Aynen ya bizim bebelere şimdi nisbeten kalın stoklamak lazım önleri kış ve biz temmuz da o ürünleri bulamayiz
Ama cinsiyet belli degil
Ve ortak ürün yok denecek kadar az reyon bile farkli
Beyaz atlet de hiç sevmem

Ilk bebek ama değil mi

Benim 1 nisanda randevum ogrenir ogrenmez zibin tulum uzun kollu bulabildigimi alicam sezon sonu falan indirimde de olur hem

Kızlar şimdi e nabiz dan gördüm ikili tarama sonucun bir kısmı çıkmış.. papp- a 3.03 yazıyor beta hcg 25.3.. papp a ne oluyor ki acaba referans aralığı da vermemiş diğeri sanırım cinsiyet için baktığımiz değer Havalianne__ 25.3 cnm erkek bebek bu değer tuttu diyebilirim bende

Ayy inşallah bendede tutar, benim pappa değeri 2,51 hcg 20,2 idi

T tuboz cnm şimdi bir arkadaşımla konuştum ikea gulliver beşik almış o. Şimdi oğlu 3 yaşında ve hala kullanıyormuş çok memnunmuş. Yanını çıkarmış beşiğin ve yatağına yapıştırmış o da. Rahatça emzirdim izledim onu dedi. Uzun süreli kullanım açısından çok mantıklı

Eklentiler

• 42C3A38F-E0A7-450E-9E7A-6E6EEB947A8C.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 22
  • 3591D69C-1E24-4C9C-80D9-B4FB923BFD34.webp
    12 KB · Görüntüleme: 18
  • 3674776F-21C7-448E-A6AC-3E04B4929FCE.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
Ikea ya da gideyim o zaman saol canim

Benim 1 nisanda randevum ogrenir ogrenmez zibin tulum uzun kollu bulabildigimi alicam sezon sonu falan indirimde de olur hem
Emin misin
Ya ben artık suphe ediyom bu bebe gostermiycek yoga yapıyo benimkisi içerde geçen hafta kordonuyla oynuyodu arasinda sıkıştiriuodu
Dun karın ağrısı için gittigimde de yoga yapıyordu doktor bağdaş kurmuş oturuyo dedi baya salladi probu da kipirdatti

Kesinlikle haklısın. Yrn öğrenince başlıcam bende almaya. Kızsq gerek kalmayacak kızımdan çooook var kıyafet.. full pijama, hiç kullanılamayan hastane çıkışları bile var. Battaniye zibille. Kışlık ceketimsi bişiler bakabilirim belki. Erkekse yandım bir tane hediye hastane çıkışı var tam takım o kdr o da niye mavi geldiyse anlamış diilim karıştırdılar herhalde. Ztn kızım 6 aylıkken geldi giydirmek nasip olmadı. Artıl buna giydiririm . Ve bende çok şikayetçiyim bu mavi pembe olayına. Niye unisex yokki

Kizlar ben demistim benim aklim hala bunlarda hem anne yani hemde uzun sureli kullanacak..misafirlige cok gitmiyoruz gidincede benle yatsin poncik :)

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-16-23-35-30.webp
    28 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_2019-03-16-23-35-15.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 22

Ben chicco next to me den aşırı memnun kaldım 6-7 ay da kullandım. Kesinlikle tavsiye ederim.
Grip mi oluyorum ne aman dikkat kızlar ben sanırım dolaptan aldıgim sütle yaptığım gevreklerden dolayı grip gıbı oldum
Hapşırık tıksırık üşüme geziyom
Sen yine iyisin ben sinüzit oldum antibiotik kullanıyorum

Ahhh dikkat edin kızlar ben de grip oldum diye gittim Boğaz enfeksiyonu olmuşum doktor 5 gün rapor verdi. Ateşim yok ama öyle bir üşüme titreme tutuyor ki dün tüm güm burnumu bile çıkaramadım yorgan altından. Çok da korktum bebeğe bir zararı olacak diye. Bugün iyice salya sümük şakak ve alında gözlerde baskı zonklamaya döndü resmen kafam iltihapla dolu sanki. Doktor antibiyotiksiz zor geçer ama 20. Haftadan önce de antibiyotik önermiyoruz dedi. İnşallah çabucak toparlarız.

Kuzum next to me ler aşırı Pahalı 1400 fiyat verlmiş o sebeple baktık başkalarına. En azından daha uyguna ve daha uzun süreli kullanım olanağı olanları araştırıyoruz. Çoook teşekkürler ama tavsiyen için. Kesinlikle güzel bemce de

Kizlar ben demistim benim aklim hala bunlarda hem anne yani hemde uzun sureli kullanacak..misafirlige cok gitmiyoruz gidincede benle yatsin poncik :)
Çok tatlılar dimi? Ay ben de misafirliğe giderken ana kucağı var tiny love onu götürürüm. Ztn ya anneme ya kaynanama giderim kime gitcem. Olmadı bi yer yatağı yaparız olur biter. Misafirlik olayını çok şeyetmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…