Geçmiş olsun canım bende geçen temizlik yaptıktan sora belim tutuldu yürüyememiştim ertesi günü gecmisti

Ben de klomen kullandım ondan mı geç döllenme oldu acaba çünkü gününü tutturamıyodum hiç klomenle ilk ayda tuttu çok şükür

Cnm çook geçmil olsun

Ooof kızlar çok yiyorum çok hedefim 10 kg ile bitirmekti ama bu gidişle zor olcak
Heheheeheheh bende 10 ile bitirmeyi hedefliyorum. Fekaaat 15 veya 20 alacağım sanki. 15 bile benim için çok iyimser.
Inşallah cok almayız, alırsak da yarısından fazlasini doğumda veririz. Benim ilkinde doğumda 10 kilo gitmişti simdikinde de öyle olsa süper olur.

Ooof kızlar çok yiyorum çok hedefim 10 kg ile bitirmekti ama bu gidişle zor olcak
Ben de geceleri yememek için zor tutuyorum kendimi , resmen aç uyuyorum
Eğer yersem beni rahatsız edecek hiç uyuyamıcam
Yemeden yatınca en azından sabah kötü bir mide ile değil aç bir mide ile uyanıyorum
Kendimi tutmak zor geliyor ama akşam çok acıkıyorum ya

Ayyy gözümüz aydın maşallah kuzuya. Çok şükür bin şükür
Çok şükür canim
Cok sagolun kizlar..kus gibi hafifledim...en basindan beri de kiz oldugunu dusunuyodum cevrede oyle baski vardi ki erkek diye artik o fikre alismistim ama rüyamada güvendim hep..ve hepsinden onemlisi saglikli olmasi..ömrumden omur gitti..Rabbim kimseye yasatmasin herkesin evladi saglikla sihhatle dogsun insallah

allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm :)
benim çin takviminde kız
rus takviminde erkek.
japon takviminde %50 kız %50 erkek

doktor tahmini kız. bir sonraki kontrolde kesinleşecek inşallah
japon takvimini duymamıştım bilsem onada bakardım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Nub için foto atmismiydin
Tahminler
Çin
Rus
Puf un ebe tavimi v.s. ne çıktı

Bu arada benim cin takvimi erkek diyordu ama deli gibi tatli ve portakal tükettim kiz belirtileriydi..cevremdeki herkes benden cok emindi erkek olduguna ama ne yalan soyleyeyim cok istedim kiz olsun.. birde 2lideki hcg biliyorsunuz 200lerdeydi bende tuttu bu fazla salgilarmis diye okumustum nette de..benim kiz anne ben buradayim diye bagirdi

Nub için foto atmismiydin
Tahminler
Çin
Rus
Puf un ebe tavimi v.s. ne çıktı
Nuba kiz denildi ama doktorum erkek diyordu kizlar ben bu doktoru degistirsem mi ya devlettekiler kiz derken ozeldeki docent doktor erkek dedi ya neyse cin takvimi erkek diyordu..geri kalan her sey kız...bir de cevrem paso erkek demisti

mine2805 hayırlı olsun
Nub için foto atmismiydin ki
Tuttu
Bi de puf un vardı tahmin i o neydi
sağol canım gruba foto atmadım ama cevremde bi arakadaşım bu nub teorisyle ilğili baya yorum yapıyordu o söylemişti nub a göre kız diye ama dediğim gibi rahmim ters olduğu için ben hiç dikkate almamıştım nub u...

Nuba kiz denildi ama doktorum erkek diyordu kizlar ben bu doktoru degistirsem mi ya devlettekiler kiz derken ozeldeki docent doktor erkek dedi ya neyse cin takvimi erkek diyordu..geri kalan her sey kız...bir de cevrem paso erkek demisti
Valla ben de aynını düşündüm hatırlıyorum iki devlet dok. Demisti bi de sanki bilerek genetiğe gönderdi
Yok mu etrafinda değiştir gitsin ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…