- 20 Nisan 2018
- 69
- 73
- 8
- 38
Hormonlar geniz etini büyütüyormuş ondan tıkanıklık oluyormuş canım, bazende alerjik diyorlar bahar geldi artık öyle birşey de olabilirGünaydın kızlar sin günlerde sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum özellikle geceleri ama grip değilim sizce normal mi birde baş ağrısı var 2 gündür
Tiny lovedan bende alsammi ya sormustim sana kac kademeli? Cok temiz 2.eller var oyle alicam onu yoksa 800 tl suan :)) is yaparken falan koyabilirmiyim beybimi..bir yere giderkende onu gotururum..titresimi varmiydi ?Çok tatlılar dimi? Ay ben de misafirliğe giderken ana kucağı var tiny love onu götürürüm. Ztn ya anneme ya kaynanama giderim kime gitcem. Olmadı bi yer yatağı yaparız olur biter. Misafirlik olayını çok şeyetmemek lazım ☺
Genetik test nasıl ve neden yaptırdınız canım?Erkek canım %100 hem genetik test hem de doktorla baktık sünnetlik olmuş topları bile var
olabilir bence. alerjik olsa daha önce olurdu yani :)Karın bölgemde biraz kaşıntı var ama göbeğim çıkıyor ondan mı diyorum
Canım benim yaşım 36 olduğu için 2 li testte risk gelecek dedi doktorum kesin sonuç veren test olduğu için yaptırdık.Anne kanını alıp içinden bebeğin dna sini elde ediyorlar anne kanına karışan partiküllerden.Kromozom sayıp genetik hastalık var mı yok mu belirliyorlarGenetik test nasıl ve neden yaptırdınız canım?
Hayırlı olsun canımKızlar genetik test cinsiyet sonucu yarına kaldı ama ben bugün sinüzit agrım yüzünden doktora gittim.Kbb ci kadın doğum doktorundan teyid ettir yazdığım antibiotigi dedi.Augmentin yazdı zaten.Ben de doktoruma çıktım.Gel minnosa bir bakalım ne yapıyor dedi.Baktik bacak arasına bir geçtik..Ooo sünnetlik olmuş bu dediGenetik test sonucu kız dese testi geri gönderirim dedi o derece erkek yani.
Bu arada merak edenlere cin takvimi rus takvimi yüzük teorisi ebe takvimi kese yorumu hepsi kız idi.Tutmadi tabi ki.Zaten eğlencelik şeyler.Fotografimizi da koyayım şuracıkta dursun.2 oğlan annesi olmakmış nasipNeyse iyi tarafından bakalım,masraf yok bende..Bebek arabamız erkek takımlarımız oğlumdan kalan hiç açılmamış kıyafetlerimiz aklınıza ne gelirse her şeyimiz hazır
Ben mayıs-haziran gibi düşünüyorum. Sonra zaten havalar çok sıcak olur hamile hamile zor olur. Çok erken alışveriş yapmak da iyi değil sanki, bazen cinsiyetle ilgili süpriz değişiklikler olabiliyormuş 4.aydaKizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
Aslın da Nisan da mantıklıBenim 1 nisanda randevum ogrenir ogrenmez zibin tulum uzun kollu bulabildigimi alicam sezon sonu falan indirimde de olur hem
Iyiymis hersey zebilKesinlikle haklısın. Yrn öğrenince başlıcam bende almaya. Kızsq gerek kalmayacak kızımdan çooook var kıyafet.. full pijama, hiç kullanılamayan hastane çıkışları bile var. Battaniye zibille. Kışlık ceketimsi bişiler bakabilirim belki. Erkekse yandım bir tane hediye hastane çıkışı var tam takım o kdro da niye mavi geldiyse anlamış diilim karıştırdılar herhalde. Ztn kızım 6 aylıkken geldi giydirmek nasip olmadı. Artıl buna giydiririm . Ve bende çok şikayetçiyim bu mavi pembe olayına. Niye unisex yokki
2haftaya kadar normal canım. 38.haftaya doğru gününü yakalıyor. Benimkinin de karnı ve kafası 9gün önde, kendi 5gün önde falan oldu hep. Doğuma doğru gün gün azaldı. Dr lar bile diyor aynı cihazdan yarım saat sonra ölçüm yapsak farklı çıkabilir diyor. TakılmaBu arada kafa çapını olcmuş sanırım. Bpd 32 mm. Altında da haftası yazıyor. Normalde 14+5 olması gerekirken 16+0 gözüküyor. Kafasına göre mi büyük çıkmış, bu kadar önden gözükmesi normal mi bilemiyorum
bir sorun olsa söylerdi merak etme kendilerine saklamazlar gebelikle ilgili hiç birşeyi. Aksine en küçük ihtimali bile söylerler. 2haftaya kadar olan her fark normalKizlar bsey sorcam 1 hafta once falan ikili tarama yaptirmistim o zaman 13+2ydi ultrasonda 13+5 teshis edildi yazıyordu doktorda o kısmı kalemle isaretledi biseyde soylemedi bi sorunmu vardı sizce bilgisi olan varmi daha tam olarak sonuclari doktora gostermedim sadece ultrason sonucunu gördü
Ben de 10 gündür gripim. Hayatımda böyle grip olmadım. Ölüyorum dedim çoğu kez. Hapşırırken yere kapaklandım kaç defa düşün. Gece bile uyurken hapşırık gelir mi! Geliyormuş. İçim çıktı resmen. Bol C vitamini aldım ama banamısın demedi. Hala geçmedi ama hafifledi en azından. Oğlan da hasta olunca kendime hiç bakamadım. Şu kış bitsin gitsin istiyorum artıkGrip mi oluyorum neaman dikkat kızlar ben sanırım dolaptan aldıgim sütle yaptığım gevreklerden dolayı grip gıbı oldum
Hapşırık tıksırık üşüme geziyom
Bizim yazın yazlık olayı da oluyor uzun süreli kalıyoruz ama dediğin gibi olmadı dedesi yazlığa da bi yatak alıversin kuzuma park yatak almazsamÇok tatlılar dimi? Ay ben de misafirliğe giderken ana kucağı var tiny love onu götürürüm. Ztn ya anneme ya kaynanama giderim kime gitcem. Olmadı bi yer yatağı yaparız olur biter. Misafirlik olayını çok şeyetmemek lazım
Geçmiş olsun canım ya bünyeler zayıfladı ben de bahar geldi diye trenckot a geçmiştim bugün bu üşüme bana kaban giydircek2haftaya kadar normal canım. 38.haftaya doğru gününü yakalıyor. Benimkinin de karnı ve kafası 9gün önde, kendi 5gün önde falan oldu hep. Doğuma doğru gün gün azaldı. Dr lar bile diyor aynı cihazdan yarım saat sonra ölçüm yapsak farklı çıkabilir diyor. Takılma
bir sorun olsa söylerdi merak etme kendilerine saklamazlar gebelikle ilgili hiç birşeyi. Aksine en küçük ihtimali bile söylerler. 2haftaya kadar olan her fark normal
Ben de 10 gündür gripim. Hayatımda böyle grip olmadım. Ölüyorum dedim çoğu kez. Hapşırırken yere kapaklandım kaç defa düşün. Gece bile uyurken hapşırık gelir mi! Geliyormuş. İçim çıktı resmen. Bol C vitamini aldım ama banamısın demedi. Hala geçmedi ama hafifledi en azından. Oğlan da hasta olunca kendime hiç bakamadım. Şu kış bitsin gitsin istiyorum artık
Atma şansımı kullaniyorum tutarsa haber verKızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inş :) 12+6 dayız doktordan geldik bi bakar mısınız ben nub falan göremiyorum
Benim yıllardır hayalim bu ikea beşikler
Atma şansımı kullaniyorum tutarsa haber ver
O kadar attım hiç mi tutmadı neden kimse geri dönüt vermiyo ya
Benceeekız
canım bahsettiğin marka b ile mi başlıyor? doktoruna sormadan kullanma sakın alerjik reaksiyon gösterebilir. eğer aynı markadan bahsediyorsak 3 aylık bebeğe bile kullanabilirsin diyor onlar. çok tehlikeli . doktoruna sor öyle kullan. bir de arı ürünlerine ve penisiline alerjin var mı? varsa zaten sakın kullanma.Canlar günaydın,
Bende hasta olmakla olmamak arasında direniyorum genzim tıkalı burnum akıyor ara ara hapsuruk vs gümbür gümbür geliyorum diyor halbuki cokta iyi beslendigimi düşünüyordum ama yetmiyormuş
Ben size propolisi sorucam
Malum hala aburcubur yemeyi bırakmadım özellikle çikolata ve şeker ürünleri cokca tüketiyorum
Önüne gecmek icin propolis + bal + kakao karısımı buldum iyi bir markanın ama bal ve propolisi gebelerin tükebilecegiyle ilgili hiç bi yazı bulamadım
Aranızda kullanan veya bilgisi olan var mı ?
Aynen o b ile baslayan :)canım bahsettiğin marka b ile mi başlıyor? doktoruna sormadan kullanma sakın alerjik reaksiyon gösterebilir. eğer aynı markadan bahsediyorsak 3 aylık bebeğe bile kullanabilirsin diyor onlar. çok tehlikeli . doktoruna sor öyle kullan. bir de arı ürünlerine ve penisiline alerjin var mı? varsa zaten sakın kullanma.
Ben ilk heyecanla aldıklarımı giydiremedim. Bir tanesini çok istedim giysin diye mevsimi de uygundu, üstünde 1m yazıyordu ama 15günlük Bebek ağladı ben sıkıştım diye. Aylar uymayabiliyor. Bebek kilolu doğduysa bir de 2. ayında 6aylık kıyafet giydirmek zorunda kalabilirsin. Bir de bazı bebekler alerjik olabiliyor. Benim bütün trikolar kaldı giydiremedim mesela. Vücudu kızarıyordu benek benek. En iyisi 28.haftada başlamak alışverişe. Kaç kilo doğacağı az buçuk belli olmaya da başlıyor. Büyük parça şeylerini almaya başlayabilirsin ama.Kizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?