Amin inşallah cok sagolBazen benimde tansiyonum düşüyo nabzim yukseliyo bi korku oluyo sora geciyo hamileliktendir die üstünde duramiyom bendesevindim senin adına bise çıkmaz inşallah o makineden sonrada
Havalianne__ görüntüye rica etsem yorum yapabilir misin?
2 hafta illerdesin demek istedimZaten ilk 3 ay sadece tutunacak mi , tutunamayacak mi kısmıyla ilgileniyorlar. Çok ayrıntıya girmiyorlar. Dedigim gibi ben de olumsuz birşe duymadım ama , elektrik alamadım. Abdurrahman beyi bilmiyorum canım. İçin nasıl rahat edecekse bence oni yap. Durumuz çok hassas çok özel. İyi hissetmeliyiz kendimizi.sen benden 2 hafta öncesin. Bugün doğumla ilgili fiyat aldım, içeriğini öğrendim. Hoşuma gitti
kuzu sen bana 2 dir kız diyo4sun. İnşallah inşallah diyorum çok tesekkur edrim.Bacak arası düz kız gibi
Sabah yine endiselerle hortladim..nete yaziyorum afp yuksekligi diye bir doktor fbhcg yuksekligine spina bfida olabilir demis..benim planli degildi hamilelik basindan beride regenesis vermislerdi ayri folik asit kullanmamistim..hangi doktora sorduysam yeterli icindeki demisti..simdi onun eksikligi mi oldu Allah korusunkimisi annede seker olabilir diyor..babamda var seker bir de 2liye girrmeden once cikolata yemistim acaba hcg yukselmesjne neden olmus mudur...yine bir yerde okudum 11.haftada yapti 2liyi erken oldugundan olabilir yukseklik diyor..afp yuksekligi anne karninda sonlanmanin belirtisi olabiliyormus..bir suru ihtimal var..carsamba gelse...bittim ben artik
canım afp nedir bilmiyorum ama bugün ben de doktorumdan omega 3 takviyeli multivitamin istedim bana regenesis max tavsiye etti. İçinde 400 mg folat var, tavsiye edilen folik asit miktarı kadar yani. Gebelik başlamadan da kullanılabiliyor. B12 de var içinde. Hiç öyle düşünme. Ben hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum 400 mg folik asit ve ek olarak B12 vardı. Hamile kalınca doktor bana folbiol kullandırdı, folik asit düzeyi daha yüksek diye ağır bulup çoğu hekim tavsiye etmiyor halbuki, ek olarak B12 de yoktu içinde. Üzme kendini artık. Bende de yaş riski 392:1 çıkmış. Doktor hiç üzerinde durmadı. Diğer risklerim iyi ama ben hala acaba dr ense kalınlığını doğru ölçtü mü diye düşünmeden edemiyorum. Zaten 21. haftada ayrıntılı ultrason var, o zaman ne var ne yok anlaşılır siye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.Bosver takilma o kadar bos beles atanlar var kiherkes uzman...herkes akil veriyo...bulantinin bence bitme gibi bir durumu yok...bugun cok iyidim dun sabahtan bir basladi aksama kadar.gunu gunune tutmuyor hala..o yuzden sifir bitmesini beklemiyorum artik ozellikle sabahlari cok fena oluyorum..sirf yarin kahvalti yapmamak icin esime disari gidelim dedim belki degisiklik olur cesit
*bir de bugun toplantida bacak bacak ustune atmistim mudur yardimcim indir dedi..dedik noluyoooo ...cocuk sıkısıyormusaklinizda olsun bende bya aliskanlikto
Bence verir önemli çünküPazartesiye geçmezse mesaj atıcam, gel derse giderim ya da direk ilaç verir belki.
Masallah canim ne güzelBugün minnoşumuzla buluştuk. 14+6yız. Bir kızım daha olacakmış. Bütün teoriler (ultrason görüntüsü, kese biçimi, çin ve ebenin takvimi) doğru çıktı.
Aynen öyle canimAmin inşallah cok sagol
Dogal sürecler aslında ama yasaya yasaya alısıcaz demekki
Aklıma gelmedi ama doktorun da bilgi vermesi yönlendirmesi gerekmez mi pazartesi konuşup ona göre tekrar giderim heraldeIkili test yaptiricam die söylemedin mi dr a ilk once ultrasonla bakıp sonra kan veriyosun
Ben ne olduğunu tam bilmiyorum ama doktora söyledim o da fitil ve krem yazdı kullanıyorum ve geçiyo galibaKızlar aranızda vajinal mantar sorunu yaşayan var mı? Bebeğe zararı olur mu? Yıllardır olmuyordu, çok dikkat ediyordum ama sanırım bugün hortladı yine
Her seyi dusunuyo insan..ne guzel seni doktorun rahatlatmis benimki sebebini sorunca bile down riski olabilir falan dedi..sonuclar iyi gelsin ilk isim onu degistirmek olacak..o risk herkeste oluyor bencede hic yorma kafani..bende enseye ve ultrason degerleriyle avutuyorum kendimi..2 olmasi gereken deger 5.. hatali islem falandir umarim..canım afp nedir bilmiyorum ama bugün ben de doktorumdan omega 3 takviyeli multivitamin istedim bana regenesis max tavsiye etti. İçinde 400 mg folat var, tavsiye edilen folik asit miktarı kadar yani. Gebelik başlamadan da kullanılabiliyor. B12 de var içinde. Hiç öyle düşünme. Ben hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum 400 mg folik asit ve ek olarak B12 vardı. Hamile kalınca doktor bana folbiol kullandırdı, folik asit düzeyi daha yüksek diye ağır bulup çoğu hekim tavsiye etmiyor halbuki, ek olarak B12 de yoktu içinde. Üzme kendini artık. Bende de yaş riski 392:1 çıkmış. Doktor hiç üzerinde durmadı. Diğer risklerim iyi ama ben hala acaba dr ense kalınlığını doğru ölçtü mü diye düşünmeden edemiyorum. Zaten 21. haftada ayrıntılı ultrason var, o zaman ne var ne yok anlaşılır siye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
Bencede vakit geçirmeden git kan alınmadan olmaz doktorun söylemesi lazımAklıma gelmedi ama doktorun da bilgi vermesi yönlendirmesi gerekmez mi pazartesi konuşup ona göre tekrar giderim heralde
Öyle yapcam pazartesi gidip baktırmak lazım önemli sonuçta sağol bilgi verdiğin için :)Bencede vakit geçirmeden git kan alınmadan olmaz doktorun söylemesi lazım
İkili test için kan alınması şart. En geç 14.hafta yapılıyor. Pek vakit de kalmamış, hastaneye yine gitmelisin eğer yaptırmak istiyorsan ve ödeme yaptıysanKafama takılan bişey var kızlar ben ense kalınlığı falan için ultrasona girdim ama tahlil alınmadı doktor 3 hafta sonra kontrole çağırdı şimdi doktora sorsam mı yoksa o gerekli gördüğü zaman mı isteyecek
Ooo ben şu sıralar okadar çok yaşıyorum ki o durumu. 2gün önce hapşurmaktan öne doğru düştüm o derece fena hapşırıyorum ve arka arkasına 7defa hapşırduğum oluyor. Kasığıma çok fena ağrı giriyor ama bu bebeğe zarar vermezmiş baktım netten. EndişelenmeKızlar az önce arkama yaslanmış bi şekilde oturuyordum, sonra bi hapşurdum kasıklarım çok fena sancıdı 4-5 saniye sürdü ama çok kötüydü yaşayanınız oldu mu, bebeğe zarar vermiş midir
İkili test için kan alınması şart. En geç 14.hafta yapılıyor. Pek vakit de kalmamış, hastaneye yine gitmelisin eğer yaptırmak istiyorsan ve ödeme yaptıysan
Devlet hastanesine gidiyorum ödeme falan olmadı ama pazartesiden önce gidemem inşallah bi an önce hallederim şu işi
ben gördüm. cok kolay doğum yapıyordum. sonra doktora “ama söz vermistiniz dikis olmayacaktı” diyorum dikişsiz doğurdun zaten diyor. eve gelip emziriyordum erkekti ana 10 kg vardır kollarım ağrıyordu emzirirken resmen o emzirme anını iliklerime kadar hissettim. insallah öyle doğururumRüyasında doğumunu gören oldu mu hiç :)
İlk bebek mi :) ben değişik biriyim heralde sezeryan istiyorum acılı oluyo ama en azından rahat olurum diye düşünüyorum bi de artık sezeryan doğumlar eskisi gibi korkunç değil ama kısmet tabiki :)ben gördüm. cok kolay doğum yapıyordum. sonra doktora “ama söz vermistiniz dikis olmayacaktı” diyorum dikişsiz doğurdun zaten diyor. eve gelip emziriyordum erkekti ana 10 kg vardır kollarım ağrıyordu emzirirken resmen o emzirme anını iliklerime kadar hissettim. insallah öyle doğururumdikişsiz doğum için çabalıcam son ana kadar belki onun bilinçaltıdır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?