Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla yatsın inşallah benim kızımın park beşiği vardı duruyor onu kullanıcam beşik almayı düşünmüyorum

oooy senin 4. gebeliğin. bizim vücudumuz 3 çocuk doğursa sonra tekrar hamilelik olsa nasıl olur acaba
Valla kızlar benim karnım şuan hiç yok dümdüz diğer uç çocukta 7. Aydan sonra dışardan bakınca belli oluyordu iç karnım genişmiş o yüzden karnımda yırtıkta olmadı hiç yani öyle çok bir karnım olmuyor ama son aylarda içeriye çok baskı olduğu için oturmak sıkıntı oluyor dik oturamıyorum baya yayılarak oturuyorum oda zorluyor baya beni

Hayırlı olsun canım bebişin sağlıkla yatsın inşallah benim kızımın park beşiği vardı duruyor onu kullanıcam beşik almayı düşünmüyorum
4. Düşünmediğim için verdim herşeyi ben hastane çıkışı kıyafetleri falan mecbur sıfır olcak herşeyi amin sağlıkla gelsinler hepsi inşallah kızımda sallanan ahşap beşiği de çok kullandım heryere taşırmdiye aldım

Esim cok dalga geciyo boyle olunca benide yer senin cocugun icinde dinazor var diyo miniş dinom

Ben ilk hamilelikte çok yiyemiyordum. Etten tavuktan balıktan tiksinmiştim. Dondurma ve meyve yiyordum. Gece acikinca da meyve yiyordum. Sebze ekşili salata tarzı olursa çok aşırı yiyordum yalnız. Ve bu haftalardayım 73 kiloydum. Oysa şimdi 78.5 oldum ve iştahım baya iyi. Rahatlarıyım nokta ilk hamilelikte de 3 kilo alm8stim bu haftada şimdi de 3 kilo aldım. Belkide hamilelik sezonunu 15 kilo ile kapatabilirim. Çok iyimser bir yaklaşım oldu ama Ben 15 ile değil 10 kilo ile kapatmak istiyorum. Ve acım.

ay ama ben çıksın isterim ya benim tipime göre bu ay çıkar karnım gibime geliyor. hiç öyle iç karnı genişe benzemiyorum

Güle güle kullancnm bnm. Valla çok rahatlar yaa
Bnm midem tam olarak şimdi geçti diyebilirim ama senin haftalarda rahatlamıştım. Gitgide geçiyor az kaldı.

Canım ben kızımda tup bebek yöntemiyle hamile kaldim yani Transfer gunu döllenme gunu net belliydi,benimde fark ettiğinm 15. Haftadan sonra hep 1 hafta küçük söylediler, hatta 28. Haftadan sonra hep karın çevresi geri denmeye başladı,sonuc 34+6 erken dogum yaptim 2200 bebek 33 haftaya uyumluydu, hala zayıf ve minyon bir kizim var karnimdada oyleydi,yani farklar olabiliyor. Sizin bide döllenme günü bile net belli değil

Canım uz3rinden zaman geçmiş ama aynı problemi dun aksam yaşadım bi anda kahverengi leke geldi çok çok acik renkli 6.haftamdayım sen naptin geçti mi leken sonra
Cnm o arkadaşımız düşük yaptı maalesef. Sen ama moralini bozma.bunu yaşayıp sonra düzelen çok var. Dr una söyle mutlaka

herkese günaydın,
geçtiğimiz cuma günü ikili test için randevumuz vardı. ense kalınlığı 1.5 çıktı. boyu 7 cm. plesantan aşağıda bir ay daha ilişki yasak dedi doktorum. başından beri yasak zaten. yüksek ihtimalle önümüzdeki günlerde yukarı çıkar ama çıkmazsa normal doğum değil sezaryen düşüneceğiz dedi. kan verdim ikili için. bunun yanında b12, tiroid, hemogram ve idrar testi de istemiş doktorum. kan verirken anladım :)
bu testleri de istemesi normal mi sizce. ikili hariç diğerlerinin aynı gün çıktı gerçi sonuçları bir problem görünmüyor yine de endişe ettim açıkçası neden istedi diye.

normal canım takma kafana. 3. aydan sonra vitamin takviyesine başlıyorlar onun için istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…