Geçmiş olsun canım.

Canim benim doktorum 12. Haftada erkege benzio dedi 14 haftanin sonunda erkek dedi pipisinide gördük gösterdi tecrubeli bu doktr soluyo

Kizlar burda 8+6 yız tahmini olan var mı

Eklentiler

• 15530052178627384320478679807735.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 40
Canim benim doktorum 12. Haftada erkege benzio dedi 14 haftanin sonunda erkek dedi pipisinide gördük gösterdi tecrubeli bu doktr soluyo

Devlet hastanesi miydi canım, ben 11+5 iken gittiğimde ben sormadım oda söylemedi. 16 haftalıkkken kontrolum var o zaman söyler herhalde

ay bende atanınca çikolata dağıtmıştım çocuklara çok seviniyorlar.
Alerjisi olan çocuklar varsa tehlikeli sonuçları olabiliyor , karaciğere zarar verebiliyor arkadaşlar, alerjiye maruz kalınca vücut tepki veriyor ve çok güçlü antikorlar salglıyor, sevindireyim derken yanlış birşey yapmış olmayalım , E Elwing6 oyuncak almayi dusunmez misin? Ona da cok sevinirler

Kızlar bizde özelde ki kontrolümuzden geldik çok tatlıydı ya bi türlü yüzünü göstermedi bide utangaç yüz üstü yatmış dr vuruo arkasını dönüo yüzünü dönmüyor :) cinsiyetimiz de belli oldu sormadan söyledi dr OĞLUM olacakmış benim öykü öykü olarak kaldı :) emin olmak için çıkarken yine sordum değişme ihtimali var mı die yüzde yüz erkek pipisi var gösterdim ya dedi çok şükür sağlıklı ve gelişimi iyiymiş.. kese cin rus takvimi bende tutmamiş oluyor bakalım ikili sonucum gelince orada ki değer kaç çıkacak onu da paylaşırım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…