Banada bişey takılacagını sanmıyorum ama bakalım yinede dedi
Bişey sorucam ses cıkarıyormu hic taktırıp işe geri gelicem :)

Yok canım ses çıkarmıyor hiç, göğüs kısımlarında o EKGde çekilen yapışkanlar yapıştırıyorlar normal yaşamına devam ediyorsun. O kendi kendine kaydediyor. Hareket kısıtlılığı yapma makine var diye, normal gündelik yaşamına devam edeceksin oda ölçecek

Yanlış yazmısım bişey cıkacagını sanmıyorum demişti takılacagını değil pardon :)

Tamamdır cok sagol ses cıkarıyorsa izin kullanırdım mecburen tansiyon aletiydi sanırım ses cıkaran :)

Park yataklar da anne yanı olabiliyor üstelik yeğenim 20 aylık oldu hala park yatakta yatıyor (alt kademede) yani uzun süre kullanılabilir, fiyatlarda bunlara yakın gibi. İstersen onları da araştır bi.
Ben kraft ın park yatağını kullanmıştım kızımda anne yanı olmuyordu. Onların yan tarafı komple açılıp yatağımıza birleşmez ki. Mekanizmaları uygun diil. Hangisiymişki o? Sorabilir misin markasını eğer attığım resimdeki gibi oluyorsa?

Duruyomu seninki ben de kızıma onu kullanmıştım
Ne diyosun bu yandan mi alalım ben de sezaryen yaralariyla ilk günler zorlanmıştım
Bebegi Alt değiştirme unitesine koyanlar vardı

Banada bişey takılacagını sanmıyorum ama bakalım yinede dedi
Bişey sorucam ses cıkarıyormu hic taktırıp işe geri gelicem :)
Bana da 5 sene önce takıldı aynı cihaz mı bilmiyorum ama bi kaç tane kablosu vardı göğüse yapıştırıyorlar makinesini de eski telefonları kemere tutturuluşu gibi pantalonuna takıyorsun. Ses vs çıkarmıyor.

Ben İnternete anne yanı olabilen park yatak yazıp aramıştım 2-3 model görmüştüm.

Duruyomu seninki ben de kızıma onu kullanmıştım
Ne diyosun bu yandan mi alalım ben de sezaryen yaralariyla ilk günler zorlanmıştım
Bebegi Alt değiştirme unitesine koyanlar vardı
Yok tatlımm ya kırıldı yan katlama yeri attık mecbur. Yenisini alcam. Ama park yatak olup anne yanı olan iki marka buldum onları da satışta bulamadım şimdi de. En son mecbur ya anne yanı alcam o attıklarımdan ya da tahta beşik yine yatakla birleşenleri var yanını indirebiliyorsun veya monte etmiyorsun onlardan da alabilirim. Kararsızım ama kesinlikle yatağa birleşmeli bebeğe rahat erişmeliyiz. Bebek daha huzurlu oluyor hem uyanınca görüyor direkt. Parmaklık ya da tül görceğine

Günaydınn :) burun tıkanıklığı ve boğaz yanmasıyla uyandım bugün..
Dün cinsiyet öğrenince bizde bişeyler baktık beşik park yatak bebek arabası vs. Şunu farkettim çok ii bi markayla normal markanın anne yanları aslında hep aynı özellikte anne yani almak isteyenler bi baksınlar diyorum çünkü bebis en fazla 1 yaş yatabilir dedi sonra kaldiracaksiniz.. birde eşim beni şaşırttı (orali degil gibi geliyordu bazeb de o yuzden arastirmasina bilmesine sasirdim ) bişey sordu orda beşiği takiliyormus ağlayınca bebek otomatik sallamaya başlıyormuş. Ben ilk kez duydum ama varmış alıp kendimiz de takabiliyormusuz kiminin kendinde varmış

Benimki duruyo ya kraft taş gibiyan da alsam mi acaba
Bi de otomatik sallamaya hevesim var onu da alacam insaallah o yuzden birleşen de kararsızım

Benimki duruyo ya kraft taş gibiyan da alsam mi acaba
Bi de otomatik sallamaya hevesim var onu da alacam insaallah o yuzden birleşen de kararsızım
Ben kesin alıcam valla. Ama otomatik salllamaları hiç araştırmadım işe yarıyor muymuş çok? Ondan mı istiyorsun?

Ben kesin alıcam valla. Ama otomatik salllamaları hiç araştırmadım işe yarıyor muymuş çok? Ondan mı istiyorsun?
Benim kız kolik ti ve çok ağlıyordu sakinleştirir diye ümid ediyorum önlemlerimi alayım diyorum beni rahatlatacak tüm onlemleri almalıyım etrafimda ailem v.s. kimsem yok yardım edecek bana ...

Ben eskiden ebebekte mağaza müdürüydüm. Bikaçı yeni çıkmış ama görüntüden az çok tahmin edebiliyorum. Ben brevi nanna oh kullandım. İtalyan malı bayaa pahalı ama dediğin gibi diğerlerinden çok da bir farkı yok. O zamanlar ilk o çıkmıştı.
Ben sezaryen Doğum yaptım ve hep kendim aldım oğlumu üstelik 3.900 doğmuştu. Yatak senin yatağına sıfır oluyor. Aynı seviyeye ayarlanıyor. En güzel yanı iki tarafının da eğim verilebiliyor olması. Yani sağ yana yatırdığında bebeğini sarsmadan baş kısmını yükseltip reflü pozisyonu verebiliyorsun. Bir sonraki emzirme seansında sol yana yatırıp o tarafı yükseltiyordum. Böylece yüzü hep bana dönük oluyordu kafa şekli içinde değişiklik önemli biliyorsun. En son hangi memeyi emzirdiğimi de unutmuyordum böylelikle. İstersen sallanabiliyor. Bir tarafı tekerlekli diğer taraftan tutup başka odalara götürebiliyorsun. İlk kullanım için süper bir ürün, bende sezaryen olacağım için ve yatak odamın alanı az diye istemiştim. 3ay ancak kullandım sonra oda yapıp odasında yatırdım. Kendinden kol çantası gibi kocaman bir çantası var, söküp ona koyup kaldırdım . Şimdi yine onu kullanıcam

Sağol canım bugün genetik test sonucu da geldi sapına kadar erkek diye

Kızlar bende bu tarz hamak beşik almak istiyorum ilk zamanlarda kullanmak için çünkü benin oğlum kolikti ve çok zorlandık bu tarzlarda çabuk uykuya geçip daha rahat ediyormuş gazlı bebek bile olsa. Tekrar o ilk zamanlardaki durumu yasamak istemiyorum sonrasında park beşiğımiz var ona geçerim diye düşündüm.

Eklentiler

• blissbkumahapstandlyataybebekhama_33991969.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 15
Sağol canım bugün genetik test sonucu da geldi sapına kadar erkek diye
Sanırım sizde de kız bebek ümidi vardı ben gibi :) dün mağazaya girdik kız reyonu upuzun erkek kisacik bi bolum baktım öyle eşim noldu dior dedim kızların ne güzel bak ne çok çeşit oda böyle olması daha ii şu bu iki saat incelemezsin renkler modeller standart dedi ve ordan çıkışımiz 1 saati geçti baktım baktım almadım bi tane bari alaydın dior oğlus die incelemeyecek miyim cnm dedim :))

Tamam canim bakıcam uygun güzel biseyle karsilasirsam sanada yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…