korktum. Normalde adet zamanım, 10 Ocak ve 10 şubatta aynısı oldu. Bugünde ayın 11i adet dönemi olduğu için mi ki çok korkuyorum
Dediğin gibi olabilir canım ama tedbiren doktora gitmende yarar varKızlar bana yardımcı olun, sabah bi kalktım pembemsi içinde damar gbi kırmızı kan vardı çok korktum. Normalde adet zamanım, 10 Ocak ve 10 şubatta aynısı oldu. Bugünde ayın 11i adet dönemi olduğu için mi ki çok korkuyorum
Eminim öyle canimbiz de yaş ilerlemesin daha da diye evlendikten 3 ay sonra korunmayı bıraktık, hamile kalabilmem bir yılı buldu. Zor kavuştuğumuz için mutluyuz. O bahsettiklerinin hepsinin tadı çocuk varken daha da güzel olacak, gör bak
Canim gecmis olsun panikleme bazen oluyormus böyle doktora git amaKızlar bana yardımcı olun, sabah bi kalktım pembemsi içinde damar gbi kırmızı kan vardı çok korktum. Normalde adet zamanım, 10 Ocak ve 10 şubatta aynısı oldu. Bugünde ayın 11i adet dönemi olduğu için mi ki çok korkuyorum
Evet aslında tadını çıkartmak gerek ama zevk alamıyorum ki hiçbir şeyden. İş yerimde ayrı stres zaten. Eşim artık hep tembih ediyor kimseyle kavga etme kimseye bulaşma diyeTadını çıkarmaya çalış canım en azından evdesin bu süreçte..Doğumdan sonra da güç geliyor anneye.Hersey kendiliginden oluyor aslinda.Ben de ikisini de idare edebileceğim bir sekilde..Bunu biliyorum ama kaygılanmamak elde değil işte yine de..
Benim gebelik belirtileri neredeyse bitti. Ara ara kasık agrısı o kadar. Korkuyorum. Sanırım bugun bi doktora gidip baktırcam
Kızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?
Genelleme yapmıyorum ama devlet hastanelerinin doktorları daha iyi, para düşünceleri yok en azından. Ama özelde kimi parasının hakkını veriyor, kimide para almak için daha çok uğraştırıyor. İkili test bende yaptırmayacaktım, ben devlete gidiyorum doktor ikili için kan alalım dedi bende seslenmedim sorsaydı yaptırmazdım. Vardır bi bildiği dedim
Kızlar gittim şükür bişey yokmuş kistten olmuştur büyük ihtimal dedi, progestan 8 ay kullanacakmışım.
Yok benim o konularda kaygım yok çocuklu aile olmak çok güzeldir birlikte tatile de gidiliyor eşle öpüşme koklasma işleri de çocuk uyuyunca iyi kötü oluyorSeninle ayni duygulari yasiyoruz esimle zorlu bir 3 yildan sonra evlendik 1.5yil bile bize yetmedi gibi geldi hamile oldugumu ogrendigimde bakip bakip esime pisman oldum sanki bir daha boyle yanyana oturup film izleyemicez hatta cocuk az buyusun istedigim zaman opusemicez bile falan diye manyakca dusuncrlerim vardi..sonra dusundum ki birqzda toplum dayatmasi..hı cocugun olsun gorursun,bakalim gezebilcekmisin,bunlar iyi gunlerin,bolbol uyu...sonra dusundum bu insanlardan biri bile guzelliginden bahsetmiyordu anladimki demorilize etmek amac..okudigum bir kitapta dogmus bir cocuk ne bilir ?her seyi sizden ogrenir diyordu..benimle gezecek benim sevgime alisacak askla buyuyecek :)) artik takmiyorum..bir seylerde kismaya hic gerek yok..hatta seneye bizim beybiler yaza baya toparlak oluyo al tatile cık..uyut film izle.öp bolbol babasini sevgi icinde buyusun..
Bize de birşey yaramıyor dimi bulantılarımız çok oluyor kötü oluyoruz dualar ediyoruz
bitse diye bitiyor acaba niye bitti diyoruz:):):)
ben de aynı bütün gece 40 kere uyanıyorum
yan yatıyorum olmuyor sırt üstü yatıyorum olmuyor
testler için devlet evet iyi canım rutin kontrolleri bi doktor takip etisn
doğum yapacağın yer onun dışında devlet de olmalı ama ben çalıştığım için
devlet uymuyor pek gidemiyorum ilk de devlete gittim evdeydim ozaman 3 aylıkken çıkmıştım
çok iyiydi herşeyi yaptırıyodum doğumda orda olmuştu mesela keşke testler için vs bende gidebilsem
ama her devlet aynı değil bazıları insanın yüzüne bile bakmıyor.
çok şükür canım sorun yoksa olabilirmiymiş yani öyle
bu arada cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç....
Sordum canım 4-4,5 aylık olsun öyle bakıyoruz dedi, şey soracam canım. Şimdi ben bu özele ilk gittim doktor sordu bana kaçıncı gebelik diye söyledim, 3 kızım olduğunu benim kimlikten görürler mi acaba ondan mı demiyorlar
yok ya sanmıyorum cinsiyetlere kadar
bakılacağını devlet söylemiyormuş diyolar
çok saçma geliyor bana ya doğrumudur acaba
benim oğlum 2 li test te çıkmıştı 13 haftalıktı oda
özeldi tabi hastane sonradan devlete gittim değişmedi de
aslında değişmez ama şimdi sanırım kesin görünmeden
söylemiyorlar.
Canım bende şimdi özele gittim lekelenme olunca, özelde 4 aylıkken bakıyorum dedi
bana da ona bakarsan 2 li ultrasonu çeken tahmin yaptı kendi
doktorum 1 ay sonra dedi küçük daha net olmaz dedi olabiliyor
ben de 13 haftalıktı gittiğimde kendi doktorum küçük dedi..
Senin cinsiyet ne canım
Selammm ☺ ben takviye olarak kan ilaci+ regenesis max ve devit 3 damla kullaniyorum. Regenesis max ifos onayli. Icerisinde omega 3 ve bir suru vitamin ve mineral var. Onerebilirim. Gunde 10 damla da devit 3 kullaniyorum. Gunde 1 tane de kan hapi... regenesis icerigine netten bakabilirsin. Gebeler kullaniyor..Arkadaşlar selamlar, bugün 12+5 im, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? En doğal ve en kalitelisi nedir acaba? Kan ilacı, d vitamini ve balık yağı hapı kullanmak istiyorum, sağlık ocağının verdiği tera d3 ü beğenmedim, kan ilacı vegaferon vermişlerdi sanırım henüz başlamadım, balık yiyemiyorum deyince dr marincap vermişti ama ilk çocukta kril oil vermişti, tavsiye edebileceğiniz en doğal en kaliteliler nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?