Ben de gaviscon kullaniyorum ama cok fayda etmiyor gecer mi yoksa doguma kadar devam mi eder yaaa

Yolla nubu kızlar baksınlar :)

İkili taramamiz yapıldı 12+4 olmuşuz 1 hafta sonra çıkacak sonuç ultrason da bi problem yok kanla birlikte değerlendirelim dedi ense 1.3 mm. BoyumuZ da 6.2 cm
Havalianne__ fotomuza yorum cinsiyet söylemedi belli aslinda yapti bide bakalım inşallah yarın özel söyler birde vitamin ve kan ilacı verdi

Eklentiler

• 20190318_161718.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar genetik testin sonucu geldi cok sukur iyi..vee veeeeee kız geliyorrrrrr
Maşallah canım çoookkk sevindim gözün aydın valla benimde içim rahatladı Rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah kız sayısı artıyor grubumuzdaki :)

14. Haftay kdr bulantıydı ve ağızda acımsı tat. Ama iki haftdır hazımsızlık şişkinlik gaz. Yemek yedim mi sanki dünyaları yemişim gibi karnım geriliyor
Napicaz bu Boyle gitmeyecek gececek insallah demi. Cunku hazmedemeyince agzima kadar geliyo kusmamak icin kendimi zor tutuyorum

Canim bende hepsi var ayrıca kusarken de kan geliyo bazen...
Yapma yaaa hala kusuyo musun hafiflemedi mi bulanti. Benim bulantim biraz daha iyi cok sukur simdi bazi seyleri yiyesim geliyor ama yemeye de korkar oldum. Yesem daha kotu oluyorum sisiyorum yediklerim sanki midemde degil de bogazimda. Bazen sirf bu yuzden yemek yemiyorum yemedigimde daha iyiyim cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…