İnşallah öyledir yaa her şey takılıyo kafama aslında pek duyarlı değildim ama hamile olunca değişiyo heralde annelik telaşından galiba :) teşekkür ederim cevabın için

Zamanla kapanır o hafta açığı. 2haftadan fazla geri yada ileri olması durumu önemlidir. 1hafta geri olması geç döllenme durumudur ve çok var öyle

Canım ben ilk gittiğimde iki hafta geriydi, sonra 3-4 gün geri oldu. Şimdi tam gününe uygun, beslenmen nasıl

Kızlar kilo alışlarımız oluyor, nereye daha çok yoğunluk var birde cinsiyetleriniz. Benim bunda iştahım çok açık 2-3 saate bi acıkıyorum, karnımda büyüdü diğer taraflardanda kilo aldım gibi sizler nasılsınız

Ben 3 kilo aldım şimdiden. 78.5 oldum. Nefes nefese kalıyorum yazın ne yapacağım bilmem.

Ben 3 kilo aldım şimdiden. 78.5 oldum. Nefes nefese kalıyorum yazın ne yapacağım bilmem.

Ben ilk bir kilo vermiştim, 15 gün önce gittiğimde onuda almıştım. Şimdi bşraz daha aldım gibi, mesela akşam 6 gibi yedim şimdi birdaha yedim. Gece uyuyorum bazen erkenden kalkıp uyku tutmazsa o zamanda midem kazınıyor yine atıştırıyorum

Ben henüz kilo almadım çok garip iştahım da yok. Mide agrım da yok. Gebe gibi değilim :)

Bende 3 kilo almisim simdiye kadar..bugun onu dusunuyordum hayatimin hicbir evresinde bu sekilde yemek yemedim..acikmisim bugun yemek yiyene kadar peynir ekmek yedim ama bir yiyisim var hani su ibrahim tatlisesin filmde ekmegi isirisi gibi bir yandan kiziyorum kendime bir yandan soluksuz yiyorum...yani acikinca gozumm dönüyor o yuzden sekerde cok suphelenmeye basladim insallah yoktur ama demekki tum hamislerde durum bu

Yok canım bende öyleyim, bugün kahvaltı yapıp çarşıya gittik ben 2-3 saat sonra acıkmaya başladım biraz simit poğaça atıştırdım az daha dolaştık alışveriş yaptık, sonra acıktım ben yine sonra yemek yedik eve geldik az önce yine yedim dayanamıyorum

Canım ben ilk gittiğimde iki hafta geriydi, sonra 3-4 gün geri oldu. Şimdi tam gününe uygun, beslenmen nasıl
Beslenmem pek iyi değil sanırım yaklaşık bir buçuk aydır falan bulantı tiksinme yaşıyorum çok fazla acıkıyorum ama yemek kokusu alınca bütün iştahım gidiyo yada yemeğe başladıktan sonra birden bulantı geliyo çok fazla yiyemiyorum

ben 1 kilo aldım kızlar. o da göğüslere ve basenlere cok azıcık da göbeğe yayılmıs tam bir kız annesi gibi kilo alıyorum karnım sabahları hala düz, akşamları davul gibi oluyor.

Ondanda olabilir canım, sen yemeye bak iyi kötü vitamin kullan

Ben de hamile pantolonu aldım nihayet söyleyen arkadaşlardan Allah razı olsun gerçekten üst kısımda ayar düğmeleri varmış onu ayarlayınca üst kısmı da tam oldu. Lcw den aldım bende tavsiye ederim.

Ben 1 haftadır hiç tartılmadım ama 1 kilo almış olabilirim bu hafta, çünkü çok az kustum. İştahım çok açık değil ama karnım açıkınca hem bulantı hem de midemde yanma gibi bir his oluşuyor o yüzden ara öğün yapıyorum. Leblebi, meyve, yoğurt, yağsız tost, küçük parça peynir ekmek, çorba, ayran, kek vs ara öğünlerim

Canım ben 76 kilo ile başlamıştım ama iştahım pek yoktu 73 düşmüşüm şuan hala 73 kiloyum ben diğer çocuklarda da pek kilo almamıştım 7 kilo almıştım toplamda oda doğumda gitmişti zaten bakalım bu nasıl olacak şimdilik başlamadım kilo almaya iştahım yeni yeni biraz açılıyor

Beşik aldım kızlar internetten oval ahşap beşik fiyatlar artar diye korktum seçim sonrası inşallah iyi çıkar yatak odasına koycam inşallah bebek mağazaların gezdim 700 800 den baslıyo ahşaplar 460a aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…