İllaki Türk olmasını istemiyorsan ve instagram kullanıyorsan ;
Livingfieldscambodia hesabını aratıp bi incele derim

Ne kadar guzel bir sayfaymis...vesile oldun ögrenmeme tesekkurler cok
Aslında bikaç sayfa daha var benimde destekte bulunduğum aycaydn mesela dogudaki cocuklara bu sene mont bot vs gönderdik suanda hikayelerinde paylasmıs onada bi bakarsın dönem dönem yapıyor bunlar iki kadın:)

Aslında bikaç sayfa daha var benimde destekte bulunduğum A aycaydn mesela dogudaki cocuklara bu sene mont bot vs gönderdik suanda hikayelerinde paylasmıs onada bi bakarsın dönem dönem yapıyor bunlar iki kadın:)
Iste aslinda bahsettigim cocuklar Ankaranin gobeginde terliklerle..yani yasam sekli belki oyle olmus ama insan uzuluyor yinede.dogudan gelmisler hergun gozumuzun onundeler gelip gecerken görüyorum..alip biseyler versem yanlis anlasilirmiyim acaba ya bilemedimki..niye aldin diyecek halleride yoktur herhalde ne bileyim..

Aslında bikaç sayfa daha var benimde destekte bulunduğum aycaydn mesela dogudaki cocuklara bu sene mont bot vs gönderdik suanda hikayelerinde paylasmıs onada bi bakarsın dönem dönem yapıyor bunlar iki kadın:)
Daha once ihtiyac haritasini kullanmistim dogu kokenli okulum icin.bahceshir kolejinden harika seyler gelmisti..mont bot..bu sefer kucuk capta kendi gonlumce olsun istedimde insam bu devirde korkuyor herseyden :)

Eğer cok fazlalarsa alacagın sey yetecek kadar olmalı birini sevindirirken birini üzme :)
Havalar biraz kötüyse atkı bere gibi cokca alabilecegin veya corap veya ne bileyim boya boyama kitabı vs bikaç cocugu sevindirecegin poşetler hazırlayıp yanında biriyle verebilirsin de bot mont işi bütcen fazla değilse birini sevindirirken diğerini üzebilir

Daha once ihtiyac haritasini kullanmistim dogu kokenli okulum icin.bahceshir kolejinden harika seyler gelmisti..mont bot..bu sefer kucuk capta kendi gonlumce olsun istedimde insam bu devirde korkuyor herseyden :)
Senin niyetini Rabbim biliyor o onların günahı olsun boşver :)

Dün yoruldun mu canim? Cok yaziyor arkadaslar burda bu tarz seyler ama icin rahat etmeyecekse bir gorun istersen
Evet yoruldm ama cokbsz az hareket etsem hemen yoruluyorum arabayla avmye gidip icinde yürüdüm baska hicbsey yapmadım yine arabayla döndüm ama yorgun hissediyodum

Evet yoruldm ama cokbsz az hareket etsem hemen yoruluyorum arabayla avmye gidip icinde yürüdüm baska hicbsey yapmadım yine arabayla döndüm ama yorgun hissediyodum
Ay ben de bugun bir seyler bakayim diyordum dinlene dinlene yapayim.artik cabuk yoruluyoruz

Biz ilkte yumurtlama gününde ağırlık vermiştik ama Çok da özenmedik. Niyet ve dua. Kalbinden geçeni de Rabbim biliyor aslında. Ha tersi olduysa demekki bu daha hayırlı demeli.
Makaleyi okudum. Bu gebelik çalışmamda oğlum hastaydı ve bayaa stresli günler geçiriyorduk. Uyandı uyanacak stresiyle yaptık hep. Tutarsa da bu madde tutabilir bu sefer :) henüz cinsiyet belli değil ama tüm sinyaller erkeğe işaret ediyor. Hayırlısı

Yaşları küçükse bi poset aburcubur al eşit posetlere paylastir her birine birer poset dağıt. Eğer yaşları bi tık büyükse ekmek arası yaptırıp her birine öğle yemeği ismarlayabilirsn. Bende geçen hep dilenen bi kucuk cingene cocuguna aburcubur alıp verdim oyle mutlu olduki. Para vermek mantıksız onların üstünden para kazananlar var diye.

Canim sende korkmussun gece benim gibi. Hicbisey olmaz Allahin izniyle bende kendimi hep yüzüstü uyanirken buluyorum elimde degl annem bebekliginde de öyleydin boğulacaksin diye korkuyoruz derdi. Huy bu atmamiz zor olacak ama kızların dedigi gbi yastık fikrini reele geçirelim

Evet abur cubur bende dusundum :) kek cikolata falan posetlerle .. sagol canim

Sana da geçmiş olsun kuzum
Ben hemen yakındaki tıp merkzine koştum
Iyiyms sukur hala devam ediyor ağrı ama yine de psik. Olarak iyiyim

Sana da geçmiş olsun kuzum
Ben hemen yakındaki tıp merkzine koştum
Iyiyms sukur hala devam ediyor ağrı ama yine de psik. Olarak iyiyim
Geçmiş olsun canım. Bu aralar sırayla bi macera atlatıyoruz Rabbim hepimizin bebeklerine sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…