Benim de ilkim kiz. Biz Balikesirdeyiz ilcesinde. Ama gecen yaz tasindik 8 senedir Istanbul'da yasiyorduk. Erdem hastanelerini biliyorum cakmakta da var umraniyede. Ben Pendikte bir hastaneye gidiyodum ordayken
Valla benim de elimde bebek imin 12.haftada 8 dakikalık ultrason videosu var, 4 boyutlu görüntüsü var, mesanesine kadar baktı doktor ama cinsiyet söylemedi kesin o videonun bi yerlerinde görünüyordur ama ben hiç anlamıyorum
Ya bu genetikte yanilma payi olmaz dimi cinsiyette dusunsene tam kesin diyosun bir bakiyosun farkli birde bu test sonrasi biz bu afp testine falan gircekmiyiz..direk detayliya kadsr bir test istemiyorum mumkunse ya..bir de seker yuklemesi var dimi..
Merhaba arkadaşlar bugün 2 li tarama testimin sonucunu aldık sonuç 1/197 cıktı yurt dışına kan örneği göndermemiz söylendi ama biz göndermeyi düşünmüyoruz .. Lütfen bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Ya bu genetikte yanilma payi olmaz dimi cinsiyette dusunsene tam kesin diyosun bir bakiyosun farkli birde bu test sonrasi biz bu afp testine falan gircekmiyiz..direk detayliya kadsr bir test istemiyorum mumkunse ya..bir de seker yuklemesi var dimi..
Yanılma payi yok canım.Bir de benim olayda hiç yanılma payı yok yani.Detayli ultrason başka birşey ama bence gebeliğin en önemli noktası.Yani bu genetik testte sadece genetik birkaç hastalık var mı yok mu ona bakıyorlar.Bebegin kalp hastası olup olmadığını mesela göremez yani. Detaylı ultrason şart olmazsa olmaz. Şeker testi tartışılır bence gereksiz
Canım erkek olduğu çok net belli oluyor ya hani bebek 10 cm malzeme toplamı 2 cm nerdeyse doktor bakmasa ben derdim bu erkek diye kız olabilir mi acaba seninki
Bilmiyorum ki canım. Çevreden de çoğu kişi erkek olcak sizin diyor. Kız istediğimizi bildiklerinden gıcıklık mı yapıyorlar ne Ben bile kendimi erkeğe hazırladım. Oysa en başından beri kız ismiyle hitap ediyoruz Hayırlısı
Kizlar ne yersem yiyeyim yani saglikli beslendim bugun mesela yemek borum yaniyo resmen 2 gündür...saclar cikiyormus sanirim ama bunun icin kullandiginiz bir sey varmi doktorlada konuscam
Merhaba arkadaşlar bugün 2 li tarama testimin sonucunu aldık sonuç 1/197 cıktı yurt dışına kan örneği göndermemiz söylendi ama biz göndermeyi düşünmüyoruz .. Lütfen bu konuda tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi?
Yas kac canim ? Ben gonderdim ama benim kan degerim yuksekti icim rahat olsun istedim..bu degerler ise bana inandirici gelmiyo.. 1/50 cikip tertemiz sonuclar alanlar olmus ama ne desekte icin rahat etmez durumun varsa yaptir gitsin
Yanılma payi yok canım.Bir de benim olayda hiç yanılma payı yok yani.Detayli ultrason başka birşey ama bence gebeliğin en önemli noktası.Yani bu genetik testte sadece genetik birkaç hastalık var mı yok mu ona bakıyorlar.Bebegin kalp hastası olup olmadığını mesela göremez yani. Detaylı ultrason şart olmazsa olmaz. Şeker testi tartışılır bence gereksiz
Ben mayıs-haziran gibi düşünüyorum. Sonra zaten havalar çok sıcak olur hamile hamile zor olur. Çok erken alışveriş yapmak da iyi değil sanki, bazen cinsiyetle ilgili süpriz değişiklikler olabiliyormuş 4.ayda