Park yatak cirkin duruyor veya basit diyeyim ama herkes memnun
Montessori yatak nedir

Ay bide park yatak öneriyorlar
Onuda her yere rahat tasıyabiliyorsun
Acaba hangisi daha avantajlıdır bu baya estetik görünüyor
Kesinlikle park yatak buyuyunce katla kaldır küçücük kalıyor 4 yasına kadar yattı kızım

Montessori yatak nedir
Evet bende öyle düşündüğüm için almadım ama en iyisi ve pratiği kesinlikle. Obür türlü çok masraf oldu. Anne yanı aldık( annem aldı ) -800 tl
Kv odasını alırken tahta beşik alındı
Montessori yaptırdık 1000 tl verdik. Birde iç yatak aldık. 2500 e düşün yani masrafı. O parayla başka ihtiyaçlar alınırdı. İlk bebek de insan heves ediyor. Her şeyi alıyor ama işte kullanılmayınca üzücü oluyor.

Eklentiler

• 79577C4E-819B-4211-B065-0380DB2AF784.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 28
Ahsap besiklerin ic kisimlarida var süngerden yatakla birlikte..o zaman daha rahat olur kullanimi

Montessori yatak nedir
Bende montessori düşünüyorum cok beğeniyorum çocuk emeklemeye başladığında yatagindan kendiliğinden inebilir son derece guvenli ve nerdeyse 5 yasina kdr kullanilablr hantal da degil instadan yada googleden yaz bi bak

Bende öyle düşünüyorum aslında oda boş orayı ütü çamaşır odasi gibi kullanıyorum ev dpsenirken perde bile almamıştım sadece güneşlik diktirmistm bebek olunca ona göre alirim die ama iste şartlar ne gösterir bilmiyorum. Yatak odasına almam da sknti eşyalar çok yer kaplıyor annem de benim baza yeniydi 6 ay anca yattım evlendim onu götürürsün bebeğinin yanında yatarsın dio odaya kararlı gibi eşim de devamlı olmadığı için senin için daha iyi olur bebeğin yanında olman git gel yapmazsın odaya diyor bakalım o günleri bi görelim hayırlısı ile :)

Bende troid hapı kullanıyorum ilk başta 3.60di kadın doğum dr u hap verdi geçen gün kan verdim dün sonuçlarımı aldim 2.89a düşmüş daha dr a göstermedim sonuçları ama kullaniyorum
Hadi yaa bende umutluyum ndojrine gitmesem sağlık ocağında iki haftada bı olctursem diyordum gitsem mi endokrine ilaç almalimiyim acaba yaa.

Tamam canım çok sağol, pazartesiye kadar ben de öyle yapmayı düşünüyordum. Zaten şuan daha başlangıç sanırım çünkü ara ara hafif kaşıntı oluyor, şuan yok mesela.
Çok geçmiş olsun canım. Bana hamileliğimin ilk haftalarında sirkeli suyla yıka hep demişti doktor. Ben de sirkeyi biraz fazla tutmuşum her tuvalette yikamistim bu sefer beyaz beyaz oldu ve kurudu. Doktora sorduğumda 500 ml lik şu şişenin içine 1 kapaktan daha az kadar koyman gerekiyor tahriş etmişsin demişti. İlaç önermemisti o zaman doktor ama mantar şikayetim yoktu. Sen o zamana kadar bu şekilde hazırlayıp sirkeli suyla yikayabilirsin bence

Bu tarzdi canim..Ankarada bir magazada gezdik fiyatlarada sasirdik 400,500,600lerde vardi sallanir anne yani ahsap cesit vardi baya
Genelde bu tarz
Benim kiz gibi olursa bebekler bundan düşebilir 1 yaş sonrası. Park yatak daha derin kuyu gibi ondan düşmememisti. Arkadaşlarımının evine gittiğimde bebek uyuduğunda onların besiklerine koyuyordu ve kut bir düşme sesi. Ondan sonra gittiğim misafir gelmelerinde hep yere yatırdım. Yatılı gezmelerede hep park yatağı taşıdım. Zaten kendi taşıma çantası oluyor. El valizi gibi.bebek yerini de yadırgamıyor. Bu ahşaplar taşınamaz.

Tamam canım ben de sirkeyi az koyayım çok sağol

inşallahh :) ama bence böyle yapmayın. eşinizle aranıza mesafe girer ister istemez. yatak odası sıkışıksa bi şekilde beşiğe yer çıkar yer kaplamayan bi besik alırsın anne yanı alırsın

Gunaydin kizlar 13+4 olduk ve 2gündür karnimda gobek deligimin yan tarafinda (ki biraz yukarda geldi bana) ama karincalanma,kipirti gibi seyler hissediyorum gaz degil eminim ona kasinti gibi catliyomuyum beybimi mi hissediyorum? Ama gobek deligine kadr gelmedi henuz bir de kalkarken falan cok rahatsiz hissediyorum orayi büyüdu herhalde baya baya

Yaaaa bilemedimki herkes park yataga cok kullanisli diyor keske tiplerinide az cicili bicili yapsalar

15 haftalıkken bile alt karın bölgesinden gördük bebişi o kadar yukarıya çıkamadı henüz. ama rahim genişlediğinden olabilir karın kasları genişlediğinden olabilir. benim de simit bölgelerim kaşınıyordu o haftalarda şuan geçti

Patlayan sekerler var ya agizda öylr seyler oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…