İkiliyi yaptırdım. Cinsiyetle ilgili tahmin vermedi ya uyuz :))

Tekrar attm canm 8+6ydık burda

Eklentiler

• 15530134005137252555455458366351.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 15
Bizim doktor da ser verip sır vermiyor
Aslında gün olarak bizden öndesiniz belki net olarak söylemek istiyordur devlet hastanesi bana da soylemedi dün bugün ki doktorum kendisi dedi cinsiyetine de bakalım diye söyledi :)

Doktor da erkek sinyalleri veriyor ama ağzından laf alamıyoruz İki haftaya netleşir sanırım canım teşekkür ederim
Cnm benimki de bize yüzünü dönmediği için totosunu döndü durdu ondan dolayı net söyleyebildi sanırım doktor bazen çok hareketli olduklarında da yakalayamiyorlar bizim ki uyuyordu yüz üstü çikolata yememe rağmen rahatsız edilmek istemedi hiç bugün

Söyledim yüzde elli şansım var sallım istersen dedi :)
Dün benim de ıkili de ölçüm yapan Dr soylemedi belli aslinda deyip çok sinir olmuştum söylemezsen söyleme nasılsa öğrenirim dedim icimden eşime bi duyurdum belliymiş die bugüne randevuyu almış hemen :)

Kendi doktoruma 29 unda randevu. Beklicez artık :/

Ayakkabısı yoksa ayakkabı alabilirsin bence ya da kazak mont fln?

Herkese mutlu akşamlar ben de bugun devletteki doktora gittim 2liyi yaptıktan sonra randevu verip bi test daha var ona gelirsin demişti. Bugün gittim. Meğer 3lu taramaymis ben sormasa haberim olmayacak. Yine aynı doktor açtı ultrasonu tek kelime etmedi. Ama sanki açar açmaz bacak arasını gördük tabi doktor bişey demediginden kendim yorum yapıyordu. Ve sanırım gördüğüm şey pipisiydi hem eşimle hem de ozel doktorumuzdan haberi duymayı istediğim için ben de sormadım. Kendi doktoruma sonuçları gösterdiğimi duyunca doktor, tekrar randevu vermiyorum eğer sonucunda sıkıntı olursa doktorun bana yönlendirsin, dedi. Bebeğimde sorun var mı yok mu her şey normal mi hiçbir şey anlamadım ben. Bu ne biçim iş anlamadım ki.. İnsan gerçekten yaptığı işi sevmeli, saygı göstermeli..

Bu arada kafa çapını olcmuş sanırım. Bpd 32 mm. Altında da haftası yazıyor. Normalde 14+5 olması gerekirken 16+0 gözüküyor. Kafasına göre mi büyük çıkmış, bu kadar önden gözükmesi normal mi bilemiyorum

Kizlar bsey sorcam 1 hafta once falan ikili tarama yaptirmistim o zaman 13+2ydi ultrasonda 13+5 teshis edildi yazıyordu doktorda o kısmı kalemle isaretledi biseyde soylemedi bi sorunmu vardı sizce bilgisi olan varmi daha tam olarak sonuclari doktora gostermedim sadece ultrason sonucunu gördü

3 günlük bir oynama normaldir bence canıni sıkma derim

Devletti canim ankarada sanatoryum var orda doktorum cok iyi ben sormadan soyeldi

Demekki kimi söylüyor kimi söylemiyor ben gittiğimde 11+5 Di belki küçük diye dememiştir. Bir hafta sonrada ara kanama için özele gittim oda 16 haftalıkken söylüyorum daha erken dedi

Saol canim sadece doktorun işaretlemesi düşündürdü beni sonra telefonuyla resmini cekti sonucun devlet hastanesine gidiyorum detaylı herseyi soramiyorum malesef
Ah işte çok sinirleniyorum böyle doktorlara.. Bazı devlette çalışan doktorlar var biz sormadan söylüyor her şeyi ne güzel. Bazıları da bize denk gelenler gibi ağzından cımbızla laf alınıyor.. Sen içini ferah tut canım. Kötü bir şey olsa söylerdi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…