Kızlar melinda blau nun bi kitabını önermiştiniz hangisini alalım

2 hafta illerdesin demek istedim

canım afp nedir bilmiyorum ama bugün ben de doktorumdan omega 3 takviyeli multivitamin istedim bana regenesis max tavsiye etti. İçinde 400 mg folat var, tavsiye edilen folik asit miktarı kadar yani. Gebelik başlamadan da kullanılabiliyor. B12 de var içinde. Hiç öyle düşünme. Ben hamile kalmadan önce folidoce kullanıyordum 400 mg folik asit ve ek olarak B12 vardı. Hamile kalınca doktor bana folbiol kullandırdı, folik asit düzeyi daha yüksek diye ağır bulup çoğu hekim tavsiye etmiyor halbuki, ek olarak B12 de yoktu içinde. Üzme kendini artık. Bende de yaş riski 392:1 çıkmış. Doktor hiç üzerinde durmadı. Diğer risklerim iyi ama ben hala acaba dr ense kalınlığını doğru ölçtü mü diye düşünmeden edemiyorum. Zaten 21. haftada ayrıntılı ultrason var, o zaman ne var ne yok anlaşılır siye düşünüyorum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.

Kızlar aranızda vajinal mantar sorunu yaşayan var mı? Bebeğe zararı olur mu? Yıllardır olmuyordu, çok dikkat ediyordum ama sanırım bugün hortladı yine
Ben ne olduğunu tam bilmiyorum ama doktora söyledim o da fitil ve krem yazdı kullanıyorum ve geçiyo galiba

Her seyi dusunuyo insan..ne guzel seni doktorun rahatlatmis benimki sebebini sorunca bile down riski olabilir falan dedi..sonuclar iyi gelsin ilk isim onu degistirmek olacak..o risk herkeste oluyor bencede hic yorma kafani..bende enseye ve ultrason degerleriyle avutuyorum kendimi..2 olmasi gereken deger 5.. hatali islem falandir umarim..

İkili test için kan alınması şart. En geç 14.hafta yapılıyor. Pek vakit de kalmamış, hastaneye yine gitmelisin eğer yaptırmak istiyorsan ve ödeme yaptıysan
Kızlar az önce arkama yaslanmış bi şekilde oturuyordum, sonra bi hapşurdum kasıklarım çok fena sancıdı 4-5 saniye sürdü ama çok kötüydü yaşayanınız oldu mu, bebeğe zarar vermiş midir
Ooo ben şu sıralar okadar çok yaşıyorum ki o durumu. 2gün önce hapşurmaktan öne doğru düştüm o derece fena hapşırıyorum ve arka arkasına 7defa hapşırduğum oluyor. Kasığıma çok fena ağrı giriyor ama bu bebeğe zarar vermezmiş baktım netten. Endişelenme
4haftalıkken de yine grip olmuştum.

Rüyasında doğumunu gören oldu mu hiç :)
ben gördüm. cok kolay doğum yapıyordum. sonra doktora “ama söz vermistiniz dikis olmayacaktı” diyorum dikişsiz doğurdun zaten diyor. eve gelip emziriyordum erkekti ana 10 kg vardır kollarım ağrıyordu emzirirken resmen o emzirme anını iliklerime kadar hissettim. insallah öyle doğururum dikişsiz doğum için çabalıcam son ana kadar belki onun bilinçaltıdır bilemiyorum

İlk bebek mi :) ben değişik biriyim heralde sezeryan istiyorum acılı oluyo ama en azından rahat olurum diye düşünüyorum bi de artık sezeryan doğumlar eskisi gibi korkunç değil ama kısmet tabiki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…