Zaten şöyle birşey oluyor. Doğduğu an hayatına öyle bir alıyorsun ki , sanki hep hayatında varmış, ondan önceki hayatin yokmuş ya da fragman mis gibi oluyor. Yani eski rahat günlerini çok özlemle anamiyorsun . Biz de durum öyleydi. Hayatında yeni birşey gibi olmuyor evlat.

Canim geçen hafta aynisi bende oldu. Öyle korktum hiczaman kaybetmeden kalbim ağzımda ata ata gittim doktora. Çok şükür hic birşey yokmuş. Sende de böyledir eminim. İkinma falan oldu mu tuvalette

Dediğin gibi olabilir canım ama tedbiren doktora gitmende yarar var

Eminim öyle canim zaten bu konuyu astim gelsin de aile olalim diye dortgozle bekliyoruzz

Canim gecmis olsun panikleme bazen oluyormus böyle doktora git ama

Evet aslında tadını çıkartmak gerek ama zevk alamıyorum ki hiçbir şeyden. İş yerimde ayrı stres zaten. Eşim artık hep tembih ediyor kimseyle kavga etme kimseye bulaşma diye Aslında bol bol dua etmek gerek. Allah verir bir şekilde kolaylığını

Benim gebelik belirtileri neredeyse bitti. Ara ara kasık agrısı o kadar. Korkuyorum. Sanırım bugun bi doktora gidip baktırcam

Bize de birşey yaramıyor dimi bulantılarımız çok oluyor kötü oluyoruz dualar ediyoruz
bitse diye bitiyor acaba niye bitti diyoruz:):):)

Kızlar son günlerde konforlu yatamıyorum bel veya sırt ağrısıyla kalkıyorum sürekli. Yaşayan var mı?

ben de aynı bütün gece 40 kere uyanıyorum
yan yatıyorum olmuyor sırt üstü yatıyorum olmuyor

Kızlar gittim şükür bişey yokmuş kistten olmuştur büyük ihtimal dedi, progestan 8 ay kullanacakmışım.

testler için devlet evet iyi canım rutin kontrolleri bi doktor takip etisn
doğum yapacağın yer onun dışında devlet de olmalı ama ben çalıştığım için
devlet uymuyor pek gidemiyorum ilk de devlete gittim evdeydim ozaman 3 aylıkken çıkmıştım
çok iyiydi herşeyi yaptırıyodum doğumda orda olmuştu mesela keşke testler için vs bende gidebilsem
ama her devlet aynı değil bazıları insanın yüzüne bile bakmıyor.

çok şükür canım sorun yoksa olabilirmiymiş yani öyle
bu arada cinsiyet tahmini yapmadı mı hiç....

Günaydın kızlar ben dün geceyi çok kötü geçirdim ya. Saat başı uyandım tuvalete gittim. Çok sicakladim ve nefes alamıyorum çok da huysuzum bu sebepten. Dün neredeyse tüm gün yatmama rağmen sabag çok zor uyandım

Yok benim o konularda kaygım yok çocuklu aile olmak çok güzeldir birlikte tatile de gidiliyor eşle öpüşme koklasma işleri de çocuk uyuyunca iyi kötü oluyor

günaydın kızlar nasılsınız.
ben dün sabah kahvaltı yapacaktım birden sıcak bastı başım
aşırı döndü ve halsizlik geldi neden olur acaba midem de aşırı kalktı
kahvaltı yapamadım uzandım baya bi sonra normalde döndüm.

Sordum canım 4-4,5 aylık olsun öyle bakıyoruz dedi, şey soracam canım. Şimdi ben bu özele ilk gittim doktor sordu bana kaçıncı gebelik diye söyledim, 3 kızım olduğunu benim kimlikten görürler mi acaba ondan mı demiyorlar

yok ya sanmıyorum cinsiyetlere kadar
bakılacağını devlet söylemiyormuş diyolar
çok saçma geliyor bana ya doğrumudur acaba
benim oğlum 2 li test te çıkmıştı 13 haftalıktı oda
özeldi tabi hastane sonradan devlete gittim değişmedi de
aslında değişmez ama şimdi sanırım kesin görünmeden
söylemiyorlar.

Canım bende şimdi özele gittim lekelenme olunca, özelde 4 aylıkken bakıyorum dedi

Canım bende şimdi özele gittim lekelenme olunca, özelde 4 aylıkken bakıyorum dedi

bana da ona bakarsan 2 li ultrasonu çeken tahmin yaptı kendi
doktorum 1 ay sonra dedi küçük daha net olmaz dedi olabiliyor
ben de 13 haftalıktı gittiğimde kendi doktorum küçük dedi..

Senin cinsiyet ne canım

%60 erkek gibi görünüyor dedi
raporu kendi doktoruma götürdüm dedim ki
ultrason çeken hanım tahmin yaptı bebeğimle ilgili
yok dedi değişebilir dedi küçük daha dedi..halada
belki kızdır umuduyla yaşıyorum bu hafta kontrolüm var..

Arkadaşlar selamlar, bugün 12+5 im, hangi takviyeleri kullanıyorsunuz? En doğal ve en kalitelisi nedir acaba? Kan ilacı, d vitamini ve balık yağı hapı kullanmak istiyorum, sağlık ocağının verdiği tera d3 ü beğenmedim, kan ilacı vegaferon vermişlerdi sanırım henüz başlamadım, balık yiyemiyorum deyince dr marincap vermişti ama ilk çocukta kril oil vermişti, tavsiye edebileceğiniz en doğal en kaliteliler nedir?

Selammm ☺ ben takviye olarak kan ilaci+ regenesis max ve devit 3 damla kullaniyorum. Regenesis max ifos onayli. Icerisinde omega 3 ve bir suru vitamin ve mineral var. Onerebilirim. Gunde 10 damla da devit 3 kullaniyorum. Gunde 1 tane de kan hapi... regenesis icerigine netten bakabilirsin. Gebeler kullaniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…