İyi akşamlar kızlar 1 haftadır grip belirtileri vardı beslenmeme fln dikkat ettim evde yapabileceğim şeylerle geçer diye bekledim geçmedi burnum tıkalıydı dün akşam birden sağ kulağımda tıkandı ve gece ağrı yaptı uyuyamadım ilk defa böyle oldum çok kötü bi durummuş bugün hemen doktora gittim antibyotik verdi hala kapalı kulağım inşlh biran önce geçer ilaçta kullanmak istemiyordum ama mecbur kaldım aman sizler dikkat edin

Kızlar ay çok heyecanlıyım yarın da kendi doktoruma gidicez eğer oda kız derse ben ufaktan alışverişe başlayacağım birden alamam ilerde çünkü. Anne yanı almak istemiyordum ama bugun ilk kez gittiğim doktor bebek odasında kusar yada bi komplike geçirirse habern olmaz ilk 6 ay yanından ayırma dedi. Bu riski alamayacağımdan anne yanı alacağım kesinleşti. Ama odasina epey bi bütçe ayıracağim için anne yanı için cok abartmak istemiyorum, sizin memnun kaldığınız model yada isim var mı tavsiye edebileceğiniz, varsa cok sevınırım bütün hamislerin yavrularını Rabbim bağışlasın inşallah

Canım boyle bi durumda asla bekleme ilac kullanmamak o iltihaptan daha beter. Kulağına sıçrayan baska yerlerede sicrayabilir iyi yapmissin hemen tedbiri almakta. Ateş de yapabilir hem ağrı hemde ateş için gün içinde 2defa parol alabilirsin. Hamileleirn kullanabildigi ilaçlarin bebege zararı yok hic korkma, insallah en kısa zamanda düzelirsin

Aynen cnm teşekkür ederim hamileliğin başında yine nezle olmuştum 2-3 günde geçince buda geçer diye düşündüm ama olmadı parolda verdi gerek olursa kullan dedi kulağım açılırsa rahatlıycam

Geçmiş olsun burun tıkalı olunca benimde kulağımda uğultu oluyo sora geciyo bende üstünde durmamıştım

Geçmiş olsun burun tıkalı olunca benimde kulağımda uğultu oluyo sora geciyo bende üstünde durmamıştım
Keşke uğultu olsaydı ya sabaha kadar içinde baloncuk patladı sancı yaptı ve ilk defa böyle kapandı açılmak bilmiyor. Dr da eşimin yanında ısrarla soruyo tokat yada darbe olunca böyle olur eminsin değilmi diye dedim yok hocam öyle bişe eşimde diyo nasıl soru okadar cahilmiyiz ısrarla soruyo bide diye kızdı

dr emin olmak istemiş kadına şiddet olayları cok olunca valla ben ugultuya gıcık oluyom sende inşallah bi an önce iyilesirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…