Hosgeldin sende :)

Kizlar ya ben kendimi tutamiyorum su p....ile baslayan kutuda ki cips var ya yiyoru ondan..sabhlari nutella yiyorum sonra cok pismanlik duyuyourm ama cipse bagimliydim zaten en azindan 2hafta 1e dustu ..
Malesef ben hergün simit veya pogaca yiyip
Tofita veya bonibon veya cokokrem tüplerden yiyorum
Aksamda bisküvi yiyorum
Karsı koyamıyorum malesef

Kizlar ya ben kendimi tutamiyorum su p....ile baslayan kutuda ki cips var ya yiyoru ondan..sabhlari nutella yiyorum sonra cok pismanlik duyuyourm ama cipse bagimliydim zaten en azindan 2hafta 1e dustu ..
Bak şimdi benim de canım istedi bi ara alayım bari azcık yiyeyim. Çok aşırıya kaçmadıkça sıkıntı olmaz inşallah yaa. Tabi tamamen sağlıklı beslenmek en güzeli ama biz de insanız hem de hamileyiz bizim de nefsimiz var

Benim de canın istiyor o cipsten ama almıyorum. Evde Do.... vardı yedim az önce. Ben de ayda bir fln ancak yiyorum. Ama bugünlerde kola aşeriyorum resmen Yarım bardak kadar içiyorum çok isteyince.
Kola, gazoz aşerme bende de var. Sanırım içimiz yanıyor ondan insanın canı asitli soğuk şeyler istiyor ama ben kendimi bu konu da bi serbest bırakırsam bi daha zor toparlarım ondan şimdilik sadece 2 kere yarım bardak içtim annemin kuzeni hamilelik boyunca hergün litre litre kola içmişti hiç unutmam herkes çok kızıyordu, kadını şimdi çok iyi anlıyorum

Benimde en korktuğum şey bebegin kakasini yapip yutması Allah korusun oyuzden bende hayırlısını diliyorum

Malesef ben hergün simit veya pogaca yiyip
Tofita veya bonibon veya cokokrem tüplerden yiyorum
Aksamda bisküvi yiyorum
Karsı koyamıyorum malesef
Çokokrem tüp, bak o da iyiymiş onu da yenecekler listeme ekleyeyim ya ben de aylardır sağlıklı beslenicem diye uğraşıp duruyordum hamile kalınca hele bulantılar olunca hepsi gitti. İlk 3 ay zaten makarna, patates, ekmek üçlüsü kankam gibiydi. İnşallah gebelik şekeri olmaz tek korkum o

Benimde en korktuğum şey bebegin kakasini yapip yutması Allah korusun oyuzden bende hayırlısını diliyorum
Benim kiz yuttu hastanedeyken nst ile tespit ettiler. Zaten sezeryan için hastanedeydim, acil sezeryan oldu. Çok şükür iyi sağlıklı. Hala şükrediyorum normal doğum olsun diye diretmedim diye.

Bende iki dogum var bu ucuncu olacak ve benim zaten hiç sağlam disim yok.Allahim diyorum bunda hangileri gidecek.bu sabah uyandığımda diş etlerim kanadı direkt.
Süt ve yoğurt hergun yemek lazım. Ben emzirme döneminde 1 hafta yoğurt süt tüketmesem tüm dişlerim sızlıyordu. Yoğurda devam edince zamanla geçiyordu. Şimdi bizim bebeklerin kemikleri de gelişiyor. Bizden sömürüyorlar kalsiyumu.

Aradaki fiyat farkı değilde işte keyfi ben korkuyorum normalden bana sezeryan yap diyene izin veriyorlarmı acaba diye merak ettim :)
Sizinki zaten mecburiymiş
Bir arkadaşım vardı dolgu yaptiramaz mizmiz mi mizmiz pimpirik mi pimpirik dış hekimi dostumun korkulu rüyası götürdüğüme bile pişman olmustum
Ona doktor isteğe bagli sezaryen yapmış ek ücret aldı hastane ...

Bi de benim gibi artiz artiz gezip kesin normal doğururum ben ya diyip
normal doğumun hikmetleri diye doldurulan arkadaşları tarafından aa olmaz 3 doktor karar verse de normal doğum olmalı diyen lere kulak verip o günleri zehir eden ler var

Ve çok ilginç bana sezaryen le doğum peh annelik mi diyenler 2. De zorunlu sezaryn oldu

Tüketmeye çalışıyorum ama eksik geliyor genede sanirim

Ya aslında bende tavsiye üzerine gittim. Eşimin kız kardeşi (görümcem kelimesini sevmiyorum kaba geliyor) de talat beyle doğum yaptı. Bende o yüzden direk ona gittim. Bi bu hafta sanki çok ilgili gibiydi. İnsan sen sormadan bişeyleri anlatmasını istiyor . Ben sormadan hiçbişey söylemiyordu başlarda o yüzden sürekli söyleniyordum ben bu adamı sevmedim diye. Bir de çok hızlı konuşuyor anlamıyordum ilk başlarda. Ama bu hafta güzel geçti . Isındım biraz. Bakalım bundan sonrası nasıl geçicek. Abdurrahman bey varmış aynı hastanede ona da çok iyi diyorlar ama o da doğumların çoğuna girmiyormuş seminerde falan oluyormuş hep . Talat beyle ilgili hiç kötü yorum görmedim internette o yüzden de değiştirmedim. Sonra pişman olurum diye

ben de halamdan duydum geçen hamileyken çok kola içtim dedi, o günden beri canım istiyor benim de.

Hiç merak etme rahat ol canım

Ulu konuşmaya gelmiyor nasip birazda ama sezeryan bende kurtarıcı bir operasyon olmalı.Gerekli durumlarda hem bebeği hem anneyi kurtarıyor.Ama ısrarcı olmamak şartıyla vücudumuzun doğurabilme potansiyelini de göz ardı etmemek gerekiyor.Bir dönem gerçekten sezeryan furyası vardı.Bazi doktorlar normal olacak gebeleri bile sezeryana yönlendiriyordu.O yüzden ister normal ister sezeryan olsun gebelerin eğitim alıp doğumlarına sahip çıkmaları gerekiyor .Yoksa doğumla ilgili kötü anılar kalıp psikoloji olumsuz etkileniyor.

Ben ilk gebelikte canim istemese bile eşim içerken kolasina parmağımı batırıp yaliyordum bebeğin canı istemesin diye. 1 yudum bile içmedim.
Amaaa şimdi reklamlarda bile koca çıksa ve o pssss sesini duysam canim istiyor. Hatta bardağın kenarına çarpan buz sesinde bile canim istiyor. Dışarda tavuk yiyip yanında kola içiyorum. Evde reklamda görünce eşimi gönderip kola aldırıyorum. 2. Olunca rahatlık mi geldi nedir bilemedim. Ben normalde eve kola sokmayan biriyim. Eşim alsa bile 2 3 ayda bir alır ben içmezdim.
Canım ne isterse yiyorum ama kilolar da geliyor. 3 kilo aldım şimdiden. 78.5 oldum. Et türünü canim istemiyor. Köfte falan fena geliyor tadı. Ama zararlı olan o tavukları canim istiyor. Canım tatlı çekmiyor. Aburcubur istemiyor çok şükür ama tavuk da yememek lazım. Kola da içmemek lazım ama içiyorum.

Ayyy. Oh olmuş o sezeryanla doğurmak annelik mi diyene sezeryan. Çocuk ha kapıdan çıkmış ha bacadan. Tövbe tövbeee.
Bende emzirmekle ilgili yorumlara ayar olurum. Memesi bozulmasın diye emzirmiyolaaaa diyorlar. Sanki ben çok mu-hevesliyim süt sağmaya ve o sagdigim sütü ısıtmaya. Kızım emmedi diye sağıp verdim sütümü.
Kime ne canim. Öyle konuşanlara kulak tıkamayı öğrendim. Kapatırım kapımı kalırlar dışarda. Eskidendi öyle diyenlere üzülmek.

Demekki çoğumuzda kola aşerme durumu mevcut ben sigara tiryakisi misali kendimi bu konu da bi kere serbest bırakırsam bir daha durduramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…