Çarpıntı bende de oluyor canım hatta geçen haftalarda çok fazlaydı 120ye kadar çıkıyordu. Hamilelerin %20sinde olabiliyormuş, bazılarının kalp kapakçığı düz olmuyormuş ondan kaynaklanabiliyormuş. Doktor çok rahatsız ederse kardiyoloğa yönlendirir dedi. Ama ben şekerden de şüpheleniyorum sanki yemeklerden sonra daha çok oluyor çarpıntı

Bende yemekten sonra da bazen, yemek yemeden de oluyor canım

Kızlar ben de yorum istiyorum kontrolüme az daha var bi ön fikir olsun bana da :) telefondan çekmiştim ben net görünüyor mu bilmiyorum ama bi bakın

Kızlar genetik test cinsiyet sonucu yarına kaldı ama ben bugün sinüzit agrım yüzünden doktora gittim.Kbb ci kadın doğum doktorundan teyid ettir yazdığım antibiotigi dedi.Augmentin yazdı zaten.Ben de doktoruma çıktım.Gel minnosa bir bakalım ne yapıyor dedi.Baktik bacak arasına bir geçtik..Ooo sünnetlik olmuş bu dedi Genetik test sonucu kız dese testi geri gönderirim dedi o derece erkek yani.
Bu arada merak edenlere cin takvimi rus takvimi yüzük teorisi ebe takvimi kese yorumu hepsi kız idi.Tutmadi tabi ki.Zaten eğlencelik şeyler.Fotografimizi da koyayım şuracıkta dursun.2 oğlan annesi olmakmış nasip Neyse iyi tarafından bakalım,masraf yok bende..Bebek arabamız erkek takımlarımız oğlumdan kalan hiç açılmamış kıyafetlerimiz aklınıza ne gelirse her şeyimiz hazır

Eklentiler

• 20190319_145308.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 50

Maşallah belli pipisi

Hoşgeldin canim günlerimiz yakınmış bende devlete gidiyorum en son 12.haftada gittim erkeğe benzetti 16.haftada gidicem 1 nisanda randevum ozaman net öğrenirim artik sanada hayırlı doğumlar bebegini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Benimde 14+5 ama dr üçlü testi istemedi 16da yapılıyo die biliyodum üçlüyü bence sonuçlarını kendi dr una göster inşallah kötü bise yoktur olumsuz düşünme bence

Hayırlı olsun canimcım

Benimkide 2 yada 3 gün önce gozukuyodu o problem değil

Usg Karındansa kız gibi canım
Karından evet bana ilk başta dış gebelik demişlerdi o yüzden hiç alttan bakmadılar hep karından oldu çok teşekkür ederim ilgilendiğin için içimden geçen hep kız zaten eşim de oğlum deyip duruyo bakalım hangimiz tutturacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…