Günaydın kızlar sin günlerde sürekli burun tıkanıklığı yaşıyorum özellikle geceleri ama grip değilim sizce normal mi birde baş ağrısı var 2 gündür
Hormonlar geniz etini büyütüyormuş ondan tıkanıklık oluyormuş canım, bazende alerjik diyorlar bahar geldi artık öyle birşey de olabilir

Tiny lovedan bende alsammi ya sormustim sana kac kademeli? Cok temiz 2.eller var oyle alicam onu yoksa 800 tl suan :)) is yaparken falan koyabilirmiyim beybimi..bir yere giderkende onu gotururum..titresimi varmiydi ?

Kızlar merhaba ben de eylül annesi olacağım inş :) 12+6 dayız doktordan geldik bi bakar mısınız ben nub falan göremiyorum

Eklentiler

• 9C0A35E2-5A90-41C4-A496-C07B07C664D8.webp
    35 KB · Görüntüleme: 26
Genetik test nasıl ve neden yaptırdınız canım?
Canım benim yaşım 36 olduğu için 2 li testte risk gelecek dedi doktorum kesin sonuç veren test olduğu için yaptırdık.Anne kanını alıp içinden bebeğin dna sini elde ediyorlar anne kanına karışan partiküllerden.Kromozom sayıp genetik hastalık var mı yok mu belirliyorlar

Hayırlı olsun canım Günlerimiz aynı, ama bizim doktor ser verip sır vermiyor. Erkekmiş gibi sinyal veriyor arada ama göremedim diyor.

Kizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
Ben mayıs-haziran gibi düşünüyorum. Sonra zaten havalar çok sıcak olur hamile hamile zor olur. Çok erken alışveriş yapmak da iyi değil sanki, bazen cinsiyetle ilgili süpriz değişiklikler olabiliyormuş 4.ayda

Iyiymis hersey zebil
Ben hatıralık malzeme dışında herşeyi vermiştim birilerine o kadarki 2. Yi düşünmüyordum

Bu model de güzelmiş

2haftaya kadar normal canım. 38.haftaya doğru gününü yakalıyor. Benimkinin de karnı ve kafası 9gün önde, kendi 5gün önde falan oldu hep. Doğuma doğru gün gün azaldı. Dr lar bile diyor aynı cihazdan yarım saat sonra ölçüm yapsak farklı çıkabilir diyor. Takılma
bir sorun olsa söylerdi merak etme kendilerine saklamazlar gebelikle ilgili hiç birşeyi. Aksine en küçük ihtimali bile söylerler. 2haftaya kadar olan her fark normal
Grip mi oluyorum ne aman dikkat kızlar ben sanırım dolaptan aldıgim sütle yaptığım gevreklerden dolayı grip gıbı oldum
Hapşırık tıksırık üşüme geziyom
Ben de 10 gündür gripim. Hayatımda böyle grip olmadım. Ölüyorum dedim çoğu kez. Hapşırırken yere kapaklandım kaç defa düşün. Gece bile uyurken hapşırık gelir mi! Geliyormuş. İçim çıktı resmen. Bol C vitamini aldım ama banamısın demedi. Hala geçmedi ama hafifledi en azından. Oğlan da hasta olunca kendime hiç bakamadım. Şu kış bitsin gitsin istiyorum artık

Bizim yazın yazlık olayı da oluyor uzun süreli kalıyoruz ama dediğin gibi olmadı dedesi yazlığa da bi yatak alıversin kuzuma park yatak almazsam diğerleri de yer yatağı vs ayarlasın

Geçmiş olsun canım ya bünyeler zayıfladı ben de bahar geldi diye trenckot a geçmiştim bugün bu üşüme bana kaban giydircek

Benim yıllardır hayalim bu ikea beşikler
Ve o yan çıtası çıkınca anne yanı oluyorsa süper
Sadece bir arkadaşım sallanmıyor acaba ihtiyaç duyar mısın dedi bilemiyorum ki ilk bebek
Beşiğin sallanıp salınmaması önemli mi kızlar ?

Atma şansımı kullaniyorum tutarsa haber ver
O kadar attım hiç mi tutmadı neden kimse geri dönüt vermiyo ya

Benceee kız

Yazarım tabii 3 hafta kadar sonra :) bu nub işini anlamak gerçekten çok zor Teşekkürler yorumun için anlayan varsa tahminleri beklerim yine :)

canım bahsettiğin marka b ile mi başlıyor? doktoruna sormadan kullanma sakın alerjik reaksiyon gösterebilir. eğer aynı markadan bahsediyorsak 3 aylık bebeğe bile kullanabilirsin diyor onlar. çok tehlikeli . doktoruna sor öyle kullan. bir de arı ürünlerine ve penisiline alerjin var mı? varsa zaten sakın kullanma.

Aynen o b ile baslayan :)
Alerjik bünyem var ama bişey yapmadı doktoruma sordum kullanabilirsin dedi
Propolis oranı cok düşük ondan belkide yüzde 1miydi neydi

Kizlar kendimi zOr tutuyorum alisveris yapmamak icin sizce ne zman baslanmali ilk ya hic tecrubem yok ama gordukce alasim gelio :))
Ben ilk heyecanla aldıklarımı giydiremedim. Bir tanesini çok istedim giysin diye mevsimi de uygundu, üstünde 1m yazıyordu ama 15günlük Bebek ağladı ben sıkıştım diye. Aylar uymayabiliyor. Bebek kilolu doğduysa bir de 2. ayında 6aylık kıyafet giydirmek zorunda kalabilirsin. Bir de bazı bebekler alerjik olabiliyor. Benim bütün trikolar kaldı giydiremedim mesela. Vücudu kızarıyordu benek benek. En iyisi 28.haftada başlamak alışverişe. Kaç kilo doğacağı az buçuk belli olmaya da başlıyor. Büyük parça şeylerini almaya başlayabilirsin ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…