- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
Benim de canın istiyor o cipsten ama almıyorum. Evde Do.... vardı yedim az önce. Ben de ayda bir fln ancak yiyorum. Ama bugünlerde kola aşeriyorum resmenYarım bardak kadar içiyorum çok isteyince.
Malesef ben hergün simit veya pogaca yiyip
Tofita veya bonibon veya cokokrem tüplerden yiyorum
Aksamda bisküvi yiyorum
Karsı koyamıyorum malesef
Çok normal hormonlardan dolayı. Bana da oluyorKızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum ama eşim bana yaklaşınca istemiyorum, yani ilişkide bulunacak gibi oluyor öyle olsa bile canım istemiyor. Çocuktan dolayı değil, yani bişey olur mu korkusu değil fakat istek yok. Önce böyle değildim 2-3 güne olsun isterdim. Adam sarılmak istiyor yada öpmek istiyor ben istemiyorum neden acaba
Çok normal hormonlardan dolayı. Bana da oluyor
H Haydioradan kizlar moralinizi bozmayin lütfen bizimde kan degerlero yuksek cikinca cok insanla konustuk.esimin is yerinde ki bir kadinin 1/50 cikmis amniyonsentez yapilmis ona hemde 2cocugunda da sonuc temiz gelmis..bu genetik testlerde zaten cikacak ama temiz cikacaktir sıkmayın canınızi 2liler böyle ne yazik ki..bir daha olurda hamile kalirsa 2.ye 10.haftada genetik yaptirip bir daha bir sey yaptirmamak en güzeli..üzülmeyin ayni duygularii yasiyorum sizinle,ne hissettiginizi anliyorum ama 2gundur daha iyiyim..Aslında burda ki testlerin sadece kombine olanı önemli oda çok uçda degil 1/800 çıksaydı sana risk yok diyeceklerdi benimde kombine 1/ 324 çıktı daha kötü genetik test yaptırdık daha net cvp almak içim bekliyoruz muhtemel sende genetik vereceksin gibi
Benimde esim yaklasmiyor iyice sinirlerim bozuluyoYaklaşınca korkuyorum
Benim kasigim da bugün agriyoYazılanları okudum da cips kola soğuk içecekler bende de oluyor kendimi durduruyorm.. koladan ziyade soğukluk hoşuma gidiyor bazen suya buz bile koyuyorum içim yanıyor.. cipsi de çok yedim yalan değil 2 haftadır falan ara verdim almıyorum artık. . Ya birde benim bugün bulantım yeniden başladı ve de sağ kasik agrim var bulantı da ağrıdan mi oluyor bilemedim normal mi ki bu haftada ? Okudum bu yerde ağrı rahim genişlemesi diyor ama . Pazartesi sorulacaklar listeme ekledim bakalım..
Ha bu arada dün akşam gezmede kendinin de bi çocuğu olan bayan bana kilo alıp almadığımı sordu bende 1.5 kilo falan anca dedim. Ne dedı "hmm demekki baya kilo alacaksin " iyide normal 3 ay dolacak artık bebeğin sıvısı bile kilo dedim :) kendisi 20 kilo almıştı şimdi zayıf baya unuttu sanırım onlari. Bu ay kardeş yapacaklarms artık da saçını boyatmış bakım yaptırmış (benim sac kaldi ya ) sipariş vermişler sanırım hemen olacak herhalde
Ben de dibimden ayrılmasın istiyorumYaklaşınca korkuyorum
Benimde esim yaklasmiyor iyice sinirlerim bozuluyoadam uzaklascak diye korkuyorum..cocuk varken orda yapamazmis doktora bile yaninda sordum yok arkadas..ben herhalde kontrolcu baba olcam ben boyle pimpirik degildim diyo bir de..sogudu mu diye dusunmeye basladim..hamilelikte oluyormus ya..bende korkuyorum gercide ...
Ohh içim rahatladi biraz yanlız değilmişim. Aynen bacağıma vuruyor üstüne yatınca da uyuşuyor anında ne yöne yatacağım sapittim rahmimde de anlık gelip geçen batma var bi anda oluyor çabuk geçiyorBenim kasigim da bugün agriyo
Bacağıma bacağıma vuruyo
Ben de dibimden ayrılmasın istiyorum
Bosver takilma o kadar bos beles atanlar var kiYazılanları okudum da cips kola soğuk içecekler bende de oluyor kendimi durduruyorm.. koladan ziyade soğukluk hoşuma gidiyor bazen suya buz bile koyuyorum içim yanıyor.. cipsi de çok yedim yalan değil 2 haftadır falan ara verdim almıyorum artık. . Ya birde benim bugün bulantım yeniden başladı ve de sağ kasik agrim var bulantı da ağrıdan mi oluyor bilemedim normal mi ki bu haftada ? Okudum bu yerde ağrı rahim genişlemesi diyor ama . Pazartesi sorulacaklar listeme ekledim bakalım..
Ha bu arada dün akşam gezmede kendinin de bi çocuğu olan bayan bana kilo alıp almadığımı sordu bende 1.5 kilo falan anca dedim. Ne dedı "hmm demekki baya kilo alacaksin " iyide normal 3 ay dolacak artık bebeğin sıvısı bile kilo dedim :) kendisi 20 kilo almıştı şimdi zayıf baya unuttu sanırım onlari. Bu ay kardeş yapacaklarms artık da saçını boyatmış bakım yaptırmış (benim sac kaldi ya ) sipariş vermişler sanırım hemen olacak herhalde
ssvd grubu burda mi ben aradım aradım bulamadım ismini yazabilir misiniz
[/QUOTE
Ben f...dekini takip ediyorum
Benim bugüne kadar böyle bişey yoktuOhh içim rahatladi biraz yanlız değilmişim. Aynen bacağıma vuruyor üstüne yatınca da uyuşuyor anında ne yöne yatacağım sapittim rahmimde de anlık gelip geçen batma var bi anda oluyor çabuk geçiyor
Haklisin her gün değişik oluyor ben bayadir unutmuştum hamileliği bugün yeniden hatırladım ilk haftalar gibi.. insanlara takılmak istemiyorum bayadir da rahattim da işte.. millet bi tuhafBosver takilma o kadar bos beles atanlar var kiherkes uzman...herkes akil veriyo...bulantinin bence bitme gibi bir durumu yok...bugun cok iyidim dun sabahtan bir basladi aksama kadar.gunu gunune tutmuyor hala..o yuzden sifir bitmesini beklemiyorum artik ozellikle sabahlari cok fena oluyorum..sirf yarin kahvalti yapmamak icin esime disari gidelim dedim belki degisiklik olur cesit olunca yerim..
*bir de bugun toplantida bacak bacak ustune atmistim mudur yardimcim indir dedi..dedik noluyoooo ...cocuk sıkısıyormusaklinizda olsun bende bya aliskanlikto
Benimde tam da bugün başladı bunlar. Hamile olduğumu unutmuştum uzun zamandırBenim bugüne kadar böyle bişey yoktu
Son günde dahi kabul eden doktorlar var ama ssvd maddi açıdan biraz sıkıntı yaratabilir en ucuzu 3.5 küsürEvet izmir bana 2 saat mesafede ama her zaman gelme imkanim olmaz. Bakalim deneyecegim olursa ne ala olmazsa da kismet der gecerim. Senin hakkinda da hayirlisi olsun
Evet izmirdeyim :) muayene ücreti çok yüksek geldi banaKesinlikle öyle durumu olmayanlar için de asla karamsarlığa düşmeyin. Hastane ile ilgili falan değil denk gelen kişilerle alakalı o süreç. Gönlünüzü ferah tutun. Allah iyi insanlarla ebe hemşire doktorlarla karşılaştırsın hepimizi.
Aynen ben de ilk doğumdan sonra anında araştırmaya başladım ssvd’yi. Elimden geleni yapayım şartları hazır edeyim de ben nasip olur ya da olmaz o ayrı. Ve dediğiniz çok doğru başka ülkelerde ilk doğum sezaryen diye direkt sezaryene alınma durumu asla yok. İlk sezaryen nedeni kalıtsal bir şey olmadıktan sonra deniyorlar hep.
Ben de sizin gibi düşünüyorum sezaryen olsa bile bebeğim kendi istediği zaman gelsin hayırlısıyla.
Ben İzmir’deyim haftaya Volkan Serhat Dede’den randevu aldım bakalım o beni görünce ne diyecek ile ilgili :)) çünkü kilolu bir gebeyim. İki doğum arası 43 ay olacak nasipse. Allah hepimizin gönlüne göre versin ya sağlıkla kolaylıkla gelsin kuzular :) siz de mi izmirdesiniz yoksa?
Ahh benimde canim gecen hafta cok istedi, birde benim oyle iki tane alayim nefsim korelsin diye bir durumum yok bitirene kadar acimamKizlar ya ben kendimi tutamiyorum su p....ile baslayan kutuda ki cips var yayiyoru ondan..sabhlari nutella yiyorum sonra cok pismanlik duyuyourm ama cipse bagimliydim zaten en azindan 2hafta 1e dustu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?