Bana bu hafta holter takılacak bu yüzden

Ben gittim doktora kardiyolojiye
Kalp ultrasonu cekti herşey normal ekg ve holter takmamı istedi ama bi sorun cıkacagını sanmıyorum olabiliyor böyle seyler dedi

Canlar günaydın,
Bende hasta olmakla olmamak arasında direniyorum genzim tıkalı burnum akıyor ara ara hapsuruk vs gümbür gümbür geliyorum diyor halbuki cokta iyi beslendigimi düşünüyordum ama yetmiyormuş

Ben size propolisi sorucam
Malum hala aburcubur yemeyi bırakmadım özellikle çikolata ve şeker ürünleri cokca tüketiyorum
Önüne gecmek icin propolis + bal + kakao karısımı buldum iyi bir markanın ama bal ve propolisi gebelerin tükebilecegiyle ilgili hiç bi yazı bulamadım
Aranızda kullanan veya bilgisi olan var mı ?

Benimde 14+5 ama dr üçlü testi istemedi 16da yapılıyo die biliyodum üçlüyü bence sonuçlarını kendi dr una göster inşallah kötü bise yoktur olumsuz düşünme bence
1 nisanda kendi doktorum var ona gostericem bakalım. İşte gerekli bilgiler verilmeyince insan kafasında kuruyor sürekli ınsallah iyi olur hepimiz için

Ben gittim doktora kardiyolojiye
Kalp ultrasonu cekti herşey normal ekg ve holter takmamı istedi ama bi sorun cıkacagını sanmıyorum olabiliyor böyle seyler dedi
Aman aman zaten kötü bişey olmasın da. Hamilelikte kan hacmi çok artıyor bazı kalpler o kadar kanı pompalamakta arada zorlanıyor demekki

Cnm bende almak istiyorum anne yanı. Chicco next to me çok pahalı. Baby plus ve başka markalar da çıkarmış aynısından. Prego muydu neydi. E bebek ve joker mağazalarına bak derim. İnternetten araştır istersen sitelerinden.

Kızlar bakın anne yanı beşiklern hepsi aynı model hiçbir farkı yok. Gidip incelicem eğer göründüğü gibi fark yoksa En uygun fiyatlıyı alırım. Zaten uzun süre yatamaz bunlarda. Ben çok zorlandım bunlardan kullanmadım diye. Sezaryenliyken bebeği eğilip beşikten alamıyorsunuz hep eşime anneme seslenmiştim geceleri zor oluyor. Ama anne yanı olunca pıt çekiverirsiniz.

Eklentiler

• D7CF788B-8125-4DFB-81E2-B67DEE4C71DB.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 95C53D1D-C7ED-4912-9B12-2E923B3793D7.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
  • A2E2CF28-83E1-4A6C-922D-4C38D6D50628.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 13
  • A21E8609-9490-46E8-A7E7-200FB1DB0B0B.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 20
Erkek çıkmış kuzum
Oyyy kuzular ya ❤ masallah hepsine..erkek annesi olmakta cok güzel eminim..ben dünden beri geziyorum,pembislere bakiyorum :) hic bulanti yasamiyorum birazda psikolojikmis demekki..tarifsiz bir mutluluk..kizimla konusmaya basladim bugunde biseylere bakicam hatta

Park yataklar da anne yanı olabiliyor üstelik yeğenim 20 aylık oldu hala park yatakta yatıyor (alt kademede) yani uzun süre kullanılabilir, fiyatlarda bunlara yakın gibi. İstersen onları da araştır bi.

Günaydın kızlar sin günlerde sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum özellikle geceleri ama grip değilim sizce normal mi birde baş ağrısı var 2 gündür
Günaydın gün gün gebelik takibi kullandığım programda bundan bahsediyordu, kan hacminde ki artış burun zarlarının şişmesine neden olurmuş, östrojen hormonunun etkisiyle tıkanıklık ya da kanama olması normalmiş

Daha önce takılmıştı bişey çıkmamıştı canım, 2-3 sene önce takılmıştı bilmiyorum belki yeniden takarlar
Banada bişey takılacagını sanmıyorum ama bakalım yinede dedi
Bişey sorucam ses cıkarıyormu hic taktırıp işe geri gelicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…