Kesinleştimi sizin cinsiyet cnm

Erkek annesi olmak güzel de 2 erkek annesi olmak nasılmış göreceğiz.Bir de kızım olsa çok mutlu olacaktım çünkü ben 3.'yu düşünmüyorum hatta sanırım doğumda tüplerimi bağlatirim artık

Evet canım benim 1 oğlum var ve kız istiyordum.3.bebeği düşünmüyorum çünkü.Hayirlisi böyleymiş

:) internette aratınca aynı o dediginden cıkıyor
Bol kazak giyip saklayacagım artık kendisini :)

Grip mi oluyorum ne aman dikkat kızlar ben sanırım dolaptan aldıgim sütle yaptığım gevreklerden dolayı grip gıbı oldum
Hapşırık tıksırık üşüme geziyom

Ben kesin alıcam valla. Ama otomatik salllamaları hiç araştırmadım işe yarıyor muymuş çok? Ondan mı istiyorsun?
Oğlumda almıştım Kraft’ın sallanan beşiğini çok memnun kaldım.Kumandalı iki kademeli sallanıyor ya da elle sallanıyor.Saat ayarı yapılabiliyor.Müziği var rahatlatabiliyor bebeği.Yatağın yanına birleştirerek koymuştum tekerlekli olduğu için istediğim odaya gün içinde götürmüştüm 6 aya kadar kullandım çok rahat etmiştim,sonrasında da mama koltuğu olarak da kullanılabiliyor fakat minderi kumaş olduğu için devamlı yıkamak gerekiyor bebekken beşik olarak kullanıldığı için tabi,ben o yüzden sonrasında koltuk olarak kullanmıştım.

Kizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
Bence 1 ay daha
Kizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
Aslinda bizim bebeler sonbahar hatta kis bebegi olacaklar yazin cok cesit bulamayabiliriz bir de o sicakta o gobuslerle alisveris zor oluyo yavas yavas alinmaya baslanabilir sezonda alinca da pahali oluyor. Benim ilk cocugum da eylul cocugu ordan biliyorum

Kesinleştimi sizin cinsiyet cnm
Evet cnm dun kesinlesti ben belki değişir die çıkarken yine sordum yüzde yüz erkek dedi
Evet canım benim 1 oğlum var ve kız istiyordum.3.bebeği düşünmüyorum çünkü.Hayirlisi böyleymiş
Hayirlisi tabi benim de gönlüm kız bebektı. Ama şimdi heyecanım değişti bakalım erkek annesi olmak nasılmış gece baya uyuyamadim. kıza yeğenimden alışkındim benim de öyle olacak gbi gelmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…