Foto atar mısın canım nubuna bakalım

Foto atar mısın canım nubuna bakalım
Bugün poz vermedi bebisim cbm rahatsız edilmek istemedi hiç :) dün devletin verdiğini atmıştım erkek demiştin cnm yine ekleyeyim fotosunu.. galiba dunku dr kızdır insAllah deyince gulmustu erkek olduğu içinmiş sanırım

Eklentiler

• 20190318_161718.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 43

Çoğu tahminlerim çıkıyor bide kendime tutturursam iyi

Benden birkaç gün öndesin, hoşgeldin Ben ctesi kontrole gittim doktor birşey söylemedi, duruşundan dolayı göremiyorum dedi. Bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum hayırlısı

Benden birkaç gün öndesin, hoşgeldin Ben ctesi kontrole gittim doktor birşey söylemedi, duruşundan dolayı göremiyorum dedi. Bu hafta tekrar gitmeyi düşünüyorum hayırlısı
Amin canım. Ben erken olduğunu düşünüyorum ama bakalım erkekse erken gösterir diyorlar ama belli olmuyor :))

Amin canım. Ben erken olduğunu düşünüyorum ama bakalım erkekse erken gösterir diyorlar ama belli olmuyor :))
Bu haftalardaki tahmin yapan doktorlar var ama 16. hafta tabi en garantisi. Bizim dr da sanırım o haftayı bekliyor. Daha önce yanıldığı olmuş araştırırken denk geldim bir yorumda

Benimde şuan çarpıntı başladı, arada geliyor kardiyoloji çok gitmiştim problem yoktu. Şuan 94 ama hissediyorum bayağı. Doktorumda eğer çok rahatsız olursan 100ü geçerse ilaç başlarız demişti. Dayanmaya çalışıyorum inşallah yükselmez daha fazla. Mideden de oluyor herhalde gastrit ve reflüm vardı gebelik öncesi. Tansiyonum normal şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…