Hiç bir fikrim yok ama
Halısı perdesi dolabı yatagı yer varsa oturma sandalyesi yada emzirme de denebiliyor
Sanırım bunlar
Ekstra bide işte park yatak düşünüyorum
Canım park yatak al boşver odayı. En az 3 yıl sizin odada kalır bebek. 3 yıla kadar da senin bebek odasının modası geçer. Genelde büyüyen beşik oluyor bebek odasının yatakları üstten komidinini kaldırıp yan destekleri çıkarıp normal tek k8s8lik yatağa dönüşüyor. Öyle yapmak yerine 3 yaşındayken gidip tek kişilik karyola veya araba yatak veya daha farklı birşeyler bakarsın. Bebek ve çocuk odasında meltem mobilyanın ürünleri çok güzel tavsiye ederim. Benim bütçeme fazla geliyor diye almadım.

Canım şekerden ben de şüpheleniyorum. Gün içinde çarpıntılarım oluyor ama özellikle yemekten sonra oluyor onu fark ettim, hipoglisemi atağı gibi sanki normalde şekerle ilgili sıkıntı olmasa da gebelikte çıkabiliyormuş. İki arkadaşım da çıktı yemekten sonra elim ayağım titriyor, halsiz kalıyorum vs diyorlardı şeker yüklemesinde tespit edildi. Çok sıkı diyet yaptıkları için sorun olmadı ama hamile halimizle diyet yapmak da çok zor. İnşallah çıkmaz şeker vs. Ben 2 hafta sonra sağlık ocağında önce açlık şekeri ve insülin baktırmayı düşünüyorum sonra da tokluk şekeri. Şeker yükleme testine daha çok var sanırım.

Beğendim bu fikri ama 7 ay sepet beşikte yapamaz. Benimki 5 aylıkken dizleri üstünde park yatağa tutunup sarkmaya kalktı hop alt kata indirdim.
bebekten bebeğe değişiyor bu bi tanıdık 1 bucuk yaşına kadar yatırdı. ama 6 ay kesin yatar. yeni besik alırsam başıma kalır o ya sevmiyorum öyle

Ben ilk hamileligimde hic kurtulamadım mantar enfeksiyonundan, ve hep vajinal fitil kullandım. Doktor coknonemli diyordu. Bir an önce tedavine baslamalisin. Geçmiş olsun.
Sabah kaşıntı olunca sirkeli su ile sildim onun mı faydası oldu bilemedim ama sabahtan beri bi daha kaşıntı olmadı çok şükür. İnşallah mantar değildir

Ama sıgmıyormus az büyüyünce bunlara büyükmü ki
Biz gecen gun bir magazada pierre cardinin besiklerine baktik hemde 3 yasa 5 yasa kadar kullaniliyor ve anne yani oluyor..yanimda tasimak icinde ana kucagi alirim..yataga 800 tl verip 6 ay kullanmak beni uzer o yuzden oyle sallanan anne yani ahsap 3yasa kadar yatilabilecek bir sey dusunuyorum bir de sifonyer ya da dolap o kadar ...

Nasip canım . Artık bakalım ısındım gibi eğer içime sinmezse değiştiririm .Bana normal 3.5 sezeryan 4 epudral 4.5 dedi danışma sana da mı aynısını dediler.

Bu arada bugun pentide indirim vardi yarinda varmis sütyenlerde.emzirme sütyeni aldim cok rahat..aklima gelmisken yazayim

herkesin fikri farklı sanırım. valla kararsız kaldım böyle diyince haksızlık yaparmısım gibi hissettim
Gebe kursunda da bebeğin aynı odada kalmasını tavsiye ettiler. Bize ne kadar yakın o kadar iyi. Ben hiç yatağımda yatırmadım bebekken. Kucağıma aldiğimda da hiç sallamadım. Bebeği kucağına alan ister istemez sallama refleksinde oluyor ama bebeği alanları da uyardım sallamayın diye. Bebeği nasıl alıştırırsan öyle alışıyor. Mesela uyku saatleri çok şarlamadan aşağı yukarı aynı saatler olacak. Sen bebeğe değil bebek sana uyacak. Sorunsuz buyur.

Aa bakiliyosa oyle de baktiralim..sonucta cikarsa diyet yani ? Bende de var onlar yemekten sonra fenalik geliyo bayilcam sanki ackende oyle..surunuyorum resmen..yemegiyedigimde rahatliyorumm.

kesinlikle ya bende bu fikirdeyim. insallah uygulamak nasip olur sağol senin bilgilerin de kulağıma küpe olacak :)

Aa bakiliyosa oyle de baktiralim..sonucta cikarsa diyet yani ? Bende de var onlar yemekten sonra fenalik geliyo bayilcam sanki ackende oyle..surunuyorum resmen..yemegiyedigimde rahatliyorumm.
Normal tahliller de çıkmayıp şeker yüklemesin de çıkabiliyormuş bazen ama biz yine de normal şeker tahlillerini bi yaptıralım tedbiren. Gebelik şekeri çıkarsa bi de şeker ölçme aleti veriyorlar gün içinde şekerine bakıp ona göre beslenmeni ayarlıyorsun. Bazı hamilelerde diyetle kontrol altına alınamazsa insüline başlatıyorlarmış. Yaşadığımız sıkıntılar sadece gebelik kaynaklı da olabilir ama baktırıp tedbir almakta yarar var

Valla kv alırım dedi aldırdım. Mis gibi cebimden para çıkmadı. Bırak alsınlar :)

ee fos mu çıktı acı çekeceğimi elbette biliyorum ama ben onu bile en pozitif halimle karşılamak istiyorum. sancılardan zaten hiç korkmuyorum bi doğum anı var ona da katlanırım herhalde
Hiç bi şeycik olmaz. Yapan nasıl yapıyor. Bal gibi de doğurursun. İnşallah sende bebek de vakinal Doğum için uygun olursunuz dA doğurursun mis gibi :)

Canım şükür sevindim temiz çıkmasına doru söylüyor doktor ben ilk 2 aydan sonra alıştım attım ama tansiyon ilacını hala kullanıyorum belki ondan dolayı artık yaşamıyorumdur bakalım holter sonucuna göre insallah bi çözüm bulunur

Kesinlikle zaten odasında yatmıyor. Emzirdiğin sürece yanında daha rahat oluyor. Ben yaptım ama yaşına kadar hatta 1,5 yasa kadar yanımdaydı. Şimdi kızımın odasında beraber yatıyoruz :)

ben sanırım dün burada okuduklarımdan etkilenip bütün gece doğum sancısı çektim. nolur normal doğurayım bekleyelim diyordum. ama doğurduğumu görmedim uyandım.
Dün herkes doğurmuş galiba rüyasında :) bende rüyamda gördüm cok kolay bi doğumla kız çocuğunu kucağıma alıyordum ama o kadar şaheser güzellikdeydi ki gözümün önünden gitmiyor :)

Annelik söylediklerini yeme sanatıdır. Bu cümleyi duydun mu hiç :) ben duymamıştım kızım doğduktan sonra duydum. Çok doğruymuş. O kadar çok şey söyledim ki sunu yapmam bunu yaparım. Ne dediysem tersi oldu. Velhasıl kelam onlar doğduktan sonra her şey bambaşka oluyor. Bebek evin patronu oluyor. :)

Dün herkes doğurmuş galiba rüyasında :) bende rüyamda gördüm cok kolay bi doğumla kız çocuğunu kucağıma alıyordum ama o kadar şaheser güzellikdeydi ki gözümün önünden gitmiyor :)
Ya eşimde rüyasında görmüş bebişimizi ben hala göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…