Bana gayet 8.mi 10.mu haftamda ne antibiyotik kullandırmıstı doktorum :)

Tiny lovedan bende alsammi ya sormustim sana kac kademeli? Cok temiz 2.eller var oyle alicam onu yoksa 800 tl suan :)) is yaparken falan koyabilirmiyim beybimi..bir yere giderkende onu gotururum..titresimi varmiydi ?
Var titreşimi. Müzikve ışıklı da aynı zamanda. Ama onu alcağına daha uygun fiyatlısu çıkmıştır ya du bakiim hemen. Çünkü bişi tutunca hemen diğer markalar da yapıyor. Düzenleme yaptım hemen bak buldum bile ebebekte. Ay ne farkı var tiny lovela hiç yok al bunu gitsin

Eklentiler

• 47F17BE3-1BAE-49D8-852C-977FCC56DFF7.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 76E04311-4DB0-416F-BF80-23AE01CD777A.webp
    18 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bizim yazın yazlık olayı da oluyor uzun süreli kalıyoruz ama dediğin gibi olmadı dedesi yazlığa da bi yatak alıversin kuzuma park yatak almazsam diğerleri de yer yatağı vs ayarlasın
Yazlıkta çift kişilik yatak bir de kızıma tek kişilik var. Birleştirir maaile yatarız artık

Bence çok önemli diil. Annemler ayağında sallıyordu kızımı ama ben emzirince uyuyordu ztn sallamadım. Elimle pış pış yaparım nasılsa dibimde olcak

Aynen o b ile baslayan :)
Alerjik bünyem var ama bişey yapmadı doktoruma sordum kullanabilirsin dedi
Propolis oranı cok düşük ondan belkide yüzde 1miydi neydi
aynen canım bende baktım şimdi %1 çok düşükmüş. kullan o zaman doktorunda kullan demiş. yalnız tadı çok güzelmiş yorumlarda öyle yazıyor :) dozu kaçırma

Benim adamda X kromozomu yok kızlar emin oldum artık.Ailede yok bu 6.erkek torun olacak.Kayinpederde de yok x kromozomu Bunların spermlerinin hepsi y.kim demiş %50 %50 diye.Nerde bu %50?Ben artık üremeyeceğim.3.yu yapsam o da erkek olur

hahahah alemsin yahuuu sende kızı bulana kadar dene olmazsa bizimkiler erkeği bulana kadar denemişler 5. de buldular

Ahahaha Allah iyiliğini versin bu arada tüpleri bağlatma olayını dr uma sordum. Erken menapoza girersin dedi. Bir de çocukların 5 yaşına dek lösemi riski yüksekmiş sonra çok düşüyormuş (Allah korusun) tekrar bir çocuk sahibi olmak zorunda kalırsan ne olacak dedi. Eşinde izni gerekiyor ayrıca bu işlem için. Eşim olmaz diyor her ne kdr üçüncüyü asla istemesek de. Artık yine spirale döncem mecbur yoksa kazaya kurban gidebilirim yine

bende mi alsam acaba diye düşünmedim değil :)
Valla ben gibi seker cikolata her gün tüketiyorsan kesinlikle al derim
Bak öglene doğru yarım tatlı kaşığı yedim kıvamı yoğun baya tamamen kesti tatlı ihtiyacımı (yarıyıda öğleden sonra yerim diye bırakmıstım :))
En azından sağlıklı

Tamam canım çok sağol

Kizlar illa ikea olmasin derseniz biraz arastirin hem sallanan hem anne yani besikler var..ben pierre cardinde buldum bir magazada Ank.da bulabilirsiniz :) cok cici anne yani besikler var

Tesekkurler tatlim :) hem gidince bir yere yatak niyetine kullanilir..tiny loveda boyle elle sallaniyor mu :)

Cnm seninki kiz mi acaba kizlar gostermez diyorlarya bi daha ne zamana gideceksin. Doktor soylemezse hemen ozele giderim daha fazla bekleyemem

2 haftadır ağzıma tatlı sürmedim. sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye verdim kendimi ilk üç ay 3 kilo gelince

2 haftadır ağzıma tatlı sürmedim. sağlıklı beslenmeye dikkat etmeye verdim kendimi ilk üç ay 3 kilo gelince
Hmm evet cok olmus üc ayda ama olsun toparlarsın düzene alısınca :)
Bende sözde saglıklı besleniyorum ama anca bu kadar oluyor zaafım var :)

Tesekkurler tatlim :) hem gidince bir yere yatak niyetine kullanilir..tiny loveda boyle elle sallaniyor mu :)
Özellikleri tamamen aynı. İkisi de sallanıyor, 18 kg a kadar taşıyor. 3kademe. İlerde Sandalye gibi oturabiliyor.
Tek fark ; bu Türk malı, tiny love ise İsrail malı.

Hayırlı olsun canım Günlerimiz aynı, ama bizim doktor ser verip sır vermiyor. Erkekmiş gibi sinyal veriyor arada ama göremedim diyor.
Canım erkek olduğu çok net belli oluyor ya hani bebek 10 cm malzeme toplamı 2 cm nerdeyse doktor bakmasa ben derdim bu erkek diye
kız olabilir mi acaba seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…