Piyasaya göre bi tık fazlaymıs gerçekten benim gibi tek seferlik giden icin olabilir belki
Evet bna göre de fazla doğum icin 4 5 bin dedi oda fazla geldi ama riskli gebelik uzmani ve gerçekten cok iyi bi doktor isminle hitap eder unutmaz kullandığım extra ilaclarima kdar bilir dozu arttirmistik nasıl hissedyosun dye sorar o kadar hastasinin içinden seni böyle özel hissettirmesi ve güven vermesi çok güzel. Bundan önce baska bi prof.a gidiyordum oda 300dü her gidişim de tüm hikayemi bastan anlatır tum ilaclarimi hatirlatirdim. O yüzden cok memnunum doğum cok yüksek geldi o biraz sarsacak ama bebeklerimiz saglikli olsunda para kazanılır diyelim

Canım ben de devlette yaptırdım orda da sonuç gözükmüyor. Elden gidip alınıyordu. Belki biz uzaktan ulaşıp gereksiz evham ya da yorum yapmayalım diyedir
Ben de İnternetten takip ediyorum 2 hafta oldu hala sonuç yok demekki İnternete düşmüyor. Haftaya randevu aldım gidip elden alayım bari. Benim de devlette yapıldı

Canım imkanın varsa aile hekiminin değiştir. O ebelerle, hemşirelere filan daha çok iş olacak, bebeklerin aşıları vs. Benim hemşirem de az patavatsız ama çok ilgili beni hemen oturttu, uzun uzun beslenmem dahil herşeyi anlattı filan.

Çünkü zamanında bildirmedigi icin senin üstünden para alamıyor. Hemsireler bizi hayrina aramadi her gebe üzerinden takip bedeli alıyorlar. Ikramiye gibi düşün her gebeden kişi başı alıyor. Kendi beceriksizligine sinirlenip sana yansıtmıştır. Ister saglik ocağını ister doktorunu değiş e nabizdan muameleleri hosuna gitmezse

Olsun bak dogumdan kardasın öyle düşün genel olarak 10bin civarı istanbulda :)

M Mimicikk Doğum fiyati iyiymis bence de central de mi yaptiriyo doğumu hastane nereydi ?
Bi de bu doktorun detaylı ultrason fiyatını sorayım

Doc Bulent kars 465(fiyatlar cok orjinal :) kartal

Prf Murat yayla 750 nişantaşı

Ekleyelim...

Bunlar nasıl ücretler ya
Bende buradaki Doğum ,detaylı ultrason vs fiyatlar uçuk diyordum
Benim Doğum yapacağım özel hastanede sezeryan 1800
Normal Doğum 1300
Şok oldum sizin fiyatlar

Bunlar nasıl ücretler ya
Bende buradaki Doğum ,detaylı ultrason vs fiyatlar uçuk diyordum
Benim Doğum yapacağım özel hastanede sezeryan 1800
Normal Doğum 1300
Şok oldum sizin fiyatlar

Canım ben 6 yıl önce sezeryan 1300 vermiştim. Şimdi devlete gidiyorum çok pahalı fiyatlar

Aynen öyle canım. İkili tarama yaptırmayan arkadaşım lütfen sen yaptır ihmal etme dedi . Sonrasında pişmanlık yaşamaktansa herşeyi yaptırmak daha mantıklı

Canım ben 6 yıl önce sezeryan 1300 vermiştim. Şimdi devlete gidiyorum çok pahalı fiyatlar
Valla şaştım kaldım
Herhalde İstanbul Ankara vs yaşasak
Bebeği içimdende çıkaramayacakmışım desenize aman
Yani acayip uçuk geldi fiyatlar
Ayrıntılı ultrason için daha pahalı bi yere gidiyorum riskli gebelik uzmanı vs
Ora fiyatlar epey daha pahalı muayene ücret burda 100 ken orda 170 fln
Ayrıntılı için 300 dedi bizde bu nE ya demiştik
Valla şükrettim şimdi

Hayırlısı neyse o olsun tatlım . Bende kıza çok kuruldum erkek derse nasıl tepki veririm bilmiyorum.

Aaa aynı şeyleri yaşıyorum bende bütün hurafeler dede erkek çıktı doktorda erkeğe benzetti kizadair hiç bı belirti yok ama bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…