Aynen canım ya hiç bi dakikam bi dakikama uymuyor
Bişeyler yiyorum bazen sonum hiç iyi olmuyor

Aynı gün söylediler mi ya?Benim test sonucum da sabah geldi ama cinsiyeti yarın söyleyeceklermiş.Offf
Hemen soylediler normalde soylemiyolarmisda pembeleri hazirlayin demisler esime esim ufak capta yikim yasadi.en basindan beri oglum diye seviyodu yarina saatler kaldi canim hayirlisi olsun hakkimizda.seninde iyi cikmasina sevindim tebrikler

Doktorum bana %20 yaş riski var dedi, istersen teste gönder ama bu sonuçlara göre birşey olacağını düşünmüyorum da dedi cümle arasında, o nedenle üzerinde çok durmadım açıkcası

Maşallah canım çoookkk sevindim gözün aydın valla benimde içim rahatladı Rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah kız sayısı artıyor grubumuzdaki :)
Cok tesekkurler tatlim..ne cok kiz olduk ikisininde guzelligi bambaska...rabbim hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin bizim ailede sevincle karsilandi kayinvalidem bile kahkaha patlatti kiz istiyodum diye..babam sevincten ne diyecegini sasirdi..bir esim buruk ikinciyi yapmam diye endiseliydi bir de kendince hayalleri vardi..2.sozu verdim o halini gorunce

Senin cinsiyet bellimi cnm ?
Yok canım bildiğin göbek kordonunu arasına koyuyo çıkarmıyor orjinal yawrum belki de kızdır izin vermiyo görmemize tahmin bile etmedi hatta bence kızdır göstermiyo dedim kız diyemeyiz dedi

Senin var mi tahmin falan

Hoşgeldin geçmiş olsun düşük tehliken için hap iğne falan kullanıyo musun inşallah hakkında hayırlısı

biz de öğrenemedik hala, 13+5'teyim.

Ben doktorun söylediği günleri hiç boş geçmemişim takvimden baktım da hangi gün tuttuğunu nerden bilecem

Erkek gibi sanki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…