Evet ben bulent beyin hastasıyım ama hastanesi kartal soğanlıka taşındı cok memnunum doktorumdan uzun uğraşlar ve denemeler sonucu en son onda karar kıldım
Perinatologmus bana cok ters yeri ama detaylı icin gelebilirim belki:)
Muayne fiyatını biliyormusun

Canım iyi de genetik hastaliklar tedavi edilemez
Ve bu testler de genetik hastalıkları ölçüyor
Ayrıntılı ultrasona gelince onun bir zamani var şahsen bana uyamamıştı ama sonuçta Allah korusun herhangi bir rahatsızlık olsa bu teknolojiyle tespit edilir ya da sevk edilir diye düşünüyorum

2 3 4 testler sık hata veriyor aksi her iki türlü de mevcut
Ve kalan 6 aylık kısmın gereksiz üzüntü efor kaybı endişe ile geçtiğine sahit olduğumuz onlarca insan var

Aldirmak göze alınacaksa bence en mantıklısı genetik test ( o da her bütçeye uymuyor...)

Evet özele gidiyorum da testlerimi devlette yaptırıyorum canım. Maddi açıdan dolayı. Bide devlette doğum yapmıştım daha önce gerçekten berbat bi ilgi alaka
Resmen azarliyorlar. Ben detaylı ultrasonu yaptırmıştım. Ama ikiliyi yaptirmadim. Bilmiyorum zaten detaylıda da çıkıyor bir sorun olduğu zaman. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba.

bende bunu diğerini cevapladıktan sonra gördüm nasıl güzeldir inşallah sonuçlar. cinsiyet için bişey dedi mi?
Çok şükür canım sonuc iyi. Seninkinin de iyi olmasına co sevindim. Çıkıntıyı go
bende bunu diğerini cevapladıktan sonra gördüm nasıl güzeldir inşallah sonuçlar. cinsiyet için bişey dedi mi?
Sağol canım 2 li test güzeldi çok şükür, seninde olumlu olmasına sevindim. Çıkıntıyı gördü .Erkek olarak düşünebiliriz. Ama 1ay sonra tam net olacak dedi. Bence bu da net. Öncelikle sağlıklı olsun inşallah.Sanırım kıza çok kuruldum, modum düştü sanki. İlki erkek 2. Kız hayal etmiştim.

Ben detaylı ultrasondan bahsediyorum ama :)

Kızlar detaylı ultrason özelde Ne kadar. Yada devlette yaptırmak icin randevu mu aliniyor. Bilen varmı?

Bende detaylıyı destekliyorum üclü dörtlü yaptırmayacagım zaten sanırım yanlıs ifade ettim kendimi :)

Bende detaylıyı destekliyorum üclü dörtlü yaptırmayacagım zaten sanırım yanlıs ifade ettim kendimi :)

Anladım canım. Aynen bende detaylı ultrasonu yaptırmıştım kızımda. Simdi de yaptıracağım insallah. Benim durumum biraz komik. Özele gidiyorum. Bir test isteyince doktorum devlette yaptırıyorum. Doğumu da özelde yapmayi düşünüyorum ne kadar karışık degil mi

Yok değil :)
Doktorum yapılması gereken testleri verince istersen saglık ocagındada yaptırabilirsin vs diye yönlendirmişti sonucta artık attıgımız adım para resmen
Az hesaplı olmak lazım :)

Yok değil :)
Doktorum yapılması gereken testleri verince istersen saglık ocagındada yaptırabilirsin vs diye yönlendirmişti sonucta artık attıgımız adım para resmen
Az hesaplı olmak lazım :)

Gerçekten öyle valla . Özeller cok pahalı. Ama devlette birdaha doğum yapmam asla. Istanbulda zeynep kamilde yapmıştım. Pisman oldum gerçekten. Sen hangi sehirdesin canim bu arada

Gerçekten öyle valla . Özeller cok pahalı. Ama devlette birdaha doğum yapmam asla. Istanbulda zeynep kamilde yapmıştım. Pisman oldum gerçekten. Sen hangi sehirdesin canim bu arada
Bende İstanbul’dayım anadolu yakasında
Zeynep Kamil de gecen yıl arkadasım dogum yaptı hatta banada önerdi ama calısıyorum haftaici devlete gidemem sigortamda oldugu icin özele gidiyorum bende

Bende İstanbul’dayım anadolu yakasında
Zeynep Kamil de gecen yıl arkadasım dogum yaptı hatta banada önerdi ama calısıyorum haftaici devlete gidemem sigortamda oldugu icin özele gidiyorum bende

Valla ben tavsiye etmiyorum kimseye. Gerci 5 sene oldu belki degismiste olabilir ama. Insanları baya azarlamakla meşurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…