Valla hangi tarafın yapacak durumu varsa o yardım eder bizde iki taraftanda bi yardim gelmicek durumları yok bizde oda yapamicaz şuanda bizimde durumumuz yok ne alabiliyorsak alıcaz araba beşik kıyafet gibi

Valla hangi tarafın yapacak durumu varsa o yardım eder bizde iki taraftanda bi yardim gelmicek durumları yok bizde oda yapamicaz şuanda bizimde durumumuz yok ne alabiliyorsak alıcaz araba beşik kıyafet gibi
Bana kalsa bende üc yasına kadar oda almam acıkcası
O benek yataklarında değil genelde park yataklarda yatıyor bebekler de eşim ısrarcı bi odası olmasın mı diyip duruyor aileler zaten plan yapmış durumda

bir de kızlar odası var bizde ama boş. ilk zamanlar yatak odasında oluyor ya beşik. sepet beşik alıp 6-7 ay giderse 9-10 ay kullanıp sonra odayı düzüp geçirmeyi düşünüyorum. sizce de daha mantıklı değil mi? odası biraz boş dursun diyorum yani sonra yaparız odasını

Deneyimli anneler cevap versin bence bende en az 3e kadar beklerdim acıkcası

Bana kalsa bende üc yasına kadar oda almam acıkcası
O benek yataklarında değil genelde park yataklarda yatıyor bebekler de eşim ısrarcı bi odası olmasın mı diyip duruyor aileler zaten plan yapmış durumda
Ozaman boşver yapsınlar ilerde sende genc odası yaparsın

uykusunun daha düzene girmesi icin ayrı oda daha iyi sanırım. ama ilk başlarda olmuyor zaten illaki yanında yatırıyor insan. birde bizim ilk bebek sesini duyar mıyız duymaz mıyız kaygısı olur mutlaka. tecrübeli anneler en mantıklısını bize söyleyebilir mi :)

Kızlar aranızda vajinal mantar sorunu yaşayan var mı? Bebeğe zararı olur mu? Yıllardır olmuyordu, çok dikkat ediyordum ama sanırım bugün hortladı yine
Ben ilk hamileligimde hic kurtulamadım mantar enfeksiyonundan, ve hep vajinal fitil kullandım. Doktor coknonemli diyordu. Bir an önce tedavine baslamalisin. Geçmiş olsun.

H honey bunch morcivertkedi
Kızlar sepet beşik çok mantıksız en fazla 6 ay içinde yatabiliyor
Sonra eller kollar hareketleniyor dar geliyor bebişe o yatak
Ben kanz park beşiği aldım kimi zaman yerinde kimi zaman da yanımda uyudu
Ben çocuğun direkt başka odaya konmasına soğuk bakanlardanım
O kadar bekle içinde büyüt sonra o uyurken yanında olmasın
Ben hep izliyordum, nefesini hissetmek istiyordum
Üzerini filan açıyor dönüp duruyor gece illa kontrol şart
Bizim çocuk odası büyük ama şuan boş
3 yaşından sonra odasını yaparız artık

Çok mantıklı .Daha dun eşimle boyle bir karar almıştık.

ee fos mu çıktı acı çekeceğimi elbette biliyorum ama ben onu bile en pozitif halimle karşılamak istiyorum. sancılardan zaten hiç korkmuyorum bi doğum anı var ona da katlanırım herhalde
Ben de ilk hamilekigimde başından beri normal dedim. İnsanlar nasıl yapican çok zor vs dediler. Hoc umursamadım. Nitekim 3980 gr doğdu normal doğumla. Korkacak hic birşey yok. İnsanonnhayatinda yaşayabileceği Bence en mükemmel an. Öyle balık gibi çıkarken hissetmek görmek . Allah herkese nasip etsin

Bugünler de geçecek hayırlısıyla, hiç bir şeyi yok denip down s'lu doğan bebekler de var. Allahım güzel şeyler kararlasın hakkımızda. Ben de doktorum çok rahat diye rahatsız oluyorum bazen, başka bir doktora daha gidemedim içimde kaldı.

bi de bugün beşiklere baktık ama karar veremedik yine. Yatak odasına ne tür bi şeyler almak lazım?
Hiç bir fikrim yok ama
Halısı perdesi dolabı yatagı yer varsa oturma sandalyesi yada emzirme de denebiliyor
Sanırım bunlar
Ekstra bide işte park yatak düşünüyorum

Biz de oda yapmamistik kizima. Cekmeceli mobilya besiklerden almistik kendi odamiza yatagimizin yanina koymustuk sonra 2.5- 3 yaslarinda da oda yaptik. Simdi de yine yanimizda besikte olacak. Sadece bi tasinabilen sallanir bir besik alicam salonda mutfaktayken yanimda olsun diye. Su tarz bit sey alirim diye dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20190218-175416_Chrome.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 18
Yanı acılıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…