Tamam haber vercem kesinlikle geçen hafta carsamba gitmistim 26sina randevum var o zaman bakacaz tekrar bakalim hayrlisi
Senin de sık olmuş 3 hafta da bir mi gidiyosun ?
Ben de gittim bir ay sonra için dayanabilecegimi hiç sanmıyorum baska bi doktora gidebilirim de 3 hfta sonra

Sağlıklı oldukları konusunda hiç şüphem yok Cinsiyeti heyecanla bekliyorum.Bana %70 erkek dedi ama kız bekliyorum hala

Aradaki fiyat farkı değilde işte keyfi ben korkuyorum normalden bana sezeryan yap diyene izin veriyorlarmı acaba diye merak ettim :)
Sizinki zaten mecburiymiş

Benim ki papp 712 hcg87 ama doktor sanırım geneline bakıyor gayet iyi dedi herşey icin seninde hic bir sorun cıkmayacak icin rahat olsun :)

Saglıkla gelsin inşallah :)

Hem hastane sitesini hem e nabızı kontrol ediyorum yok demekki daha çıkmadı sonuç. İnşallah senin sonucun da temiz gelir canım

Benim ki papp 712 hcg87 ama doktor sanırım geneline bakıyor gayet iyi dedi herşey icin seninde hic bir sorun cıkmayacak icin rahat olsun :)
Hadi inşallah canım. Mom değerleri yazmıyordu. Bakalım doktor nasıl yorumlayacak. Yaş da 35 olunca insan tedirgin oluyor.

Hadi inşallah canım. Mom değerleri yazmıyordu. Bakalım doktor nasıl yorumlayacak. Yaş da 35 olunca insan tedirgin oluyor.
Bişey cıkmaz Allahın izniyle bende 33 yasındayım cok fark yok arada gönlün rahat olsun ki bebekte huzurlu mesut büyüsün:)

Merhabalar, bende allah kısmet ederse eylül annesi olacağım, Sat: 20.12.2018 tahmini doğum eylül sonu gibi dedi doktor, ikili test için kan verdim haftaya çıkacak sonuç, tahmini cinsiyet için 11 haftalıkta kız gibi görünüyor demişti doktor bakalım hayırlısı ne ise o olsun :)

Hoşgeldin :) sağlıkla gelsin meleğin

Sağlıklı oldukları konusunda hiç şüphem yok Cinsiyeti heyecanla bekliyorum.Bana %70 erkek dedi ama kız bekliyorum hala
Ben senin kadar pozitif olamiyorum keske olabilsem ucuk bir kan degerim vardi cunku hanii risk oranim yuksek olsa yine takmazdim herkeste oluyo cunku ama herkeste olmayanda bir sey buldu beni sanirim..arastirdim sonra fbhcg yuksekligi seker ,plesentada kanama vs.de olabiliyormus tedirginim hayli..bir kez bile kanamam olmamisti cok saglikli gidiyor diye cok seviniyordum..hala bir umut o gun yediklerimden yuksek cikmistir umarim diyorum ne diyeyim..bana ozeldeki cikinti goruyorum erkek gibi dedi devlette 2doktorda kiz gibi dedi..ortadayim yasadiklarimdan sonra klise lafa gonulden inanarak saglikli olsundaaa diyorum

Kız bebek ve erkek bebekte ne gibi farklar var? Nasıl hissediyorsunuz? Ben acı ve tatlıdan hoşlanıyorum ve midem çok kötü

Kizlar ya ben kendimi tutamiyorum su p....ile baslayan kutuda ki cips var ya yiyoru ondan..sabhlari nutella yiyorum sonra cok pismanlik duyuyourm ama cipse bagimliydim zaten en azindan 2hafta 1e dustu ..

Kizlar ya ben kendimi tutamiyorum su p....ile baslayan kutuda ki cips var ya yiyoru ondan..sabhlari nutella yiyorum sonra cok pismanlik duyuyourm ama cipse bagimliydim zaten en azindan 2hafta 1e dustu ..
Benim de canın istiyor o cipsten ama almıyorum. Evde Do.... vardı yedim az önce. Ben de ayda bir fln ancak yiyorum. Ama bugünlerde kola aşeriyorum resmen Yarım bardak kadar içiyorum çok isteyince.

Benim papp a 850 ng/ml çıkmış düşük mü ki bilemedim. Free hcg 70. Hayırlısı bakalım yarın göstericem doktora.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…