Dün benim de oldu canım. Miktarı azdı ama kıpkırmızı pıhtılı kan şeklindeydi ağrım da vardı apartopar gittik doktora çok şükür bişey yok ama progestan iğne verdi doktor. Sen bugün yat dinlen hiç bişey yapma, için rahat etmezse bi acile gidin bebeği görürsün progestan iğne yaparlar için rahatlar.
Guzel anneler , anne adaylari uzun zamandir siteye giremiyordum. Umarim herkes iyidir :)) Bugun ikili test yaptim. Havalianne__
yorumlarini bekliyorumm. Doktor tahmin yapmadi 12+4 gunlukEki Görüntüle 2247568
Selam kızlar inşAllah 15 eylül annesi olacağım diye görünüyor. 14+3 yarın kontrolümüz var ama devlet hastanesinde. Cinsiyeti öğrenen var mı aranızda bu zamanlarda? Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum
aa işaretleyince sanki erkek gibi çıkıntısı. ama ben pek anlamıyorum bak diyim ay canım ya seninki erkek gibi geliyor bana insallah öce sağlıklı, sonra da erkektir
aa işaretleyince sanki erkek gibi çıkıntısı. ama ben pek anlamıyorum bak diyim ay canım ya seninki erkek gibi geliyor bana insallah öce sağlıklı, sonra da erkektir❤
Selam kızlar inşAllah 15 eylül annesi olacağım diye görünüyor. 14+3 yarın kontrolümüz var ama devlet hastanesinde. Cinsiyeti öğrenen var mı aranızda bu zamanlarda? Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum
Alerjisi olan çocuklar varsa tehlikeli sonuçları olabiliyor , karaciğere zarar verebiliyor arkadaşlar, alerjiye maruz kalınca vücut tepki veriyor ve çok güçlü antikorlar salglıyor, sevindireyim derken yanlış birşey yapmış olmayalım , EElwing6
oyuncak almayi dusunmez misin? Ona da cok sevinirler
Kızlar bizde özelde ki kontrolümuzden geldik çok tatlıydı ya bi türlü yüzünü göstermedi bide utangaç yüz üstü yatmış dr vuruo arkasını dönüo yüzünü dönmüyor :) cinsiyetimiz de belli oldu sormadan söyledi dr OĞLUM olacakmış benim öykü öykü olarak kaldı :) emin olmak için çıkarken yine sordum değişme ihtimali var mı die yüzde yüz erkek pipisi var gösterdim ya dedi çok şükür sağlıklı ve gelişimi iyiymiş.. kese cin rus takvimi bende tutmamiş oluyor bakalım ikili sonucum gelince orada ki değer kaç çıkacak onu da paylaşırım sizinle