Kizlar genetik testin sonucu geldi cok sukur iyi..vee veeeeee kız geliyorrrrrr
Merhaba, benden bugün yaşdan dolayı riskli olduğu için cell free dna testi istendi, sizinde yaşdan dolayı mı istendi, ultrasonda hiç bir sıkıntı gözükmüyor gayet herşey normal, ama şu ikili test üzdü beni gerçi kesin birşey değil ama üzülüyor insan, bu arada gözünüz aydın rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşalla

Valla ben de aynını düşündüm hatırlıyorum iki devlet dok. Demisti bi de sanki bilerek genetiğe gönderdi
Yok mu etrafinda değiştir gitsin ya
Ayni hastanede bir kadin daha var hatta nette yorumlari gayet iyi..normal kesisiz dogurdim falan diye yorumlar yazilmis...15 sene devlette calismis bu kadin docent..digeri 2008 mezunu operator baktigimda tecrubesinin daha fazla olmasi lazim diye dusunuyorum..ne bileyim..degistirebilirim..biraz pimppirikli iste caba bu dogumda ise yararmi

Nuba kiz denildi ama doktorum erkek diyordu kizlar ben bu doktoru degistirsem mi ya devlettekiler kiz derken ozeldeki docent doktor erkek dedi ya neyse cin takvimi erkek diyordu..geri kalan her sey kız...bir de cevrem paso erkek demisti
ya çok iyiymiş dr u değiştirmeyi bi düşün bencede yalnız şu portakal olayı bende de mevcut aşırı yiyorum ama tatlıyla hiç aram yok oysa hamillikten önce tabir tatlı canvarıydım..

Benim yastan degildi.yastansa hic sıkma canini herkeste oluyor..ben 28 yasindayim dünyam yıkıldı down sendromu riski diyede yapistirdu doktorum..ne hissettigini cok iyi anliyorum ama benimki herkeste gorulen bir seyde degildi senin durumunda olsam asla takmazdim..dediim gibi yasa herkeste yuksek cikiyor.durumun varsa yaptir kafan rahatlar..ben ilerleyen zamanlarda 2.icin yastan cikacagini bildigim icin mesela direk genetik isterim.2liler net dgil ne yazikki keske olsa ulkemizde de..adanlar 1 haftada dunyanin her yerinden gelen sonuclari degerlendirecek kadar teknolojide ileri..biz hala uzuldugumuzle kaliyoruz.uzmeyin kendinizi sakın ..

Ya bilmiyorum ama benim bile guvenimi sarstı sen nerdeydin çamlıca erdem de şükran diye bi doktoru çok ovuyorlar ben de bi denesem mi diyorum...

Ya bilmiyorum ama benim bile guvenimi sarstı sen nerdeydin çamlıca erdem de şükran diye bi doktoru çok ovuyorlar ben de bi denesem mi diyorum...
Ben Ankara'dayim canim.. hastane icinde degistirebilirim bakalim

Rabbimde senin yüreğini ferahlatsın, her daim inşallah, yaşım 40 biliyordum riskli çıkacağını takmam diyordum ama ağlayarak döndüm eve ki gerçekten dr.um iç açıcı konuştu, bende sizle aynı yaşlardayım ben hamile olmuş olsam bende aynı sonuç çıkar dedi, ama işte tabir-i cazizse insanın içine kurt düşmesin, üzülüyor insan, hamdolsun durumumuz müsait yaptırıcaz zaten, rabbim kimseye bu ihtimali bile yaşatmasın Inşallah, bu arada bizim bugün kız bebek olduğu kesinleşti, cevabın için tekrar çok teşekkür ederim, herşey en hayırlısından gönlünce olsun inşallah

Sevindim canım senin adına rüya ne görüyordun

Geçmiş olsun canım bende geçen temizlik yaptıktan sora belim tutuldu yürüyememiştim ertesi günü gecmisti
Aman fazla yorma kendini valla şakaya gelmiyor bu işler. Bende 12 hafta bitti nasılda diyerek ev işleri, yürüyüşler vs bayağa yordum kendimi sonra pat kanama. İnsan sonra kendini suçluyor hemen şunu yapmasaydım, buna dikkat etseydim keşke vs diye

Mide sorunu yasayan arkadaslar sorununuz sadece bulanti miydi yoksa siskinlik hazimsizlik da var miydi.
Benim bulantıdan hariç reflü oldu canım, bir de yediklerimi çok zor sindiriyorum ama uzun süre aç kalınca da ya midem bulanıyor ya da midem çok fena yanıyor. O yüzden az az sık sık yer oldum. Bulantı 12.haftada bayağa azaldı ama diğer sorunlar kaldı.

Doğru söylüyorsun valla Allah korusun benim en başından beri ara ara kanamam oluyodu ozamandan beri progestan kullanıyorum şuan cok şükür bi kanama yok

Kocamann bir aminnnnnnn..hepimiz icin hem de...kimseler yasamasin bu duyguyu zor gunler atlattim..senin icin ferah olsun neler neler soyluyorlsr en iyisi duymamak.ve doktoruna helal olsun benimkisi degil rahatlatmak daha kotu raporlar acti onume 1ay sonra baska doktora gideyimde gorsun

Benim mideme sanki bir tas var ve de bogazimda bir sey takili gibi bir sey yemesem de karnim sisiyo cok rahatsiz oluyorum senin se Boyle mi farkli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…