evet ilk. herkesin kendi tercihi ama ben tercihime kalsın istemem doğrusu. sezaryen Allah korusun bi terslik olursa mecburda kalırsam olur. normal doğum yapmaya cok hevesliyim ve hiç korkmuyorumİlk bebek mi :) ben değişik biriyim heralde sezeryan istiyorum acılı oluyo ama en azından rahat olurum diye düşünüyorum bi de artık sezeryan doğumlar eskisi gibi korkunç değil ama kısmet tabiki :)
İnşallah çıkmaz pazartesi tıp fakültesine gene takip bölümüne randevu aldım sanırım oradan da perinatoloğa yönlendirirlerAllah'ım hakkında hayırlısını versin olumlu düşün canim bu testler olasılık oyle düşün sen diğer dr la görüş inşallah bi sıkıntı cikmicak
Hepimize kolay doğum nasip etsin Allahım :)evet ilk. herkesin kendi tercihi ama ben tercihime kalsın istemem doğrusu. sezaryen Allah korusun bi terslik olursa mecburda kalırsam olur. normal doğum yapmaya cok hevesliyim ve hiç korkmuyorumkimsenin hikayesi de umrumda değil herkesin bünyesi doğuma yaklaşımı farklıdır. ben pozitifim bu konuda
bizde ilk bebeği anneanne yapar. odasını alısverisini vs. ama kvler debiz yapıcaz düşüncesinde. annem de bize bırakmaları gerekiyor biz alıcaz diyor bilmiyorum nasıl gelisir ama eşimle bana kalmaz gibiYeni bir tartısma konusuyla geldim :)
Örf adetlerinizde bebek odasını kim yapar ?
Görümcem pek örf adet bilmez ama bebek odasını alıcam dedi ama annem olurmu öyle şey biz alıcaz odayı dedi hatta eve geldiğinde hangi odayı düşünüyorsun şunu şuraya koyarız bunu buraya koyarız diye bi dünya plan yaptı. Ben bikaç model bulayım size gösteririm hangisini isterseniz alırız dedi.
Eşim ise koca koca insanlarız kimseden bişey almayacagız kendimiz yapalım düşüncesinde
Sizde ilk kim yaptı yada yeni anneler böyle şeyler konusuldu mu ailenizde ?
:) aynı durum sanırımbizde ilk bebeği anneanne yapar. odasını alısverisini vs. ama kvler debiz yapıcaz düşüncesinde. annem de bize bırakmaları gerekiyor biz alıcaz diyor bilmiyorum nasıl gelisir ama eşimle bana kalmaz gibi
Yeni bir tartısma konusuyla geldim :)
Görümcem pek örf adet bilmez ama bebek odasını alıcam dedi ama annem olurmu öyle şey biz alıcaz odayı dedi hatta eve geldiğinde hangi odayı düşünüyorsun şunu şuraya koyarız bunu buraya koyarız diye bi dünya plan yaptı. Ben bikaç model bulayım size gösteririm hangisini isterseniz alırız dedi.
Eşim ise koca koca insanlarız kimseden bişey almayacagız kendimiz yapalım düşüncesinde
Sizde ki de örf adetten ziyade birşeyler yapma isteğinden kaynaklanıyor sanırımBizde hiç böyle bir durum söz konusu olmadı kendimiz aldık, yani hiç duymadım da , ancak durumum olmaz o zaman destek olmak amaçlı yaparlar onun dışında bir hediye almak isterlerse sorarlar bana , atıyorum bebek arabası, salıncak vs. ben onaylarsam alırlar
Maddi durumumuz iyidir şükür de benim annem örf adete cok baglıdır durduk yere ben alıcam demez :)Bizde hiç böyle bir durum söz konusu olmadı kendimiz aldık, yani hiç duymadım da , ancak durumum olmaz o zaman destek olmak amaçlı yaparlar onun dışında bir hediye almak isterlerse sorarlar bana , atıyorum bebek arabası, salıncak vs. ben onaylarsam alırlar
aynen bende öyle düsündüm. birisi onu alsın birisi onu. alışverişi zaten annemle yaparız biz. benim onlarla zevkim uyusmuyor istediğim bebek arabasına bile o kadar para vermezler eminim. beşiği onlar alır en azından beğendiğimi aldırabilirim diye düsündüm :):) aynı durum sanırım
Malum benim kv ruh gibi kadın oldugu icin kendisi sunu yapcaz bunu yapcaz demiyor görümcem atladı sadece alısveriş listesi yapalım odayı secelim alalım bana gönderin vs diye :)
En kötü bölüştürürüm diye düşündüm sonucta bebek odasıyla bebek arabası eş değer birini biri alsa birini biri :)
Bide şimdiden sana ne takayım bilezikmi künyemi diye sordu :)
En azından ben aldım diyip övünecekleri büyük bişey oda :)aynen bende öyle düsündüm. birisi onu alsın birisi onu. alışverişi zaten annemle yaparız biz. benim onlarla zevkim uyusmuyor istediğim bebek arabasına bile o kadar para vermezler eminim. beşiği onlar alır en azından beğendiğimi aldırabilirim diye düsündüm :)
Özel muayenehane canımHangi hastane canım seninki
Doktor sıkıntı olmayınca sık randevu önermiyor sanırım:/
Neden öyle ki en fazla bir ayda bir gözükmen gerekmiyormu
Çok şükür son kontrolümde herşey iyiydi ama bir ay sonra detaylı ultrasona cagırdı ayda bir kontrol edilecek bu şekildeDoktor sıkıntı olmayınca sık randevu önermiyor sanırım:/
Benim için de zor oluyor son dönemlere yakın özellikle. iyi tarafından bakmaya çalışıyorum. Nokta kadarken birden el salladığını görüyorsun. Avuntu işte
Ben korkuyom sendenevet ilk. herkesin kendi tercihi ama ben tercihime kalsın istemem doğrusu. sezaryen Allah korusun bi terslik olursa mecburda kalırsam olur. normal doğum yapmaya cok hevesliyim ve hiç korkmuyorumkimsenin hikayesi de umrumda değil herkesin bünyesi doğuma yaklaşımı farklıdır. ben pozitifim bu konuda
Bizde eşiniz gibi düşünüyoruz ama annem sürekli modellere bakıyor internetten en son gideriz karar verirsiniz diyor bilmiyorum kırılsın istemiyorum ama bişey yapsın da istemiyorum eşimin tarafı zten oralı değil ailem de yeni dugünden çıktık zaten ödemeleri var karışık bu durumlar bizde :)Yeni bir tartısma konusuyla geldim :)
Demekki genel kanı anane yapar diye bişey var :)Bizde eşiniz gibi düşünüyoruz ama annem sürekli modellere bakıyor internetten en son gideriz karar verirsiniz diyor bilmiyorum kırılsın istemiyorum ama bişey yapsın da istemiyorum eşimin tarafı zten oralı değil ailem de yeni dugünden çıktık zaten ödemeleri var karışık bu durumlar bizde :)
ee fos mu çıktıBen korkuyom sendenben de pek bi hevesliydim ilk de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?