Benim eş beni gülme krizine soktu. Benim baban baban, nasilsin diye karnıma sesleniyor. Ay yeter diyorum. Çocuk bilsin kimin konuştuğunu diyor. Ben gülüyorum katılarak. Ordan seslenmeye devam yavluum bu depremle benim ilgim yok anan gülüyor diyor. Komedi adam.

Hahahhagah koptum..bizimki de dogsun sanayiye verecekmis ingiliz anahtari olarak göreve baslarsin evladim zaten anca o kadar bir sey olursun sonra devam diyo (erkek olacagini dusunuyo kendileri ) testti mestti ,benim üzüntülerimdi fenalik geldi adama dogsun opmeye kiyamayacak surekli bir tehdittt cocuuuumaaa

Deprem kısmı çok iyiymiş.

Nasip canım . Artık bakalım ısındım gibi eğer içime sinmezse değiştiririm .Bana normal 3.5 sezeryan 4 epudral 4.5 dedi danışma sana da mı aynısını dediler.
Evet canım. Ayni fiyat . İçerik de fena değil. Aci badem uçmuş.

Sabah kaşıntı olunca sirkeli su ile sildim onun mı faydası oldu bilemedim ama sabahtan beri bi daha kaşıntı olmadı çok şükür. İnşallah mantar değildir
A evet olmayadab8kir tabi. İnşallah degildir. Bırakmıyor insanin yakasini

buna şüphe yok büyük konuşmamaya çalışıyorum şartlar el verirse böyle yapmak isterim. özellikle hamileyken kimsenin anneliğine de çocuğuna da bahane vermemeye çalışıyorum kızımla da konuşuyorum sık sık ahahsha

Evet spor konusunda coook haklisin. Ben pilates ve çocuk yogası antrenörüyum . Hayatimda spor ve bu egzersizler herzamn var. Özellikle pilatesiii öneririm eğer yapacaksan mutlaka gebelik pilatesi Trimesterlere göre egzersizler değişiyor. Çok faydasını görürsün normal doğumda.

Ya bizimkiler alıcak büyük ihtimal bugun annem enine boyuna inceledi odayı sunu suraya bunu buraya koyarız falan diye
Ben bakayım modellere size secenek sunayım falan dedi
Bende oda almama kararındaydım ama hem ailem hemde eşim nasıl yani cocuk odasız olurmu sacmalama diye baskı kuruyorlar yoksa yatmayacagını en azındna bi yasına kadar net bende farkındayım

Aa süpermiş varmı fotografı bende öyle bişey düşünürüm

Valla kv alırım dedi aldırdım. Mis gibi cebimden para çıkmadı. Bırak alsınlar :)
Kv gık demiyor malum pek sevinmemişti kendisi :)
Görümcem hevesli ama anneme aldırırım görümceme baska sey aldırırım
Dedigin gibi masraf zaten cok olacak alsınlar gitsin :)

faydasını göreceğime adım gibi eminim. ay insallah gönlümdeki gibi nasip olur ya :) pilates eğitmeniysen ileriki zamanlarda birkac soru sorabilir miyim :) yani merak ettigim aklıma takılan seyler olursa

Amin inşallah cok sagol
ben bişey cıkmayacagını düşünüyorum da dedi inşallah dediği gibi olur :)

Ah ya ben bunu cooook duydum o yüzden asla ne kınarım ne cocugum olsun söyle yapcam böyle yapcam derim :)

Ay maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın ne hoş :)
Benim kocamda kızıma söyle babası onu cok seviyor falan diye gün icinde haber gönderiyor :)

Aa süpermiş varmı fotografı bende öyle bişey düşünürüm

Bu tarzdi canim..Ankarada bir magazada gezdik fiyatlarada sasirdik 400,500,600lerde vardi sallanir anne yani ahsap cesit vardi baya
Genelde bu tarz

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-16-23-35-30.webp
    28 KB · Görüntüleme: 14
  • Screenshot_2019-03-16-23-35-15.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 16
Ay cokta şirinler iki kademedir sanırım gidip bi bakmak lazım tabi
Evet boylede oluyor..gidip kucuck seye 800 vermek yerine gorunumude hos yatak yaninda kullanir sonrada ayiririm diye dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-16-23-38-58.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 16
Ay bide park yatak öneriyorlar
Onuda her yere rahat tasıyabiliyorsun
Acaba hangisi daha avantajlıdır bu baya estetik görünüyor
Ahşap yatak aldık biz. Döne döne uyuyordu kuzım hala daha öyle tabi. Kendini çarpmaktan uyanıyordu hep. Şimdiki aklım olsa park yatak alırım en güzeli.
Beşiği şimdi kardeşi kullanacak. Kızıma montessori yatak yaptırdık 120-200. Beraber uyuyoruz. Dünya masraf oldu. Yazık verilen paralara valla. Biri uyarsaydı da almasaydım diyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…