Yapma yaaa hala kusuyo musun hafiflemedi mi bulanti. Benim bulantim biraz daha iyi cok sukur simdi bazi seyleri yiyesim geliyor ama yemeye de korkar oldum. Yesem daha kotu oluyorum sisiyorum yediklerim sanki midemde degil de bogazimda. Bazen sirf bu yuzden yemek yemiyorum yemedigimde daha iyiyim cunku.
Kızlar selam bende aranıza yeni katılanlardanım Allah'ın izniyle 1 buçuk yılın ardından rabbim nasip etti bugün öğrendim ama düşük tehlikesi var çünkü rahim zarım inceydi tedavi görüyordum inşallah sağlıkla alırım kucağıma bende
Benimde cok çikti, 6 aylik gibi , biraz once hamile bir komsumla konustum, benimde ilk zamanlar oyleydi sonra normale donuyor merak etme dedi, bakalım öyle mi olacak
Hemen soylediler normalde soylemiyolarmisda pembeleri hazirlayin demisler esime esim ufak capta yikim yasadi.en basindan beri oglum diye seviyodu yarina saatler kaldi canim hayirlisi olsun hakkimizda.seninde iyi cikmasina sevindim tebrikler
Merhaba, benden bugün yaşdan dolayı riskli olduğu için cell free dna testi istendi, sizinde yaşdan dolayı mı istendi, ultrasonda hiç bir sıkıntı gözükmüyor gayet herşey normal, ama şu ikili test üzdü beni gerçi kesin birşey değil ama üzülüyor insan, bu arada gözünüz aydın rabbim sağ-salim kucağına almayı nasip etsin, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşalla
Doktorum bana %20 yaş riski var dedi, istersen teste gönder ama bu sonuçlara göre birşey olacağını düşünmüyorum da dedi cümle arasında, o nedenle üzerinde çok durmadım açıkcası
Maşallah canım çoookkk sevindim gözün aydın valla benimde içim rahatladı Rabbim bir daha sıkıntı yaşatmasın inşallah kız sayısı artıyor grubumuzdaki :)
Cok tesekkurler tatlim..ne cok kiz olduk ikisininde guzelligi bambaska...rabbim hayirli evlatlar olmalarini nasip etsin bizim ailede sevincle karsilandi kayinvalidem bile kahkaha patlatti kiz istiyodum diye..babam sevincten ne diyecegini sasirdi..bir esim buruk ikinciyi yapmam diye endiseliydi bir de kendince hayalleri vardi..2.sozu verdim o halini gorunce
Yok canım bildiğin göbek kordonunu arasına koyuyo çıkarmıyor orjinal yawrum belki de kızdır izin vermiyo görmemize tahmin bile etmedi hatta bence kızdır göstermiyo dedim kız diyemeyiz dedi
Kızlar selam bende aranıza yeni katılanlardanım Allah'ın izniyle 1 buçuk yılın ardından rabbim nasip etti bugün öğrendim ama düşük tehlikesi var çünkü rahim zarım inceydi tedavi görüyordum inşallah sağlıkla alırım kucağıma bende
Yok canım bildiğin göbek kordonunu arasına koyuyo çıkarmıyor orjinal yawrum belki de kızdır izin vermiyo görmemize tahmin bile etmedi hatta bence kızdır göstermiyo dedim kız diyemeyiz dedi
Bir oglan bir kiz varmis zaten ohh masallah ne mutlu sana saglikla gelsinler
Evet canim ya..devlete daha guveniyorum suan..doktoe degistirmek icin gec mi ya 14.hafta hala kafama gore birini bulamadim.bu kadina da cok bilgili demislerdi gordum nette hakkinda hic yorum olmamasindan da anlamaliydim..o da bir referans aslimda ben arkdsma guvendim de gittim.
Bir denesene merak ettim
İkili taramamiz yapıldı 12+4 olmuşuz 1 hafta sonra çıkacak sonuç ultrason da bi problem yok kanla birlikte değerlendirelim dedi ense 1.3 mm. BoyumuZ da 6.2 cm Havalianne__
fotomuza yorum cinsiyet söylemedi belli aslinda yapti bide bakalım inşallah yarın özel söyler birde vitamin ve kan ilacı verdi