kızlar bu kadar sert çıkışmanıza gerek yok testler hakkında. hepimiz anneyiz, testi yaptırmayan bencil olarak gösteriliyor. sanki bebeğini düşünmüyormuş gibi. yada vicdansız biriymiş gibi. herkesin kararına saygı duyuyorum yaptırana da yaptırmayana da. ama yaptırmamak bi ayıp veya suc değil. yada yaptırmayan dünyanın cahili de değil. çok şükür hepsinin farkındayız. kendimi sorguladım resmen ben kötü bir annemiyim diye. hayır değilim. çocuğum için en iyisini benden başkası düşünemez. o yüzden saygı

Kendimi daha da strese sokmak istemedim. Yoksa ben yapacagimi bilirdim. Istanbulun en buyuk universite ve arastirma hastanesinden doktor kovdurmuslugum var benim. Babama insanca muamele yapmadigi icin... dua etsin hamileyim. Eve cok yakin, o yuzden degistirmeyecegim. Tavri da devam ederse o zaman kendi bilir ☺ hayrina olmaz... sanki onlara haber vermezsem cocuk dogmayacak o denli onemsiyorlar kendilerini. Densizler...

Canlar ben de fiyat paylasayim. Ist disinda yasiyorum. Normal 2000 tl, zorunlu sezaryen 2200 du sanirim. Istege bagli sezaryen 3200 tl. Ama 2 gece yatis veriyor hastane. Ayrica detayli icin randevu aldim bugun. 400 tl nakit. Ikili testi cok uyguns yaptirmistim. 76 tl+95 tl doktor muayene ucreti. Muayene ucretim de 95 tl standart...

Çıkışmıyoruz canım sadece neden teknolojiden yararlanmıyoruz diyoruz . Ben hem ablamda hem arkadaşım da böyle bir durum yaşadığım için doktorun dediklerini yaptırma taraftarıyım tamamen bundan kaynaklı tabi ki herkesin kendi tercihi .

bunca stresi yaşayıp hamileliği zehir olup sapasağlam doğan bebekler de var. ya da tam tersi olan da var. ben kendimi teslim ettikten sonra hiçbir testi yaptırmasam da olur. rabbimden gelen başım üstüne, özel bi çocuksa da ne mutlu bana ki bununla lütuflanmışım :)

Bak ona kesinlikle katılıyorum . Özel çocukta önlem alınsın demiyorum zaten . Bebeği almak zorunda oldukları durumdan bahsediyorum .

Bak ona kesinlikle katılıyorum . Özel çocukta önlem alınsın demiyorum zaten . Bebeği almak zorunda oldukları durumdan bahsediyorum .
işte bana almak zorundayız dese. ablanın yaşadığını yaşasam bana doktor “ya anne karnında ölüp senin hayatını tehlikeye atacak, ya da doğar doğmaz ölecek” dese kesinlikle sıkı takip altında doğurmayı tercih ederdim. benim hayatımı tetiklediği an zaten alınır bebek. ama bu benim tercihime bırakılıyorsa durum o kadar da vahim değildir. belki doğunca ölecek ama ben onu görmüş kokusunu almış olacağım. belki organları başka insanlara hayat olsun diye bağışlarım. belki de bu dediklerinin hiçbiri olmaz ve bebeğim yaşar. ben hepsini yaşayıp görmek isterim ihtimaller üzerine onun hayatını elinden alamam

İşte öyle demesi kolay konsey toplandı bebeği almalıyız diye . Doğmasını bekleme gibi şansları yoktu her ikisinin de

İşte öyle demesi kolay konsey toplandı bebeği almalıyız diye . Doğmasını bekleme gibi şansları yoktu her ikisinin de
o zaman zaten anneye fikrini bile sormazlar. direkt alırlar yani. bende diyorum ki bu seçimi bana bırakırlarsa ben doğurmayı seçerim. neyse allah kimseyi bunlara mecbur etmesin hepimizin sağlıkla kucağına versin

O konseyleri iyi bilirim. Yengem için gittiğimizde biz beklerken içeri giren bir hamileye "almamız lazım bu bebekten hayır gelmez" demişlerdi

Benim arkadaşımın bebeğini doğar doğmaz ameliyata almislardi önceden problem tespit edildiği icin.Sırf hamileligi stressiz geçireyim diye son ana bırakilmamali.Saniyelerin bile önemi olabilir çünkü.

Bana sadece afp dedi . 3 lü 4 lü bişey demedi . Zaten sormadan da hiç bişey söylemiyor.
Ben 3lu yaptırmisim afp değerim yaziyo e Nabizda. Herhalde 3lu 4lude bu değerlere bakıldığı için afp demeyi yeterli bulmuştur doktor. Bana 3lu test fln diye de bse demedi. Ne testi dedim doktora bel ayrikligi fln dedi. Kanımı verdiği yerde öğrendim 3 lu yaptirdigimi

Anladım canım teşekkür ederim . İlk gebelik olunca doktorun söylediği herşeyi araştırası geliyor insanın . Pek bilgim olmadığı için .

Benim arkadaşımın bebeğini doğar doğmaz ameliyata almislardi önceden problem tespit edildiği icin.Sırf hamileligi stressiz geçireyim diye son ana bırakilmamali.Saniyelerin bile önemi olabilir çünkü.
Katılıyorum

Doğum biraz da şans işi sanırım. Ben 17ay önce İstanbul Ümraniye sur hastanesinde sezaryen oldum. 24.haftamda başlamıştım oraya. 900₺ normal, 1200₺ sezaryen fiyatıydı. Gece doktoru getirmesi 450₺ idi. Ozamanlar civar hastaneler 3000₺ -5000₺ civarıydı. Kapıda tesadüf Doğum sonrası kontrole gelen hastalara denk düştüğümde hep sordum Doğum nasıl geçti dikişi iyi midir falan diye. Hep memnunlardı ki çok şükür ben de memnun kaldım. Odalar geniş ferahtı, Doğum sırasında tüm isteklerim karşılandı, gece Saat başı ebe geldi kontrol etti bebeği ve beni. Tüm çalışanlar da kadındı. Doğumdan birkaç ay sonra hisar Çamlıca oldu orası. Tabi oyüzden fiyatlar artmıştır. Ama Taşınmamış olsak yine oraya giderdim.

Hisar hastaneleri bambaşka bi boyutta ya fiyat konusunda çok tuzlu. Acıbadem’le felan yarışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…