Bir dahaki randevum iki hafta sonra Daha beklicem yani. Yine göstermezse yine çatlarız meraktan artık.
Yok ama artik ya 16 haftalık da göstersin çok secret çocuklarımız var
Relax çocuklara bayiliyom 11 de 12 de ogreniyorlar %80 %90 %100 nasıl oluyo anlamadim
Bana %51 bile demedi

Bak seenn bidahaki kontrolde belki gösterir
Ben bugün gittim çok ısrar edince bi tahmin yapayım erkek gibi ama ben 14. haftadan önce kesin bişe söylemiyorum normalde dedi

İyi akşamlar. Bugün rahmimde böyle ara ara zonklama gibi, batma gibi bir his var. Çok hafif. Cumartesi randevum vardı. Herşey normaldi. Var mı benzer birşey yaşayan?

Bak seenn bidahaki kontrolde belki gösterir
Ben bugün gittim çok ısrar edince bi tahmin yapayım erkek gibi ama ben 14. haftadan önce kesin bişe söylemiyorum normalde dedi
Bak yine bi tahmin var Allahım ya insaallah sağlık la gelsinler ben öğrendiğim an bişey ler almaya başlarım o bakımdan iyi aslinda

Mağazalari gezerken çok dikkatimi çekti bebek ürünü diye bişey yok keskin bi şekilde ayrılmış kız bebek reyonu erkek bebek reyonu
Büyükler de unisex ürünlere doğru bir kayış varken bebeklerde neden bu keskin ayrım anlayamıyorum dogrusu

Canım nub kısmında doluluk gördüm erkek gibi geldi bana, doktor daha iyi bilir tabiki

Canım yatağının baş tarafını 5 cm yukselt. Karyolanın veya bazanin ne kullanıyorsan başlıktan taraftaki ayaklarının altına takoz gibi 5 cm yükseltici bisey köy. Ben çift yastıkla da yattım. Yastık sadece boynu yükseltiyor. Bazayi yükseltince bebeklerin reflu yatağı gibi oluyor. Ben faydayı onda gördüm ilk gebelikte. Mideden gelen acı sudan sesim kisilmisti. Tv de dr Öz söylemişti bu yöntemi. Yaparsan bana çok dua edeceksin.
Bende de başladı mide yanmalari takozları koyacağım benimkiler baya 7 8 cm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…