Yas kac canim ? Ben gonderdim ama benim kan degerim yuksekti icim rahat olsun istedim..bu degerler ise bana inandirici gelmiyo.. 1/50 cikip tertemiz sonuclar alanlar olmus ama ne desekte icin rahat etmez durumun varsa yaptir gitsin
Kan tahlili canim bebegin omurgası ve enzimleri normal mi Allah korusun organda hasar flan var mı bunu gösteren bi testmis. 3lu 4lu taramanin yerine geçiyormuş bu tek tahlil yeterli senin için dedi
Ya bu genetikte yanilma payi olmaz dimi cinsiyette dusunsene tam kesin diyosun bir bakiyosun farkli birde bu test sonrasi biz bu afp testine falan gircekmiyiz..direk detayliya kadsr bir test istemiyorum mumkunse ya..bir de seker yuklemesi var dimi..
Ben bugün detaylı ultrasona randevu aldım 11 nisana fiyatlar ne uçuk ya medical park 596 dedi 420 ye buldum internet ten araştırdım çok ovuyolar Anadolu yakası için bağdat caddesinde zeki sahinoglu bir de radyoloji uzmanları da yapabiliyormus ama en iyisi perinatolog olmasiymis çok merak ediyorum minnoşu pancoda çok indirim vardı hastane çıkışını aldım ben şimdiden yelekler takımlar baya iniyordu kasada beşikte geldi kurduk bugün bakmak için sallanan oval beşik aldım çok rahat etmiştim kızımda heryere taşıyodum baya Bi eksiği bitti diğer üçünde böyle erken almamıştım ama hayırlısı bu da böyle oldu detaylı da erkek çıkarsa yandim
Kizlar ne yersem yiyeyim yani saglikli beslendim bugun mesela yemek borum yaniyo resmen 2 gündür...saclar cikiyormus sanirim ama bunun icin kullandiginiz bir sey varmi doktorlada konuscam
Canım ben de baştan beri öyle. Gebelik reflüsü diyorlar. Bazı yiyecekler de dokunabiliyor 2 gündür ne yediğine bi dikkat et bakalım. Ben gaviscon şurup kullanıyorum. Ama çok çok etkili diyemem.
Ben bugün detaylı ultrasona randevu aldım 11 nisana fiyatlar ne uçuk ya medical park 596 dedi 420 ye buldum internet ten araştırdım çok ovuyolar Anadolu yakası için bağdat caddesinde zeki sahinoglu bir de radyoloji uzmanları da yapabiliyormus ama en iyisi perinatolog olmasiymis çok merak ediyorum minnoşu pancoda çok indirim vardı hastane çıkışını aldım ben şimdiden yelekler takımlar baya iniyordu kasada beşikte geldi kurduk bugün bakmak için sallanan oval beşik aldım çok rahat etmiştim kızımda heryere taşıyodum baya Bi eksiği bitti diğer üçünde böyle erken almamıştım ama hayırlısı bu da böyle oldu detaylı da erkek çıkarsa yandim
Canım ben de baştan beri öyle. Gebelik reflüsü diyorlar. Bazı yiyecekler de dokunabiliyor 2 gündür ne yediğine bi dikkat et bakalım. Ben gaviscon şurup kullanıyorum. Ama çok çok etkili diyemem.
Ay perisan oldum ya..yeni bssladi bu..yaniyoorum :) saclari cikiyomus ondan mi bilmiyorum..hep yedigim bir yogurt var.bu sabah bulantimda vardi..günü gününe tutmuyo zaten
Bilmiyorum ki canım. Çevreden de çoğu kişi erkek olcak sizin diyor. Kız istediğimizi bildiklerinden gıcıklık mı yapıyorlar ne Ben bile kendimi erkeğe hazırladım. Oysa en başından beri kız ismiyle hitap ediyoruz Hayırlısı
Aaayni durum.bizdede var canım kız olsun deyip duruyor uz herkes erkektir diyor doktorda net değil ama oyumu erkekten yana kullanıyorum diyor. Bizde de kız ismi filan herşey tamam ama kendimi oğlana alistirdim resmen oğlana benzetip sonra kız çıkan var mı acaba kıza benzetip oğlan çıkan okuduk burda ama
Ay perisan oldum ya..yeni bssladi bu..yaniyoorum :) saclari cikiyomus ondan mi bilmiyorum..hep yedigim bir yogurt var.bu sabah bulantimda vardi..günü gününe tutmuyo zaten
Evet öyle birşeyler konuşuluyor ama detayını hiç okumadım.X spermler çok yaşıyor o yüzden ilişkiden 2 gün sonra dollenirse kız olur vb ya da tam tersi öyle teoriler varmış..Ben cin takvimi rus takvimi kese pozisyonu gibi cinsiyet tahmini yöntemlerine de eğlence amaclı yaklaşıyorum hani gönül bir cinsiyet istiyor onu söylerse biraz tatmin oluyorsun Zaten tutma ihtimali %50 yani oldukça yüksek.Bende o da tutmadı ki işin şakası bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alalım gerisi lâf...
Ya bu genetikte yanilma payi olmaz dimi cinsiyette dusunsene tam kesin diyosun bir bakiyosun farkli birde bu test sonrasi biz bu afp testine falan gircekmiyiz..direk detayliya kadsr bir test istemiyorum mumkunse ya..bir de seker yuklemesi var dimi..
Benim de ilkim kiz. Biz Balikesirdeyiz ilcesinde. Ama gecen yaz tasindik 8 senedir Istanbul'da yasiyorduk. Erdem hastanelerini biliyorum cakmakta da var umraniyede. Ben Pendikte bir hastaneye gidiyodum ordayken