Kizlar ben size bir sey danışayim..ben icimden geldi oyle cocuk sevindiricem demistim sonuclar iyi geldginde simdi bizim burda kagitcilar var asagiya dogru...eline para versem ailesi alir..oyuncak ? Kiyafet ? Cikolata falan ? Ne alabilirim.birde gidip o sekilde verince yanlis anlasilmaktanda korkuyo insan ama sokaga ciksam eminim o sokakta bir suru cocuk cikar onume gece kondular alt tarafi semtin..nasil yapabilirim?
EElwing6
tabi ailesi çikolata yemesine izin vermeyen veya sağlık açısında yiyemeyeb çocuklar da olabilir dikkat etmek lazım, benim kendi öğrencilerim olduğu için biliyordum sorun olmadığını, koca sıpalar (lise öğrencileri) bile sevinmişti
Prş söylerim bende sana ama ztn 18 itibariyleydi dimi bakmıştık? Acaba 18 i doldurunca mı yani 18+ larda mı ypksa 17+ mı? Doldurup gitseydin keşke bir hafta daha bekleyip
Prş söylerim bende sana ama ztn 18 itibariyleydi dimi bakmıştık? Acaba 18 i doldurunca mı yani 18+ larda mı ypksa 17+ mı? Doldurup gitseydin keşke bir hafta daha bekleyip
Kızlar dayanamadım baska bi doktora gittim evime yakın. Sorun yok dedi pembemsi kanamalar normal bebek hareket ettikçe kendine yer açıyor genleşiyor rahim dedi. Veeeee cinsiyetimizi de %90 kız dedi aslında eminim ama yinede bi yanılma payı koyiyim kendi doktorundab duy dedi :)) diğer tüm tahminler erkekti ve fbhcg 80 çıkmıştı bu olasılık şuan bende tuttu :))) hamdolsun kızım oluyorrrr :)
Kızlar dayanamadım baska bi doktora gittim evime yakın. Sorun yok dedi pembemsi kanamalar normal bebek hareket ettikçe kendine yer açıyor genleşiyor rahim dedi. Veeeee cinsiyetimizi de %90 kız dedi aslında eminim ama yinede bi yanılma payı koyiyim kendi doktorundab duy dedi :)) diğer tüm tahminler erkekti ve fbhcg 80 çıkmıştı bu olasılık şuan bende tuttu :))) hamdolsun kızım oluyorrrr :)
Guzel anneler , anne adaylari uzun zamandir siteye giremiyordum. Umarim herkes iyidir :)) Bugun ikili test yaptim. Havalianne__
yorumlarini bekliyorumm. Doktor tahmin yapmadi 12+4 gunluk
Guzel anneler , anne adaylari uzun zamandir siteye giremiyordum. Umarim herkes iyidir :)) Bugun ikili test yaptim. Havalianne__
yorumlarini bekliyorumm. Doktor tahmin yapmadi 12+4 gunlukEki Görüntüle 2247568