Ben 3 kilo vermiştim şuan aynıyım iştahsızlık var zaten hic yemek yiyesim yok ama karnım belirgin artik bide su içmeye dikkat ediyorum

Kızımın odasını 3 yaşındayken ayırdım gerçi oda yoktu çğnki evde park beşikte yattı yanımızda. Ben şu fikirdeyim yanına alıştırma vs diyolarya benim düşüncem zaten büyüyünce istesekte gelip yatmaz aramıza gelsi. İstediği yaşa kadar üçümüz birlikte yatmak çok hoşuma gidiyor bide kardeşi eklenecek inşallah anne dördğmüz yatacaz demi artık diyor cadım

Benimde öyle 1 hafta geri

Benimde şuan 2.89 ama ilacı düşük doz kullanıyorum yine dr randevuma iki hafta var oyuzden kullanmamazlik yapmicam senin ne zaman randevu
Benim randevu 16 Nisan'da canım zaten kadın dogumcum ilaç Alman gerekir dedi dahiliyeye yolladı oda gerek yok dedi. Ben bundan altı yıl önce filan ilaç ta kullanmıştım bekardim o zaman tiroid yavaş çalışıyor diye ama uzun süre değildi en iyisi endokrine gidip görüşmek galiba of yaa

benimde kızım olacak.. hafta sonu cinsiyet öğrenme partisi yaptık..
hemen konuya giriyorum 2li test de ki hcg degerim 30 çıkmıştı yani tutmadı.
çin takvimi ve rus takvimi erkek diyordu tutmadı..
nub teorisi tuttu bir tek onada çok güvenemiyorum çünkü benim rahim ters ve bebeğimde hep yüz üstü yatıyor

Kizlar rahimde zonklama oluyor..neden acaba ? ben kendimi yormuyorumda oyle..

Ayy gozumde canlandi ne mutlu size...ben kendimde ortaokula kadar (utaniyorum ) annemle yattim.korkulari olan bi cocuktum universiteue gittim kabus gorsem anneme diye kosardim gece yarisi bakardim yok geri yataga ..20 yasinda bile olsam annemin nefesi benimle uyumasi guven verirdi..benimki biraz bagimlilik bu kadar degil belki ama dedigim gibi belli donemede kadar koynumda uyusun

ay ama ben çıksın isterim ya benim tipime göre bu ay çıkar karnım gibime geliyor. hiç öyle iç karnı genişe benzemiyorum
İlk çocukta bende senin gibiydim canım karnım çıksın istiyordum ama alıştım artık karnım çıkmasada içimde bebişim var olduğunu bilmek de güzel oluyor kıpır kıpır oynuyorlar :)

Maşallah canım hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla al kucağına çok sevindim bir kız bebiş daha geliyor:)

ben bir haftadır sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. ekmeği falan kestim. öncesinde hergün hamur işi yiyordum.karnım büyüdü . kalçamda da biraz büyüme olabilir ama hala aynı bedeni giyiyorum bilemiyorum .

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)
benim çin takviminde kız
rus takviminde erkek.
japon takviminde %50 kız %50 erkek

doktor tahmini kız. bir sonraki kontrolde kesinleşecek inşallah

Güle güle kullancnm bnm. Valla çok rahatlar yaa
Bnm midem tam olarak şimdi geçti diyebilirim ama senin haftalarda rahatlamıştım. Gitgide geçiyor az kaldı.
Eskiye nazaran daha iyi çok şükür senşn haftama gelince daha da rahatlayacsam ne mutlu evet lcw nin pantolonu çok rahatmış

Kızlar biz de sabah ufak bir kanama tehlikesi atlattık. Ama bebiş çok iyiymiş, riskli bişey de yok. Progestan iğne başladık. Ama 2 gündür belim ağrıyordu çok önemsememiştim doktor böyle durumlarda beni hemen bilgilendir dedi.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Bende kilo almadım ama karnım çok cıktı.hem sabah hem akşam resmen 6 aylık gibiyim.O yüzden acaba ikiz mi şüpheleri taşıyorum.

Aslında bana kadın doğumcu yazdı sen en iyisi endokrine git oda ilaç yazmazsa kadın doğumcuna soyle tekrar ama yüksek değil şuan ki değerin oyuzden vermemiştir dahiliye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…