Eşime söyleyeyim de yapsın bari. Sağol canım. İnan gün içinde hiç yatamıyorum. Ben de yüksek yastık yaptım ama çok faydası olmadı dediğin gibi

Yok ama artik ya 16 haftalık da göstersin çok secret çocuklarımız var
Relax çocuklara bayiliyom 11 de 12 de ogreniyorlar %80 %90 %100 nasıl oluyo anlamadim
Bana %51 bile demedi
Bizim doktor yanılmaktan korkuyor sanırım, ağzından laf alamıyoruz Geçen hafta bebek küçük daha göremiyorum dedi. Bu hafta da göstermiyor dedi.

Benimde bulantılarım başladı yine yani 4 -5 gündur vitamin eksikliğinden olabiliyormuş bugün öyle dr
Ben vitamin falan da kullanmiyorum. Midem zaten kotu suyu bile zor iciyorum o yuzden baslamadim. Vitamin ve kan hapi vermisti aldigim gibi duruyo.

Ben vitamin falan da kullanmiyorum. Midem zaten kotu suyu bile zor iciyorum o yuzden baslamadim. Vitamin ve kan hapi vermisti aldigim gibi duruyo.
Benim kullandığım vinalac ta vitamin çoktu o bitti 8 gün falan oluyo bulantilar başladı zayıflamışm birde bugün hastane de baktılar kan ilacı vitamin verdi işte kan ilacını kullanmaya çok korkuyorum bulantı yapar dedu eczane limonata falan o tarz bişey iç arkasından dedi dediğin gibi tezgahta bana bakıyorlar şimdi sabahı düşünüyorum..

Ben de kullanmiyom doktor gerek yok dedi hiçbirşeye
16 bitsin kan testi ondan sonra kan ilacı düşünürüz dedi....

Günaydın
Ben bugün siddetli bir alt karın ağrısı/acısı ile uyandım
Yüzüstü yatmaya bayilirim geceye öyle baslamasam da sonuç öyle olabiliyo yine oyleydim
Hemen wc ye de gittim aradan bi 10 dk. Geçince hafifledi ve gitti sanırım bebitoyu sıkıştirdim o da uyandırdı beni
Birşey olmaz demi Allahımin izniyle

Kızlar günaydın, sabah 5te lavoboya kalktım çok uçuk pembelik geldi peçeteye. 5 6 damla kadar. O ara adet olucak gibi de ağrım vardı ama derinden hissedilen hafifti şiddetli değil. O saatten beri ayaktayım devamı olmadı ağrım sızım yok ama doktorumda yurt dışında kongrede yarın geliyor randevum da var yarına. Sizce bugün baska bi doktora gideyim mi bu neden olur

Bende bağlanma sorunu var
29 martta denemek istrdigim bikac yerden birine gideyim diyorum
Ondan 2 hafta sonra tekrar 1 ay old. Icin bastan beri gittiğim doktora giderim
Napcaz bu doktor islerini ya 14. Oldum hala icime sindiremedim birini..devlettekiler daha sindi resmen ama dogum orda olmicak.hastane icinde benimde bir kadin daha var hazir sigortam varken onu deneyeyim bir de

Dün yoruldun mu canim? Cok yaziyor arkadaslar burda bu tarz seyler ama icin rahat etmeyecekse bir gorun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…