Daha önce ultrasonda pipi gördüm, dünde kız doğurduğumu gördüm. Cinsiyet bilmediğim için sanirim psikolojk düşünmekten görüyorumYa eşimde rüyasında görmüş bebişimizi ben hala göremedim
HahahhagahBenim eş beni gülme krizine soktu. Benim baban baban, nasilsin diye karnıma sesleniyor. Ay yeter diyorum. Çocuk bilsin kimin konuştuğunu diyor. Ben gülüyorum katılarak. Ordan seslenmeye devam yavluum bu depremle benim ilgim yok anan gülüyor diyor. Komedi adam.
Benim eş beni gülme krizine soktu. Benim baban baban, nasilsin diye karnıma sesleniyor. Ay yeter diyorum. Çocuk bilsin kimin konuştuğunu diyor. Ben gülüyorum katılarak. Ordan seslenmeye devam yavluum bu depremle benim ilgim yok anan gülüyor diyor. Komedi adam.
Evet canım. Ayni fiyat . İçerik de fena değil. Aci badem uçmuş.Nasip canım . Artık bakalım ısındım gibi eğer içime sinmezse değiştiririm .Bana normal 3.5 sezeryan 4 epudral 4.5 dedi danışma sana da mı aynısını dediler.
A evet olmayadab8kir tabi. İnşallah degildir. Bırakmıyor insanin yakasiniSabah kaşıntı olunca sirkeli su ile sildim onun mı faydası oldu bilemedim ama sabahtan beri bi daha kaşıntı olmadı çok şükür. İnşallah mantar değildir
buna şüphe yokAnnelik söylediklerini yeme sanatıdır. Bu cümleyi duydun mu hiç :) ben duymamıştım kızım doğduktan sonra duydum. Çok doğruymuş. O kadar çok şey söyledim ki sunu yapmam bunu yaparım. Ne dediysem tersi oldu. Velhasıl kelam onlar doğduktan sonra her şey bambaşka oluyor. Bebek evin patronu oluyor. :)
3 yaşından sonra da ayırmak çok zor gelir işte. bide gece uykuları daha düzene girer ayrı odasında. ilk günlerde zorlanırız elbette ama sonra alışır diye düşünüyorum bizim için de daha iyi :) sepet beşiği de ben satın almıcam, daha 6 ay önce abimler almıştı birkaç aya sığmayıp odasına geçirecekler. zaten eskimedi onu kullanırım diye düsünüyorum hem elimde kalmaz
kesinlikle. bakalım nasıl ilerleyecek süreç
amiiinnn en cok heves ettiğim de bu. gerçekten her insanın doğum hikayesi farklıdır. 9 ay yatıp normal doğumu çok kolay yapmayı bekleyenler var. onlar işte ay öldüm diyorlar. ha spor yapıp zor yapanlar da var bu tamamen bünye meselesi. ama ben bunun için çabalıcam. spor olarak da. inşallah gönlümdeki gibi nasip olur
Ya bizimkiler alıcak büyük ihtimal bugun annem enine boyuna inceledi odayı sunu suraya bunu buraya koyarız falan diyeCanım park yatak al boşver odayı. En az 3 yıl sizin odada kalır bebek. 3 yıla kadar da senin bebek odasının modası geçer. Genelde büyüyen beşik oluyor bebek odasının yatakları üstten komidinini kaldırıp yan destekleri çıkarıp normal tek k8s8lik yatağa dönüşüyor. Öyle yapmak yerine 3 yaşındayken gidip tek kişilik karyola veya araba yatak veya daha farklı birşeyler bakarsın. Bebek ve çocuk odasında meltem mobilyanın ürünleri çok güzel tavsiye ederim. Benim bütçeme fazla geliyor diye almadım.
Aa süpermiş varmı fotografı bende öyle bişey düşünürümBiz gecen gun bir magazada pierre cardinin besiklerine baktik hemde 3 yasa 5 yasa kadar kullaniliyor ve anne yani oluyor..yanimda tasimak icinde ana kucagi alirim..yataga 800 tl verip 6 ay kullanmak beni uzero yuzden oyle sallanan anne yani ahsap 3yasa kadar yatilabilecek bir sey dusunuyorum bir de sifonyer ya da dolap o kadar ...
Kv gık demiyor malum pek sevinmemişti kendisi :)Valla kv alırım dedi aldırdım. Mis gibi cebimden para çıkmadı. Bırak alsınlar :)
faydasını göreceğime adım gibi eminim. ay insallah gönlümdeki gibi nasip olur ya :) pilates eğitmeniysen ileriki zamanlarda birkac soru sorabilir miyim :) yani merak ettigim aklıma takılan seyler olursaEvet spor konusunda coook haklisin. Ben pilates ve çocuk yogası antrenörüyum . Hayatimda spor ve bu egzersizler herzamn var. Özellikle pilatesiii öneririm eğer yapacaksan mutlaka gebelik pilatesi Trimesterlere göre egzersizler değişiyor. Çok faydasını görürsün normal doğumda.
Amin inşallah cok sagolCanım şükür sevindim temiz çıkmasına doru söylüyor doktor ben ilk 2 aydan sonra alıştım attım ama tansiyon ilacını hala kullanıyorum belki ondan dolayı artık yaşamıyorumdur bakalım holter sonucuna göre insallah bi çözüm bulunur
Ah ya ben bunu cooook duydum o yüzden asla ne kınarım ne cocugum olsun söyle yapcam böyle yapcam derim :)Annelik söylediklerini yeme sanatıdır. Bu cümleyi duydun mu hiç :) ben duymamıştım kızım doğduktan sonra duydum. Çok doğruymuş. O kadar çok şey söyledim ki sunu yapmam bunu yaparım. Ne dediysem tersi oldu. Velhasıl kelam onlar doğduktan sonra her şey bambaşka oluyor. Bebek evin patronu oluyor. :)
Ay maşallah Allah muhabbetinizi arttırsın ne hoş :)Benim eş beni gülme krizine soktu. Benim baban baban, nasilsin diye karnıma sesleniyor. Ay yeter diyorum. Çocuk bilsin kimin konuştuğunu diyor. Ben gülüyorum katılarak. Ordan seslenmeye devam yavluum bu depremle benim ilgim yok anan gülüyor diyor. Komedi adam.
Aa süpermiş varmı fotografı bende öyle bişey düşünürüm
Ay cokta şirinler iki kademedir sanırım gidip bi bakmak lazım tabiBu tarzdi canim..Ankarada bir magazada gezdik fiyatlarada sasirdik 400,500,600lerde vardi sallanir anne yani ahsap cesit vardi baya
Genelde bu tarz
Evet boylede oluyor..gidip kucuck seye 800 vermek yerine gorunumude hos yatak yaninda kullanir sonrada ayiririm diye dusunuyorumAy cokta şirinler iki kademedir sanırım gidip bi bakmak lazım tabi
Ay bide park yatak öneriyorlarEvet boylede oluyor..gidip kucuck seye 800 vermek yerine gorunumude hos yatak yaninda kullanir sonrada ayiririm diye dusunuyorum
Ahşap yatak aldık biz. Döne döne uyuyordu kuzım hala daha öyle tabi. Kendini çarpmaktan uyanıyordu hep. Şimdiki aklım olsa park yatak alırım en güzeli.Ay bide park yatak öneriyorlar
Onuda her yere rahat tasıyabiliyorsun
Acaba hangisi daha avantajlıdır bu baya estetik görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?