Benimde oldu canım bişey çıkmadı, erkek bebekte olur derler doğru mu bilmem

günaydın canım bende yüzüstü yatmaya baylırım hatta kızımmda yüz üstü yatıyor.. dr aynı benim gibi dediğimde sen artık yüz üstü yatma farkında olmadan dönmemek içinde bacak arana yastık al yat dedi.. yastık baya işe yarıyor dönmeni engelliyor..

Napcaz bu doktor islerini ya 14. Oldum hala icime sindiremedim birini..devlettekiler daha sindi resmen ama dogum orda olmicak.hastane icinde benimde bir kadin daha var hazir sigortam varken onu deneyeyim bir de
Bos ver ya herşey olacağına varır ben ilk de de baya doktor gördüm olacağı kısmeti degistiremedim ama benim bakindiklarimdan çook çok daha iyisi oldu ben de anlamadım

Sağol canım bi deneyim ama ben yastığı da atarım sanırım

Sağol canım bi deneyim ama ben yastığı da atarım sanırım
bende öyle düsünüyorum ama yastik gercekten dönmeye engel oluyor. bende yaklasik 1 haftadir kullaniyorum, gayet rahat, yattigim gibi kalkiyorum desem yeri:)

Bende bağlanma sorunu var
29 martta denemek istrdigim bikac yerden birine gideyim diyorum
Ondan 2 hafta sonra tekrar 1 ay old. Icin bastan beri gittiğim doktora giderim
Ben de bi ozele gitsem mi gormeye belki cinsiyetini de soylerler diyorum AMA karar veremedim belki giderim persembe gunu

Bir sey olmaz cnm insallah allahim izniyle merak etme

Bişi olmaz kuzum da bi şelilde sırtına fln yastık koy yüzüstü dönmeniengelle. Bebek için iyi olmaz ilerledi haftaların artık. Sırt üstü de yatmamak gerekiyor bende kendimi öylr buluyorum nefesim kesiliyor sonra. Sola yan yatmamız gerekiyor valla yanlarım çürüdü

Sen progestan kullanıyor muydu cnm?

Çok değilse bekleyebilirsin bence cnım
merak etme allahın izini ile birşey olmaz inşallah.

Kizlar ben size bir sey danışayim..ben icimden geldi oyle cocuk sevindiricem demistim sonuclar iyi geldginde simdi bizim burda kagitcilar var asagiya dogru...eline para versem ailesi alir..oyuncak ? Kiyafet ? Cikolata falan ? Ne alabilirim.birde gidip o sekilde verince yanlis anlasilmaktanda korkuyo insan ama sokaga ciksam eminim o sokakta bir suru cocuk cikar onume gece kondular alt tarafi semtin..nasil yapabilirim?

Dün benim de oldu canım. Miktarı azdı ama kıpkırmızı pıhtılı kan şeklindeydi ağrım da vardı apartopar gittik doktora çok şükür bişey yok ama progestan iğne verdi doktor. Sen bugün yat dinlen hiç bişey yapma, için rahat etmezse bi acile gidin bebeği görürsün progestan iğne yaparlar için rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…