Bizde y arıyoruz

Canım ben daha sormadim ama tupleri baglatinca tup bebek yapilamiyor mu?Zaten 40 yasindan sonra tup bebek yapmak daha mantıklı gibi

Kizlar bende bugün kendi doktoruma kontrole gittim dün baska doktor kız demişti ama kendi doktorum tahmin yapamadı çünkü meleğim kukusunu göstermedi edepli yavrum :) 2hafta sonra gel dedi doktorum yani 17ci haftada AFP testi yapıcaz dedi.bakalm smdi iki hafta daha beklicem bseyler alabilmek için

Cnm seninki kiz mi acaba kizlar gostermez diyorlarya bi daha ne zamana gideceksin. Doktor soylemezse hemen ozele giderim daha fazla bekleyemem
Ben hep özele gidiyom canım bilmem belki kızdır o sebeple gostermiyordur erkekler hemen gösterir derler
kızsa da erkekse de ben de hayal çok farketmez

Sağol canım hepimiznkini bağışlasın rabbim. Ben öğrendim oğlum olacak inşallah:))

Yooo inanmam öyle yöntemlere falan milyonlarcadan 1 tanesini bizim belirleme şansımız ya da kudretimiz olması mümkün mü
Bana da inandırıcı gelmiyor yöntemler , bi yerde okumuştum yumurtlama da yumurtlamanin olduğu gün tutarsa erkek diyordu benim o gün tutma ihtimali yüksek diğer günlerde dogurgan dönemde bi gün tutarsa kız yumurta birakilinca olan erkek die.. doktora dün sordum bi bu ihtimal olur sadece bize göre bilimsel açıklaması yok demisti yüzde elli her zaman dedi

Valla benim de elimde bebek imin 12.haftada 8 dakikalık ultrason videosu var, 4 boyutlu görüntüsü var, mesanesine kadar baktı doktor ama cinsiyet söylemedi kesin o videonun bi yerlerinde görünüyordur ama ben hiç anlamıyorum

Sen video atabilir misin canım

Hayırlısı olsun canım.
AFP testi ne oluyormuş. Kan tahlili mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…