- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Amin hepimiz saglıkla saglıklı bebekler getirelim dünyaya :)Aman aman zaten kötü bişey olmasın da. Hamilelikte kan hacmi çok artıyor bazı kalpler o kadar kanı pompalamakta arada zorlanıyor demekki
Banada bişey takılacagını sanmıyorum ama bakalım yinede dedi
Bişey sorucam ses cıkarıyormu hic taktırıp işe geri gelicem :)
Yanlış yazmısım bişey cıkacagını sanmıyorum demişti takılacagını değil pardon :)Yok canım ses çıkarmıyor hiç, göğüs kısımlarında o EKGde çekilen yapışkanlar yapıştırıyorlar normal yaşamına devam ediyorsun. O kendi kendine kaydediyor. Hareket kısıtlılığı yapma makine var diye, normal gündelik yaşamına devam edeceksin oda ölçecek
Ben kraft ın park yatağını kullanmıştım kızımda anne yanı olmuyordu. Onların yan tarafı komple açılıp yatağımıza birleşmez ki. Mekanizmaları uygun diil. Hangisiymişki o? Sorabilir misin markasını eğer attığım resimdeki gibi oluyorsa?Park yataklar da anne yanı olabiliyor üstelik yeğenim 20 aylık oldu hala park yatakta yatıyor (alt kademede) yani uzun süre kullanılabilir, fiyatlarda bunlara yakın gibi. İstersen onları da araştır bi.
Duruyomu seninki ben de kızıma onu kullanmıştımBen kraft ın park yatağını kullanmıştım kızımda anne yanı olmuyordu. Onların yan tarafı komple açılıp yatağımıza birleşmez ki. Mekanizmaları uygun diil. Hangisiymişki o? Sorabilir misin markasını eğer attığım resimdeki gibi oluyorsa?
Bana da 5 sene önce takıldı aynı cihaz mı bilmiyorum ama bi kaç tane kablosu vardı göğüse yapıştırıyorlar makinesini de eski telefonları kemere tutturuluşu gibi pantalonuna takıyorsun. Ses vs çıkarmıyor.Banada bişey takılacagını sanmıyorum ama bakalım yinede dedi
Bişey sorucam ses cıkarıyormu hic taktırıp işe geri gelicem :)
Ayyy bunun rengi de çok tatlıymış, kızım olursa böyle bişey alayım ben deBuldum kız baby max diye bi markanın varmış ay saolasın kuzumShinSeGi
Ben İnternete anne yanı olabilen park yatak yazıp aramıştım 2-3 model görmüştüm.Ben kraft ın park yatağını kullanmıştım kızımda anne yanı olmuyordu. Onların yan tarafı komple açılıp yatağımıza birleşmez ki. Mekanizmaları uygun diil. Hangisiymişki o? Sorabilir misin markasını eğer attığım resimdeki gibi oluyorsa?
Yok tatlımm ya kırıldı yan katlama yeri attık mecbur. Yenisini alcam. Ama park yatak olup anne yanı olan iki marka buldum onları da satışta bulamadım şimdi de. En son mecbur ya anne yanı alcam o attıklarımdan ya da tahta beşik yine yatakla birleşenleri var yanını indirebiliyorsun veya monte etmiyorsun onlardan da alabilirim. Kararsızım ama kesinlikle yatağa birleşmeli bebeğe rahat erişmeliyiz. Bebek daha huzurlu oluyor hem uyanınca görüyor direkt. Parmaklık ya da tül görceğineDuruyomu seninki ben de kızıma onu kullanmıştım
Ne diyosun bu yandan mi alalım ben de sezaryen yaralariyla ilk günler zorlanmıştım
Bebegi Alt değiştirme unitesine koyanlar vardı
Benimki duruyo ya kraft taş gibiYok tatlımm ya kırıldı yan katlama yeri attık mecbur. Yenisini alcam. Ama park yatak olup anne yanı olan iki marka buldum onları da satışta bulamadım şimdi de. En son mecbur ya anne yanı alcam o attıklarımdan ya da tahta beşik yine yatakla birleşenleri var yanını indirebiliyorsun veya monte etmiyorsun onlardan da alabilirim. Kararsızım ama kesinlikle yatağa birleşmeli bebeğe rahat erişmeliyiz. Bebek daha huzurlu oluyor hem uyanınca görüyor direkt. Parmaklık ya da tül görceğine
Ben kesin alıcam valla. Ama otomatik salllamaları hiç araştırmadım işe yarıyor muymuş çok? Ondan mı istiyorsun?Benimki duruyo ya kraft taş gibiyan da alsam mi acaba
Bi de otomatik sallamaya hevesim var onu da alacam insaallah o yuzden birleşen de kararsızım
Benim kız kolik ti ve çok ağlıyordu sakinleştirir diye ümid ediyorum önlemlerimi alayım diyorum beni rahatlatacak tüm onlemleri almalıyım etrafimda ailem v.s. kimsem yok yardım edecek bana ...Ben kesin alıcam valla. Ama otomatik salllamaları hiç araştırmadım işe yarıyor muymuş çok? Ondan mı istiyorsun?
Ben eskiden ebebekte mağaza müdürüydüm. Bikaçı yeni çıkmış ama görüntüden az çok tahmin edebiliyorum. Ben brevi nanna oh kullandım. İtalyan malı bayaa pahalı ama dediğin gibi diğerlerinden çok da bir farkı yok. O zamanlar ilk o çıkmıştı.Kızlar bakın anne yanı beşiklern hepsi aynı model hiçbir farkı yok. Gidip incelicem eğer göründüğü gibi fark yoksa En uygun fiyatlıyı alırım. Zaten uzun süre yatamaz bunlarda. Ben çok zorlandım bunlardan kullanmadım diye. Sezaryenliyken bebeği eğilip beşikten alamıyorsunuz hep eşime anneme seslenmiştim geceleri zor oluyor. Ama anne yanı olunca pıt çekiverirsiniz.
Sağol canım bugün genetik test sonucu da geldi sapına kadar erkek diyeogluma ne olacak cnm hakkında hayırlısı 2. Oğluş geliyormuş. Boşver aynı cinsiyet daha iyi beraber oynayacakları oyunlar aynı, büyüyünce dertleri aynı konuşacakları paylaşacakları aynı. Sağlıkla gelsin kuzu
Erkek canım %100 hem genetik test hem de doktorla baktık sünnetlik olmuş topları bile varGunaydinnnnogluma ne olacak ne yaptin cinsiyeti ogrendin mi merak ettim seni :)
Sanırım sizde de kız bebek ümidi vardı ben gibi :) dün mağazaya girdik kız reyonu upuzun erkek kisacik bi bolum baktım öyle eşim noldu dior dedim kızların ne güzel bak ne çok çeşit oda böyle olması daha ii şu bu iki saat incelemezsin renkler modeller standart dedi ve ordan çıkışımiz 1 saati geçti baktım baktım almadım bi tane bari alaydın diorSağol canım bugün genetik test sonucu da geldi sapına kadar erkek diye
Tamam canim bakıcam uygun güzel biseyle karsilasirsam sanada yazarımCnm bende almak istiyorum anne yanı. Chicco next to me çok pahalı. Baby plus ve başka markalar da çıkarmış aynısından. Prego muydu neydi. E bebek ve joker mağazalarına bak derim. İnternetten araştır istersen sitelerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?