Gerçekten dr çok önemli, değiş kız hakketti gamlı baykuş

Benim mideme sanki bir tas var ve de bogazimda bir sey takili gibi bir sey yemesem de karnim sisiyo cok rahatsiz oluyorum senin se Boyle mi farkli mi
Benim de boğazım öyle, yutkunurken yemek yerken vs sürekli bişey takılıyor gibi hatta bazen o kadar kötü oluyorki öğürme yapıyor. Ben hatta tiroid bezleri ile akalı sorum var sandım dahiliyeye gittim bişey çıkmadı doktor reflüden dedi. Bazen de boğazımda köpük köpük bişey olduğunu hissediyorum, bazen acı-ekşi su geliyor ağzıma. Yarım tabak ıspanak yemeğini geçen 6 saatte sindirememişim, istifra edince olduğu gibi çıktı hormonlardan sindirim sistemi aşırı bozululabiliyor malesef böyle. Doktoruna sıkıntılarını söyle belki ilaç verir, bana gaviscon verdi ama faydası maksimum 1 saat

Catlatma iğnesini kullandın mi, belki ordan hesaplanabilir
Yok valla sadece klomen verdi doktor beş tablet içtim tekrar gittim gün verdi şu günleri değerlendir diye olmuş yani demek ki ben hep yanlış hesaplıyodum 28 günden erken oluyodum yumurtlamam da erken olur zannediyodum ama geç yumurtluyomuşum galiba

Mide sorunu yasayan arkadaslar sorununuz sadece bulanti miydi yoksa siskinlik hazimsizlik da var miydi.
Benim sadece bulantıydı oda şuan geçti şişkinlik ilk başta olmuştu kabızlık vardi bende şuan demir ilacı ishal yapiyo sanirim beni şuan oda yok maden suyu içiyorum bide hergun bi tane

Bende 2 gün kasık ağrısı çektim çok yorumuşum kendimi dr yat falan dedi yatamayışı 3 çocukla Nerede yatıcam dikkat etmek lazım gercekten

Ben de şimdi hesaplama yaptım hiç inanmam ama öylesine :) rus ve japon takvimine göre erkek çin takvimine göre kız çıktı içime hep kız doguyo ama hayırlısı bakalım :)

Ben de şimdi hesaplama yaptım hiç inanmam ama öylesine :) rus ve japon takvimine göre erkek çin takvimine göre kız çıktı içime hep kız doguyo ama hayırlısı bakalım :)
Bir de yumurtlama gunu hesabi vardi ben o zaman kesin kizdir demistim..erkek sperm cabuk ulasiyormus yumurtaya yumurtlama gunu iliskiye girersende hemen ulasiyormus,xy ya sonra geriye kiz kaliyormus o daha dayanikliymis..benimde orta gebelik sansiydi takvimde..iliski gunu o zamana denk gelmis..yumurtlamama 5 6 gun varken :)) bir arastir bunu..buna gore planlayanlar varmos tam anlatamamis olabilirim

bizde yumurta çatlamadan bir gün önce ve çatladığı gün iliski oldu ama kız yumurta takibi yaptırmıstım ordan biliyorum.

Tahlilin sonucunun iyi gelmesine çok sevindim.saglicakli olsun tüm kuzular inşallah.
Ben de oğlumda tam yumurtlama gününde olmuştu birliktelik
Kızımda ise yumurtlamadan önce. Onlarda az çok tahmin edebiliyordum çünkü o zamanlar kacak olmuştu.
3 numaranın ne zaman olduğunu bilmediğim için tamamen sürpriz olacak bize.

Yani şimdi ben onu hesaplayıp ona göre mi tahmin edeyim bi de cinsiyeti

Bende bugün kontrole gittim kızlar bi önceki kontrolde 3 gün geriden geliyordu şimdi haftasıyla uyumlu çıktı herşey normalmiş çok şükür iyiymiş miniğim. Israrla cinsiyet tahmini yapın dedim önce göremiyorum dedi sonra erkeğe benziyor ama kesin değil erken şuan 14. haftada kesinleştiririz dedi kız çok istiyodum sizce değişirmi acaba :)

Bir oglan bir kiz varmis zaten ohh masallah ne mutlu sana saglikla gelsinler
Çok şükür cnm okadar üzüldün ama sonu güzel oldu en azından birde özeldeki doktorun erkek demişti heralde devletteki drlar bildi tebrik ederim
Evet canim ya..devlete daha guveniyorum suan..doktoe degistirmek icin gec mi ya 14.hafta hala kafama gore birini bulamadim.bu kadina da cok bilgili demislerdi gordum nette hakkinda hic yorum olmamasindan da anlamaliydim..o da bir referans aslimda ben arkdsma guvendim de gittim.
Yani şimdi ben onu hesaplayıp ona göre mi tahmin edeyim bi de cinsiyeti
Bir denesene merak ettim

Banada boyle dedi kiz oluyor..kordonu pipi zannediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…